Budilka ne zvoni? Novo dobite v eMundia.si!

08.08.16. #Članki
Budilka

Dandanes svoje dneve vsi začenjamo dokaj zgodaj, saj se moramo zbuditi, ko je zunaj še skoraj tema, in oditi v službo ali v šolo. Bujenje je ena najbolj neprijetnih dnevnih rutin, zato moramo poskrbeti, da si jo vsaj malo olajšamo. Pri tem pomagajo odlične budilke, ki vam jih ponujamo v spletni trgovini eMundia.


Budilka mora biti, če želite, da vas zjutraj prebudi, dovolj glasna, da jo je nemogoče prespati. budilke imajo običajno tudi osvetljeno številčnico, ki prikazuje čas, tako da lahko vedno, ko se sredi noči zbudite, veste, koliko je ura, ko se odpravljate spat, pa imate natančen podatek o tem, koliko časa boste lahko spali. Na naprednejši budilki lahko vidite še prikaz temperature, nekatere pa uro in temperaturo celo projicirajo na steno. Med budilkami obstajajo takšne, ki vas zbudijo s katerim izmed prednastavljenih piskanj, spet druge pa so radioure, ki ob nastavljeni uri začnejo predvajati vašo priljubljeno radijsko postajo.

Kupujete analogno ali digitalno budilko?

Budilke, ki jih ponujamo v spletni trgovini eMundia in v naših fizičnih poslovalnicah v Ajdovščini in v Novi Gorici, so povečiin digitalne, če pa niste ljubitelj najmodernejše tehnologije, imamo v naši ponudbi tudi nekaj analognih budilk, ki za prikaz časa uporabljajo analogno številčnico in vas zbudijo s piskanjem.

V eMundio po budilko po nižji ceni!

Marsikatera budilka je v naši spletni trgovini trenutno na voljo po znižani ceni, saj vam želimo zagotoviti prijetno in predvsem pravočasno bujenje. Bodite pozorni na oznako in si zagotovite novo budilko po znižani ceni – celo do 15 odstotkov.budilka

Budilka – nujen, a ne edini del jutranjega prebujanja

Budilka je le eden od sestavnih delov jutranje rutine bujenja, pa čeprav je eden najpomembnejših. Poleg dobre budilke vam v spletni trgovini eMundia ponujamo tudi nekaj uporabnih nasvetov, da se boste zjutraj lažje zbudili in da dneva ne boste začenjali slabe volje.

Kavo si pripravite že zvečer. Kava, če si jo zjutraj seveda radi privoščite, vam za pripravo vzame kar nekaj časa. Ta čas pripravi kave raje, kot da vstajate zjutraj, namenite zvečer. Kavo postavite v hladilnik, zjutraj pa vanjo vrzite še nekaj kock ledu. Tako boste dobili odlično ledeno kavo, ki je idealna za poletne dni, mrzla kava pa vas bo zbudila še veliko bolj kot vroča. In kar je najboljše, ne bo vam treba čakati, da se kava ohladi, temveč jo boste lahko takoj popili.

Zjutraj ne brskajte po omarah. Lahko se vam namreč zgodi, da ne boste našli ničesar, kar vam bo všeč in boste dom že zaradi tega zapustili slabe volje, v iskanju oblačil pa lahko celo zamudite v službo ali v šolo. Oblačila si zato že zjutraj pripravite k postelji, enako pa storite tudi s torbo, če jo potrebujete, in vanjo dajte tisto, kar boste naslednji dan potrebovali.

Ne pojdite spat prepozno. Vsak posameznik ima glede spanja različne potrebe, v splošnem pa odrasli potrebujejo od šest do devet ur spanja na noč. Ugotovite, koliko spanca potrebuje vaše telo, da se regenerira in da se zjutraj zbudite spočiti, in se tega držite. Ugotovite, kdaj morate vstati, in pojdite spat še pravi čas, saj bo tako tudi vstajanje prijetnejše.

Naj vam pomaga dnevna svetloba. Sonce, ki bo posijalo skozi vaše okno, vas bo dodobra predramilo in vam olajšalo vstajanje. Preden se odpravite v posteljo, zato odgrnite zavese ali rolete.

Budilka naj bo izven dosega. Če budilke zjutraj, ko vam bo zvonila, ne boste dosegli, ne boste mogli pritisniti gumba za dremež in tako prespati kakšnega pomembnega opravka. Budilko zato postavite nekam stran od postelje. Če boste morali vstati, da jo boste lahko ugasnili, je verjetnost, da boste po tem legli nazaj v posteljo, manjša.

Poženite kri po žilah. Še ena stvar, ki vam bo pomagala pri hitrejšem in prijetnejšem prebujanju, je gibanje. Še v postelji se nekajkrat dvignite v sedeč položaj tako, da uporabite trebušne mišice, nato pa se dodobra pretegnite.

Nimate budilke? Poskusite s tem psihološkim trikom! Svoje telo lahko prelisičite, da se bo zbudilo tudi, če mu pri tem ne bo pomagala budilka. Naj vas opozorimo, da to storite zgolj v skrajnem primeru, saj ta način bujenja ni stoodstotno zanesljiv, ostala jutra pa si pomagajte z budilko, ki jo dobite v spletni trgovini eMundia.

Preden zaspite, si jasno predstavljajte, ob kateri uri se želite zbuditi. V prostoru, kjer boste prenočili, odgrnite zavese in tako omogočite, da bo na vas že zjutraj posijala sončna svetloba. Ta vam bo v kombinaciji z jasno predstavo časa, ob katerem se želite zbuditi, pomagala, da boste vstali še pravi čas.

Če potrebujete budilko, ki vas bo zbujala v zgodnje jutro, je torej trgovina eMundia, v svoji spletni ali fizični obliki, pravi naslov za vas. budilke v naši ponudbi so kvalitetne, poleg tega pa so zelo lepe in bodo predstavljale lep dodatek k opremi vaše spalnice. Zbudite se z budilkami iz eMundie. Obiščite nas in si oglejte našo pestro ponudbo.