CASAFINA Pekač Pacifica Artichoke 33x22xh7cm / zelen / stoneware

Koda izdelka: 5606739821487
Razprodano
€ 33.90
Količina: 1
Način dostave Razprodano

Opis

CASAFINA PEKAČ 33 x 22 cm je del preproste in čiste linija Pacifica izdelane na Portugalskem s strani pravih obrtnikov. Mat zaključek je alternativa bleščečemu videzu in odlično sovpada v vsak dom. Linijo sta navdihnila sanjska obala Kalifornije in mirna okolica Tihega oceana. Fina keramika stoneware je žgana pri relativno visoki temperaturi, zato je ognjevzdržna in primerna za uporabo v pečici, mikrovalovni pečici, pa tudi v hladilniku in zamrzovalniku. Pekač lahko kombinirate z ostalimi izdelki iz iste linije v enakih ali različnih barvah ter tako vnesete v dom sodoben in hkrati domač način življenja. Čiščenje je enostavno, saj trpežna keramika omogoča, da pekač pomijete kar v pomivalnem stroju.

NAMIG: Na voljo tudi pekač v dimenzijah 41 x 27 cm

Casafina, ustanovljena leta 1981, ponuja široko paleto visokokakovostnih trajnostnih izdelkov. Njihove kolekcije so aktualni trendi izdelani na Portugalskem s strani obrtnikov in zasnovani za vsakodnevno uporabo in praznične priložnosti. Edinstvena ognjevzdržna keramika poskrbi za trpežnost in brezčasnost vsake linije.
Vsi izdelki iz fine keramike Casafina so ročno obdelani, kar jim daje edinstven značaj. Vse nepravilnosti, barvne razlike ali majhne pomanjkljivosti pa je treba šteti kot edinstvene znake pristnosti.

Tehnični podatki:

  • Primerno za mikrovalovno pečico: DA
  • Pranje v pomivalnem stroju: DA
  • Oblika: pravokotna
  • Primerno za pečico: DA
Globina (mm): 330
Višina (mm): 70
Širina (mm): 220
EAN: 5606739821487
Vse fotografije artiklov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Podobni izdelki

Ocene

Ocene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocean)
Ogledujete si: CASAFINA Pekač Pacifica Artichoke 33x22xh7cm / zelen / stoneware

Dodaj oceno

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Za oddajo ocene je potrebna