CASAFINA Doza z lesenim pokrovom Pacifica Artichoke 15xh14cm / zelena / stoneware

Koda izdelka: 5606739820787
Razprodano
€ 47.90
Količina: 1
Način dostave Razprodano

Opis

CASAFINA DOZA Z LESENIM POKROVOM ARTICHOKE je del izjemne linije Pacifica, izdelane na Portugalskem. Izjemen stoneware – keramika žgana pri relativno visoki temperaturi, je ognjevzdržna in primerna za uporabo v pečici, mikrovalovni pečici, pa tudi v hladilniku in zamrzovalniku. Trendovska barva, ki spominja na artičoko in lesen hrastov pokrov, bosta odličen dodatek v vašo kuhinji. Primerna je za shranjevanje soli, sladkorja, kave, riža … Ljubitelji naravnih materialov in barv se boste zagotovo zaljubili vanjo. Lahko jo kombinirate z ostalimi izdelki iz iste linije v enakih ali različnih barvah ter tako vnesete v dom popolno in domače vzdušje. Primerna je za pomivanje v pomivalnem stroju, lesen pokrov pa očistite z vlažno krpo in blagim detergentom.

Casafina, ustanovljena leta 1981, ponuja široko paleto visokokakovostnih trajnostnih izdelkov. Njihove kolekcije so aktualni trendi izdelani na Portugalskem s strani obrtnikov in zasnovani za vsakodnevno uporabo in praznične priložnosti. Edinstvena ognjevzdržna keramika poskrbi za trpežnost in brezčasnost vsake linije.
Vsi izdelki iz fine keramike Casafina so ročno obdelani, kar jim daje edinstven značaj. Vse nepravilnosti, barvne razlike ali majhne pomanjkljivosti pa je treba šteti kot edinstvene znake pristnosti.

Tehnični podatki:

  • Primerno za mikrovalovno pečico: DA
  • Pranje v pomivalnem stroju: DA
  • Premer (cm): 15
  • Priložen pokrov: DA
Višina (mm): 140
EAN: 5606739820787
Vse fotografije artiklov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Podobni izdelki

Ocene

Ocene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocean)
Ogledujete si: CASAFINA Doza z lesenim pokrovom Pacifica Artichoke 15xh14cm / zelena / stoneware

Dodaj oceno

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Za oddajo ocene je potrebna