EKOM trojni hišni filter EKO TRIPLEX MAGO - EKO - FOS ¾" (83409)

Blagovna znamka: EKOM

Šifra izdelka: 83409

 • - 10%

 • Razdeljena cena

Dobava: od 1 do 7 delovnih dni Dobavni rok predvidevamo glede na logistične podatke izdajnih skladišč ali na podlagi preteklih dobav tega izdelka. V primeru, da pri proizvajalcu zmanjka zaloge, se lahko dobavni rok podaljša.

229,36 € (cena z 22% DDV)

206,42 € (cena z 22% DDV)

Vaš prihranek: 22,94 € (10%)

ali
6x 35,03 € Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v Splošnih pogojih
12x 17,82 € Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v Splošnih pogojih
18x 12,08 € Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v Splošnih pogojih
Nagradne točke Z nakupom tega izdelka boste pridobili 206 točk (1,37 €).

Opis

Trojni hišni filter MAGO - EKO - FOS

Filter je idealna rešitev za zaščito vode pri vhodu le-te v stanovanjski objekt. Uporablja se za filtriranje pitne vode, zaščito za pipe, tuš, wc kotličke, bojler, pralni stroj, cevovode in za zaščito ostalih hišnih naprav.

Tehnički podatki:

 • Priključek: 3/4 (19,05 mm)
 • Dimenzije: 315 x 410 x 125 mm
 • Pretok (l/H): 1200

Prednosti filtra:

 • Trostopenjski hišni filter z sistemom izpiranja

 • Trostopenjska filtracija delcev od 60, 25 in 5 mcr         

 • Pipica nameščena na dnu lonca omogoča izpiranje vložka brez odpiranja ohišja in s tem podaljšuje življenjsko dobo filter vložka.

 • Magnetni nevtralizator odpravlja nabiranje vodnega kamna, korozijo železa in razkraja obstoječi vodni kamen na napeljavah in napravah za vodo.

 • Vložek z aktivnim ogljem deluje kot zaščita proti kloru, pesticidom in insekticidom.

OPIS:

1. V prvem loncu filtra je nameščen mehanski vložek filtra 60 mcr in magnetni nevtralizator vodnega kamna. Lonec filtra ima na dnu nameščeno pipico za povratno izpiranje trdnih delcev v vodi, s čimer podaljšamo življenjsko dobo mehanskega vložka filtra in istočasno zmanjšamo stroške vzdrževanja filtra. Mehanski vložek filtra zadrži vse trdne delce v vodi, ki so večji od 60 mikronov.

Magnetni nevtralizator vodnega kamna, ki je nameščen na sredini prve glave filtra je namenjen za zaščito proti vodnemu kamnu in feromagnetnim delcem v vodi.

2. V drugem loncu filtra je nameščen vložek filtra s 25 mcr filtracijo in ima v sredini vložka vstavljeno sredstvo proti koroziji. Vložek preprečuje vstop vsem trdnim delcem v vodi, ki so večji od 25 mcr in deluje anti korozijsko. Priporočena je menjava vložka vsakih 6 mesecev.

3. V tretjem loncu filtra je nameščen vložek filtra aktivno oglje CARBON BLOCK 5 mcr, ki je idealna rešitev za zaščito vode proti kloru, pesticidom, insekticidom, izboljša vonj in okus vode ter hkrati zadržuje vse trdne delce, večje od 5 mikronov.  Priporočena je menjava vložka vsakih 6 mesecev.

Obseg dobave:

 • ključ filtra
 • stenski nosilec filtra in vijaki za namestitev stenskega nosilca na glavo filtra

VZDRŽEVANJE IN VGRADNJA:

Montažo naj izvede strokovno usposobljena oseba. Ob montaži je potrebno filter tesniti s teflonom. Montirate ga lahko neposredno za vodomerom ali pa pred samimi uporabniki vode. Obvezna je uporaba gibljivih cevi!

V primeru visokega tlaka v vodovodnem sistemu in morebitnem nihanju je potrebno namestiti ventil za uravnavanje tlaka z manometrom. V primeru, da se filter namesti za vodno črpalko ali da je za filtrom nameščeno grelno telo, je potrebno za filtrom namestiti proti povratni ventil.

Če vam lonec filtra pade na tla ga je potrebno kljub nevidnim poškodbam zamenjati z novim, saj lahko pride do mikro poškodb, ki so na očesu nevidne.

Po montaži filtra ali po menjavi vložkov pustite vodo teči v iztok 5-7 minut, šele nato lahko začnete vodo uporabljati. Filter za vodo iz plastike in medenine in sestavni deli teh materialov, ki imajo kontakt s pitno vodo, so izdelani v skladu z direktivo 80/778/EEC za uživanje in proizvodno proceduro. 

 

Dodatne informacije

Blagovna znamka EKOM
EAN 3830017083409

Vprašanja & odgovori

Ocene

Napisali boste oceno za: EKOM trojni hišni filter EKO TRIPLEX MAGO - EKO - FOS ¾" (83409)

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena

Zraven EKOM trojni hišni filter EKO TRIPLEX MAGO - EKO - FOS ¾" (83409) priporočamo tudi: