Čistilna naprava VH 6L

Blagovna znamka: VH-TECH

Šifra izdelka: VHVH6L

  • Brezplačna dostava
  • Razdeljena cena
  • Priporočamo
  • Možnost montaže

Dobava: do 21 delovnih dni Dobavni rok predvidevamo glede na logistične podatke izdajnih skladišč ali na podlagi preteklih dobav tega izdelka. V primeru, da pri proizvajalcu zmanjka zaloge, se lahko dobavni rok podaljša.

1.987,38 € (cena z 22% DDV)

1.476,53 € (cena z 22% DDV)

Vaš prihranek: 510,85 € (26%)

ali
12x 127,77 € Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v Splošnih pogojih
18x 86,64 € Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v Splošnih pogojih
24x 66,10 € Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v Splošnih pogojih
Nagradne točke Z nakupom tega izdelka boste pridobili 1476 točk (9,84 €).
Informativna cena izdelka v primeru montaže je 1.325,25 € z 9,5% DDV in ne vključuje montaže.
Izberite montažo in prihranite!

Zakaj bi plačevali 22 % DDV, če lahko le 9,5 %? Kako to storiti?
Čisto preprosto. Pri nas lahko kupite izdelek z montažo in prihranite najmanj 12,5 % na celotno vrednost naprave in storitve.

Zakaj bi se pogajali in izgubljali dragocen čas z izvajalci?
To smo že storili namesto Vas. Poskrbeli smo za izbor kakovostnih izvajalcev, ki vam kupljen izdelek strokovno namestijo po zajamčeni ceni ter najkasneje v 10 delovnih dneh od opravljenega nakupa.

DDV se fizičnim strankam lahko obračuna po 9,5 % davčni stopnji, če bivalna površina v večstanovanjski stavbi ne presega 120 m2, bivalna površina v enostanovanjski stavbi pa ne presega 250 m2. V primeru večjih bivalnih površin se obračuna 22 % DDV. Pravnim osebam (podjetja, ustanove …), ki so davčni zavezanci, DDV-ja za nakup z vgradnjo ne obračunamo (obrnjena davčna obveznost).

Opis

Pretočne biološke čistilne naprave tipa VH-L so primerne za čiščenje odpadnih vod iz gospodinjstev, blokov ter manjših šol, hotelov in restavracij, od 1 do 50 prebivalcev. Odlikuje jih nezahtevno upravljanje in ugodno vzdrževanje ter odlični rezultati čiščenja odpadnih voda.

Zasnovane in certificirane so po EU standardu EN 12566-3 in ustrezajo zakonskim normam Evropske Unije in Slovenije (Uvrščene so na seznam gospodarske zbornice). VH čistilne naprave so zaradi pretočne tehnologije izredno majhne, kar posledično vpliva na nizke stroške vgradnje. Primerne so za vgradnjo na vseh vrstah terena (kamnita, laporna, peščena tla).

Delovanje naprave se prične z dovodom odpadne vode v prvi prekat, ki je za razliko od modelov VH združen z drugim, prezračevalnim, prekatom. Tu se ločijo trdi delci, prihaja do razgradnje soli in fosforja ter se v odpadno vodo skozi difuzor prisilno vpihuje zrak, ki služi kot stimulator za delovanje mikroorganizmov in pospeši razgradnjo odplak v odpadni vodi. V zadnjem prekatu se mulj z mikroorganizmi usede in loči od prečiščene odpadne vode, ki po iztočnih ceveh potuje v izpust-okolje, mulj pa se preko povratnih črpalk vrača v začetek procesa čiščenja, v primarni usedalnik. Za stalno in optimalno delovanje skrbi puhalo, ki preko sistema črpalk in difuzorjev skrbi za optimalno delovanje naprave.

Jamstvo na vodotesnost posode je 50 let in velja samo ob upoštevanju navodil za pravilno vgradnjo in uporabo čistilne naprave ter pod pogojem vsakoletnega rednega vzdrževanja. Za ostale dele čistilne naprave in puhalo velja 2 leti garancije.

Komplet vsebuje: Posodo čistilne naprave, pokrov, časovno stikalo, 3 metre povezovalne cevi za zrak, puhalo.

Prikazna slika je simbolična

ČISTILNA NAPRAVA JE PRIMERNA ZA VIKENDE,IN JO NE SVETUJEMO ZA KLASIČNO UPRABO.

Število uporabnikov: do 4
Pretok: 0,81 m³/d
Pretok BPK5 (BOD5): 0,36kg/d
Premer čistilne naprave: 1270mm
Premer s spodnjim robom: 1400mm
Višina: 1500mm
Višina pritoka: 1300mm
Višina odtoka: 1150mm
Premer pritoka: 110mm
Premer odtoka: 110mm
Priklopna napetost kompresorja: 230V
Poraba kompresorja:0,06kW
Učinek čiščenja BPK5 (BOD5): 98%
Učinek čiščenja KPK (COD): 92%
Učinek čiščenja SS (TSS): 94%
Učinek čiščenja N-NH4: 86%
Učinek čiščenja P-skupni: 32% 

Dodatne informacije

Blagovna znamka VH-TECH
Teža (kg) 75.0000
Globina (mm) 1400
Širina (mm) 1400
Višina (mm) 1500

Ocene

Napisali boste oceno za: Čistilna naprava VH 6L

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena

Zraven Čistilna naprava VH 6L priporočamo tudi: