ETA namizni mešalnik Vital Blend Mini [ETA 2100 90000]

Koda izdelka: ETA-ETA210090000
Predvidena dostava na dom: od 2 do 7 delovnih dni
€ 119.90
Količina: 1
Način dostave Predvidena dostava na dom: od 2 do 7 delovnih dni
Dostava na dom
Predvideno 07.05.2024

Opis

Vital Blend MINI bo postal vaš odličen partner za trening. Popolno bo pretlačil najrazličnejše sestavine in rezultat bo rahel smoothie, poln vitaminov in vlaknin. Za prave športnike bo namešal odlične proteinske napitke - in tako boste dosegali najboljše rezultate.

Vital Blend Mini znamke ETA ni le visokozmogljivi namizni mešalnik, ampak tudi večnamenski pripomoček, ki meša, tlači, seklja, drobi led, pomaga pri pripravi sladoleda, namazov, masla iz oreščkov, predvsem pa je specialist za sadne in zelenjavne smoothije – danes tako priljubljene zdrave napitke. 

Zaradi nadstandardne delovne hitrosti do 28.000 obratov na minuto in visoke moči 1500 W povsem do gladkega v nekaj sekundah pretlači tudi trde sestavine, kot so rdeča pesa ali arašidi. Z ozirom na kratek cas obdelave je Vital Blend Mini odličen za pripravo presne prehrane.

Poseben nož s šestimi nerjavečimi rezili BlendeX lahko doseže neverjetno hitrost 420 km/h. Hitrost lahko sami regulirate s pomočjo kolesca za reguliranje. Seveda pa ima tudi pulzno stikalo.

Velika posoda s kapaciteto 2 l je izdelana iz visoko odpornega Tritana – zdravju neškodljivega materiala (brez BPA), ki je bil prvotno razvit v zdravstvene namene. Ne absorbira vonjev niti okusov. Tesnilni pokrov zagotavlja, da vse sestavine ostanejo v posodi, s pomočjo odstranljive merilne posode pa je sestavine mogoče dodajati tudi med mešanjem. V nasprotju z običajnimi namiznimi mešalniki je Vital Blend Mini opremljen s priročnim batom za potiskanje, s pomočjo katerega je mogoče sestavine pomikati proti nožu, da se te popolnoma in enakomerno pretlačijo.

Čišcenje je res enostavno – dovolj je, da posodo napolnite z vodo z dodatkom detergenta, jo izlijete in izplaknete. Pri tem je mogoce sneti tudi nerjaveči nož, tako da se pod njim ne bodo nabirali koščki hrane.

Vital Blend Mini bo svoje mesto našel v vsakem gospodinjstvu, predvsem pa bo prišel prav vsem, ki živijo aktivno življenje in jim ni vseeno za zdravje. Zaradi izjemne delovne hitrosti sadje in zelenjavo obdela tako, da telo lahko veliko bolje absorbira vlaknine, klorofil, minerale in antioksidante, ki se sproščajo med tem mehanskim mešanjem (pri visokih obratih). Vital Blend Mini odlično obdela tudi t. i. prehranske vlaknine, ki jih obsegajo običajno neizkoriščeni nadzemni deli korenaste zelenjave in vsebujejo velike količine kakovostnih hranilnih snovi. Za razliko od sokovnikov lahko obdela tudi olupke in jedrca nekaterih vrst sadja, ki so prav tako zelo bogati s hranilnimi snovmi. Pretlači veliko več kot le sadje in zelenjavo. Vital Blend Mini je odličen za pripravo kremnih rastlinskih mlek (na primer iz ovsenih kosmičev, oreščkov, kokosa, mandljev ali riža). To bodo cenili predvsem ljudje, ki imajo laktozno intoleranco ali so alergični na mlečne beljakovine, torej ne morejo piti mleka živalskega izvora. Seveda lahko pripravite tudi zdrave prigrizke za otroke. Hiter odmerek energije v podobi sadnega ali zelenjavnega smoothija, obogatenega s proteinskim praškom, oreščki, ječmenovo travo, chia semeni, ali ovsenimi kosmiči, si lahko privoščite pred kakršnokoli fizično aktivnostjo. V Vital Blendu Mini lahko v nekaj trenutkih pripravite tudi tekoča testa za palačinke ali vaflje. Večer pa si lahko polepšate z osvežilnim koktejlom ali kremnim sladoledom.

Vital Blend Mini se prav gotovo v nobenem gospodinjstvu ne bo izgubil.

Tehnični podatki:

  • Prostornina glavne posode: 2 l
  • Delovna hitrost: 28.000 obratov/min
  • Tipka za pulzanje: da
  • Brezstopenjsko upravljanje 
  • Material posode: Tritan
  • Moč mešalnika: 1500 W 

Garancija: 2 leti (možnost podaljšanja garancije na 5 let (velja samo za motor mešalnika) kliknite na  REGISTRACIJA)

 

Globina (mm): 395
Višina (mm): 332
Širina (mm): 230
EAN: 8590393260478
Vse fotografije artiklov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Podobni izdelki

Ocene

Ocene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocean)
Ogledujete si: ETA namizni mešalnik Vital Blend Mini [ETA 2100 90000]

Dodaj oceno

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Za oddajo ocene je potrebna