ELECTROLUX SteamBake vgradna pečica EOD6C77X

Koda izdelka: EOD6C77X
Na zalogi
€ 499.90
€ 549.89
Prejšnja najboljša cena v zadnjih 30 dneh: € 549.89
Dodatne storitve

Aparat mora biti pripravljen za prevzem na prostem (pred vhodom v hišo ali blok). V nasprotnem primeru aparata ne bodo prevzeli. Prosim, da se držite varnostnih ukrepov in zagotovite varno delo poštnih delavcev.

Količina: 1
Način dostave Na zalogi
Osebni prevzem v Ajdovščini (Na zalogi še: več kot 5 kos)
Predvideno 18.04.2024
Brezplačno
Dostava na dom
Predvideno 18.04.2024
Brezplačno

Opis

EOD6C77X SteamBake vgradna pečica
Vgradna pečica s prostornino 72 l spada v energijski razred A+ in nudi ugrezne gumbe za enostavno upravljanje ter nežno zapiranje vrat. Zaradi konvekcijske tehnologije delovanja se segreje veliko hitreje, kot običajna pečica. Ventilator enakomerno porazdeli toploto po celotni prostornini in s tem poskrbi za hitro in enakomerno pripravo jedi. Z enakomernim kroženjem zraka jedi ne boste rabili obračati. Uporabite lahko žar pečenje, ki ustvari zlato skorjico na jedeh, ki se vam bodo stopile v ustih.

Zahvaljujoč dodatnemu grelcu omogoča enakomerno pečenje v Multilevel postavitvi v treh nivojih. S pečenjem z vlago SteamBake pečica omogoča, da testo povsem vzhaja, zaradi česar se ustvarijo slastne mehke sredice, medtem ko suha toplota ustvari bogato, bleščečo skorjo. LED prikazovalnik s tipkami na dotik omogoča nastavitev točnega časa peke in zagotavlja popoln nadzor nad pečico. Za enostavno samodejno čiščenje poskrbi tehnologijo čiščenja s pomočjo katalitičnih oblog, ki se samodejno aktivira, ko pečica doseže temperaturo 250 °C. Odstranljiva vrata pa omogočajo temeljito čiščenje brez napora. Tako bo vaša pečica vedno čista in sijoča.

Natančno pečenje slastnih jedi
Pečica je opremljena s toplotno sondo/tipalom za jedi, ki meri temperaturo jedra hrane in s tem pomaga nadzorovati proces pečenja. Ko jed doseže želeno temperaturo vas opozori in ustavi proces pečenja. Če ste kdaj v časovni stiski, lahko uporabite funkcijo hitrega segrevanja, ki skrajša čas segrevanja pečice za uporabo. Kontrolni sistem pečice vam predlaga optimalno temperaturo glede na izbrani program, elektronski nadzor temperature pa zagotavlja enakomerno temperaturo po vsej notranjosti. Z varovalom za otroke vas ne rabita skrbeti nenamerni prižig pečice ali spreminjanje programa med peko, indikator preostale temperature pa omogoča uporabo še tople pečice za nadaljnjo peko. Samodejen prižig luči ob odprtju vrat olajšuje vstavljanje jedi.

Pečica, ki se sama čisti
Poslovite se lahko od nadležnih maščobnih oblog in ostankov na stenah pečice - predstavljamo vam tehnologijo čiščenja s pomočjo katalitičnih oblog. Samočistilna tehnologija se samodejno aktivira, ko pečica doseže temperaturo 250°C. Tako vam olajšamo proces čiščenja pečice.

Uživajte v EXPlore LED prikazovalniku z odzivnimi tipkami na dotik
Odkrijte nov način uporabe vaše pečice s prikazovalnikom EXPlore LED s tipkami na dotik. Živahni vmesnik vam omogoča hiter dostop in dinamičen nadzor nad časom kuhanja, temperaturo in drugimi funkcijami.

Hitro in učinkovito, enakomerno pečenje
S pomočjo našega sistema enakomernega pečenja toplota kroži po pečici, zaradi česar je vse zagotovo pečeno enakomerno. Vse brez potrebe po obračanju jedi. Naša tehnologija pomeni, da se pečica hitreje segreje, zaradi česar prihranite čas in energijo.

 

Tehnične podrobnosti

 • Prostornina 72 l
 • Energijski razred A+
 • Poraba električne energije 0,93 / 0,69 kWh/cikel
 • Priključna moč 3490 W
 • Razpon temperature 30°C – 300°C
 • Glasnost 45 dB
 • Funkcije pečice gretje spodaj, konvekcijsko/tradicionalno, zamrznjena hrana, žar, vlažno pečenje, program za pizzo, Steam bake, pečenje z ventilatorjem, turbo žar
 • Notranjost katalitične obloge, siv emajl, 1 kromirana rešetka, priložen 1 pekač za sladice iz sivega emajla, 1 globoki pekač iz sivega emajla
 • Dolžina kabla 1,6 m
 • Dimenzije (V x Š x G) 594 × 596 × 569 mm
 • Vgradne mere 600 × 560 × 550 mm
 • barva nerjaveče jeklo

Garancija: 2 leti

Glasnost delovanja: 45 dB(A)
Garancija: 2 leti
EAN: 7332543842544
Prostornina pečice: 72 l
Vse fotografije artiklov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Promocija podaljšane garancije: ob nakupu Electrolux vgradnega aparata bele tehnike, štedilnika, prostostoječega pomivalnega stroja, pralnega, sušilnega in pralno-sušilnega stroja, kupljenega v obdobju od 1.2.2024 do 31.7.2024, lahko pridobite 5 let garancije ( 2 leti redne + 3 leta dodatne garancije), s spletno registracijo aparata na strani TU, najkasneje do 31.8.2024.

Podobni izdelki

Ocene

Ocene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocean)
Ogledujete si: ELECTROLUX SteamBake vgradna pečica EOD6C77X

Dodaj oceno

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Za oddajo ocene je potrebna