Vse kar potrebujete za ogrevanje je ceneje s kodo OGREVANJE3

04.06.21. #Akcije
Koda ogrevanje3

Kdaj je pravi čas za pripravo na zimo? Jeseni bo že prepozno za kakšne večje prilagoditve in nadgradnje, sploh če imamo v mislih zamenjavo ogrevalnega sistema ali vgradnjo novih kurilnih naprav. Takšnim projektom se je pametno posvetiti takoj po koncu kurilne sezone, v pomladnih dneh, ko si lahko privoščimo dovolj časa in pozornosti za večje posege v ogrevalni sistem.

Na svoj račun bodo prišli predvsem tisti, ki načrtujejo celovito nadgradnjo ogrevalnega sistema. Na voljo so namreč sodobne kurilne naprave, učinkovita grelna telesa in drugi elementi, ki z novejšimi inovacijami zagotavljajo veliko boljšo izkušnjo pri kurjenju, na dolgi rok pa znižajo stroške in izboljšajo kakovost bivanja. K temu dodamo še ugodne cene za to opremo – s promocijsko kodo OGREVANJE3 lahko zdaj te izdelke kupite po posebej ugodni ceni!

Sodobni ogrevalni sistemi

Najbolj mamljive bodo možnosti nadgradnje za tiste, ki uporabljajo starejše ogrevalne sisteme, seveda pa po zmogljivi sodobni opremi posegajo tudi tisti, ki opremljajo novogradnje. Splača se pobrskati po ponudbi odličnih ogrevalnih sistemov, ki so zmogljivi, učinkoviti in varčni.

Priljubljene so toplotne črpalke, ki obljubljajo izjemno učinkovitost in prihranke na dolgi rok. Ne porabljajo namreč dragih energentov, temveč pridobivajo energijo iz okolja, zato imajo glavno prednost v zelo nizkih stroških pri delovanju. So pa dražje ob nakupu in zahtevnejše za vgradnjo.

Ugodno alternativo ponujajo električni sistemi, saj je elektrika dokaj ugodna, oprema pa zelo dovršena. Električni ogrevalni sistemi imajo visoko učinkovitost in odlične izkoristke, tako da ni nepotrebnih izgub, cena elektrike pa ponuja relativno nizke stroške ogrevanja. Poleg tega so to dokaj poceni in enostavni izdelki, ki jih lahko brez težav vgradimo v vsako stanovanje, kar je že v izhodišču prednost. Na voljo so različne izvedbe.

V zadnjih letih je močno napredoval tudi razvoj kurilnih naprav na les in biomaso. To so kamini in peči ter kotli na pelete. Vse te naprave ponujajo odlično izkušnjo pri ogrevanju, so zelo zmogljive, hkrati pa varčne pri delovanju. Kurjenje lesa ima to prednost, da ponuja povsem edinstven učinek odprtega plamena in posebne topline, a vsekakor so drva in peleti v sodobnih kurilnih napravah povsem dostojna alternativa fosilnim gorivom, elektriki in tudi toplotnim črpalkam.

Pobrskajte po obširni ponudbi in primerjajte te ogrevalne sisteme, našli pa boste še druge možnosti. Seveda pridejo v poštev tudi sama grelna telesa, inštalacije, dodatki in druga oprema – se to je zdaj cenejše s kodo OGREVANJE3!

Ogrevanje sanitarne vode

Pri ogrevanju pogosto mislimo na ogrevanje prostorov, a v praksi je včasih še bolj pomembno ogrevanje sanitarne vode. Toplo vodo namreč potrebujemo preko celega leta, ne le v hladnejših dneh. Pri tem imamo na voljo nekatere zelo posrečene rešitve, kot so sončni kolektorji. Prav tako lahko to nalogo opravlja toplotna črpalka za sanitarno vodo, zelo poceni in enostavne rešitve pa so še električni grelniki.

Pomembno je, da za ogrevanje sanitarne vode izberete zanesljivo opremo, s katero ne bo preglavic. Splača se poseči po višjem kakovostnem rangu, še posebej zato, ker so tudi te naprave na voljo v akcijski ponudbi s posebnim prihrankom, če ob nakupu vpišete kodo OGREVANJE3.