Inovativni poganjalci Lioneli

04.25.22. #Novost

Prav je, da za svojega malčka izbirate le najboljšo opremo. Če na kompromise niste pripravljeni niti pri nakupovanju opreme za razvedrilo in prosti čas, potem vam bodo gotovo zanimivi poganjalci Lioneli. To je kvalitetna oprema, ki bo vsakemu otroku popestrila prosti čas, hkrati pa prinaša številne koristne učinke ob razvijanju otrokovih motoričnih spretnosti.

Poganjalci so zelo priporočljivi za vsakega malčka, saj niso le igrača. Da pa bi to opremo otroci lahko zares povsem izkoristili, je treba izbirati med kvalitetnimi izdelki uglednih znamk. Zato imate v pomladnem času s kodo POMLAD5 možnost po posebej znižani ceni kupiti poganjalce priznane znamke Lioneli. To je inovativna oprema, ki prinaša številne posebne prilagoditve za kar najboljšo izkušnjo ob uporabi.

Zakaj so Lioneli poganjalci posebni?

Poganjalci znamke Lioneli imajo nekatere posebne odlike, ki jih pri drugih znamkah ne bomo našli. Pri tej opremi veliko šteje sama zasnova, oblikovati je treba ustrezne rešitve za bolj ali manj zahtevne otroke. Kot velja za vso otroško opremo, pa moramo paziti še na kvaliteto in vzdržljivost – poganjalci bodo izpostavljeni obremenitvam, ki jih morajo brez težav prenesti.

Čeprav so precej priljubljeni leseni poganjalci, znamka Lioneli izstopa s ponudbo kvalitetnih kovinskih poganjalcev. Jeklen okvir lahko prenaša večje obremenitve, je bolj odporen na razne zunanje dejavnike in brez posledic zdrži tudi zahtevno uporabo kakšnih bolj razposajenih otrok. Prav tako je tak poganjalec primeren za nekoliko starejše in težje otroke, tako da bodo malčki pri uporabi zares brez skrbi.

Seveda poganjalec ni v celoti jeklen. S skrbno zasnovanim okvirom je dobro poskrbljeno za optimalno razporeditev sil, a poleg vzdržljivosti mora poganjalec ponujati še druge odlike. Predvsem udobje, za kar skrbi otrokom prilagojeno krmilo, ki je nastavljivo po višini, ter udoben sedež iz eko usnja. Za vožnjo po razgibanem terenu so idealna kolesa iz EVA pene, tako dobimo zares vsestransko vozilo za vsak teren. Lioneli nadalje prepriča še s koristno dodatno opremo. Poganjalci imajo zanesljive zavore, zvonček in dodatke, kot so praktične torbice.

Poganjalec Lioneli ne bo le igrača

Z dobro opremo zagotovimo ure in ure brezskrbne zabave za vsakega razposajenega malčka. A to seveda ni glavna funkcija poganjalca. S to opremo se ob igri in zabavi otroci srečujejo z raznimi izzivi, ob katerih razvijajo svoje spretnosti in pridobivajo neprecenljive izkušnje.

Najbolj opazno vlogo ima poganjalec pri razvijanju ravnotežja, sploh če se malček pripravlja na vožnjo s kolesom. A tudi sicer na poganjalcu pridobiva prave občutke in razvija svojo motoriko, kar je koristno tudi pri vseh drugih aktivnostih. Poleg ravnotežja in osnovnih motoričnih spretnosti se razvija tudi koordinacija, otrok se uči upravljati vozilo po površini in hitro osvoji tudi kakšne bolj napredne spretnosti.

Dober Lioneli poganjalec nudi številne dobrodošle koristi, hkrati pa odpira nove možnosti za brezskrbno igro in zabavo. Je idealen za družinske sprehode, z njim lahko malček opravlja tudi kakšne druge poti v domačem okolju. Nenazadnje je poganjalec lahko zelo koristen tudi ob prostočasnih aktivnostih, ki vključujejo druženje in socializacijo z vrstniki. Kvalitetna oprema odpira neštete priložnosti, ki jih bodo malčki rade volje izkoristili.