EVERKI torba za prenosnik VERSA Premium 16" (EKB427) črna

Koda izdelka: EVERKI-140218
Predvidena dostava na dom: od 7 do 14 delovnih dni
€ 134.90
Količina: 1
Način dostave Predvidena dostava na dom: od 7 do 14 delovnih dni
Dostava na dom
Predvideno 03.06.2024

Opis

Ko iščete profesionalno torbo za prenosnike z klasičnim stilom, vrhunskim materialom in inovativnimi organizacijskimi zmožnostmi, izberite različico prenosnih torb Versa. Vsaka torba EVERKI iz serije Versa zagotavlja, da lahko med potovanjem ali sprehodom na poslovnem srečanju ostanete prilagojeni, strukturirani in organizirani. Serija torb Versa ima klasičen slog in sodobne lastnosti.

1_427_Lifestyle

Versa Premium torba prenosnih računalnikov izkoristi vsak centimeter prostora na notranji strani in še vedno zadene s svojo elegantno zunanjostjo. Predal za prenosni računalnik je v žepu zaščiten s patentiranim zaščitnim sistemom za zaščitov robov, ki je nameščen v svojem namenskem predalu Checkpoint Friendly. Vsebuje tudi dvostransko organizacijsko ploščo napolnjeno z žepi in režami na obeh straneh, oblazinjeno režo za iPad / Kindle / tablični računalnik in ločen predal, ki rezervira prostor za pomembne datoteke in dokumente.

2_427_IntuitiveDesign

Ko potujete z torbo, mora biti vaš prenosni računalnik zaščiten. Zato je torba Versa izdelana z dodatnimi oblazinjenimi in oblikovanimi zaščitnimi robovi, ki ščitijo pred udarci in padci.

Torba EVERKI Versa Premium ima inovativno strukturirano ploščo z večjim številom žepov na obeh straneh, ter reže in torbice za večjo organizacijo. Na hrbtni strani je več žepov z zadrgo kateri so skriti pred očmi, kjer lahko pospravljate kable, zunanje naprave in toaletne potrebščine; medtem ko je vidna stran plošče opremljena z obilico posameznih prostorov za vizitke, pisala in potne liste. Uporabljeni so vrhunski usnjeni poudarki črno na črni torbi Versa, ki je subtilna a hkrati presenetljiva. Poleg ima še ergonomski, dvosmerni nastavljiv pašček za ramena, ki omogoča natančne nastavitve za maksimalno udobje hkrati pa preprečuje zdrs, je široka, mehka in se vdre ter absorbira del teže.

5_427_DoubleSidedOrganization

Checkpoint friendly - torba se odpre za 180 stopinj, da jo z lahkoto odprto položite na tekoči trak na kontrolni točki na letališču in tako hitreje opravite vse kontrole.

3_427_TravelFriendly

Ko potujete z večimi torbami, je trak na zadnji strani, s pomočjo katerega torbo pritrdite na kovček, več kot dobrodošel.

7_427_TrolleyHandlePassThrough

Vse EVERKI torbe in nahrbtniki imajo notranjost v oranžni barvi. Zaradi večjega barvnega kontrasta nikoli ne boste pozabili zapreti zadrge, hkrati pa boste tudi lažje našli kakšno malenkost v nahrbtniku ali torbi.

Tehnični podatki:

  • Proizvajalčeva koda: 95361
  • EAN koda: 874933002130
  • Energijski razred: No
  • Proizvajalec: EVERKI
  • Garancija: 12 mesecev
  • Barva: črna
  • Dimenzije (SxVxG): 305 x 430 x 104 mm (V x Š x G)
  • Dodatno:
  • primeren za prenosnike z velikostjo zaslona do 16''
    dimenzije žepa za prenosnik: 27,5 x 39 x 4 cm
    kapaciteta: 24 l
  • Masa: 1,88 kg
Garancija: 1 leto
EAN: 874933002130
Vse fotografije artiklov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Podobni izdelki

Ocene

Ocene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocean)
Ogledujete si: EVERKI torba za prenosnik VERSA Premium 16" (EKB427) črna

Dodaj oceno

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Za oddajo ocene je potrebna