CASAFINA Mali krožnik Pacifica Vanilla 23cm / bež / stoneware

Koda izdelka: 5606739815967
Razprodano
€ 11.66
Količina: 1
Način dostave Razprodano

Opis

CASAFINA MALI KROŽNIK je del izjemne linije Pacifica, izdelane na Portugalskem. Mat kolekcija je izdelana kot alternativa bleščečemu videzu, ki se odlično poda v vsak dom in je primerna tako za vsakodnevne obroke, kot tudi posebne priložnosti. Linijo sta navdihnila sanjska obala Kalifornije in mirna okolica Tihega oceana. Fina keramika stoneware je žgana pri relativno visoki temperaturi, zato je ognjevzdržna in primerna za uporabo v mikrovalovni pečici, pa tudi v hladilniku in zamrzovalniku. Krožnik lahko kombinirate z ostalimi izdelki iz iste linije v enakih ali različnih barvah ter tako vnesete v dom sodoben in hkrati domač način življenja. Krožnik lahko pomijete v pomivalnem stroju.

Casafina, ustanovljena leta 1981, ponuja široko paleto visokokakovostnih trajnostnih izdelkov. Njihove kolekcije so aktualni trendi izdelani na Portugalskem s strani obrtnikov in zasnovani za vsakodnevno uporabo in praznične priložnosti. Edinstvena ognjevzdržna keramika poskrbi za trpežnost in brezčasnost vsake linije.
Vsi izdelki iz fine keramike Casafina so ročno obdelani, kar jim daje edinstven značaj. Vse nepravilnosti, barvne razlike ali majhne pomanjkljivosti pa je treba šteti kot edinstvene znake pristnosti.

Tehnični podatki:

  • Pranje v pomivalnem stroju: DA
  • Premer (cm): 23
  • Oblika: okrogla
Višina (mm): 30
EAN: 5606739815967
Vse fotografije artiklov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Podobni izdelki

Ocene

Ocene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocean)
Ogledujete si: CASAFINA Mali krožnik Pacifica Vanilla 23cm / bež / stoneware

Dodaj oceno

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Za oddajo ocene je potrebna