GORENJE Indukcijsko kuhališče GI6421BX

Koda izdelka: 743635
Predvidena dostava na dom: od 1 do 7 delovnih dni
€ 435.00
Dodatne storitve

Aparat mora biti pripravljen za prevzem na prostem (pred vhodom v hišo ali blok). V nasprotnem primeru aparata ne bodo prevzeli. Prosim, da se držite varnostnih ukrepov in zagotovite varno delo poštnih delavcev.

Količina: 1
Način dostave Predvidena dostava na dom: od 1 do 7 delovnih dni
Dostava na dom
Predvideno 09.05.2024

Opis


Vrsta izdelka: Indukcijsko kuhališče
Mere (Š×V×G): 59,5 × 5,4 × 52 cm
Povečana moč delovanja PowerBoost: Povečana moč delovanja PowerBoost

Barva aparata: Črna
Vrsta okvirja/robov kuhališča: Okvir kuhališča

Upravljanje

Način upravljanja: Upravljanje na dotik

Značilnosti

Timer: Timer kuhališča
BridgeZone: BridgeZone
Povečana moč delovanja PowerBoost: Povečana moč delovanja PowerBoost

Ogrevalne površine

Pozicija/Moč/Premer: 4 indukcijske ogrevalne površine
levo spredaj: Ø 18 cm, 1.5/2 kW,
desno spredaj: Ø 23 cm, 1.5/2 kW,
levo zadaj: Ø 18 cm, 1.5/2 kW,
desno zadaj: Ø 14.5 cm, 1.2/1.6 kW


Varnost in trajnost

Pokazatelj preostale toplote: Pokazatelj preostale toplote
Otroška zaščita: Otroška zaščita

Tehnični podatki

Mere (Š×V×G): 59,5 × 5,4 × 52 cm
Mere embaliranega izdelka (Š×V×G): 65 × 10,5 × 59 cm
Mere vgradne odprtine (ŠxVxG) (min-max): 56-56,2 × 7 × 49 cm
Neto teža: 7,8 kg
Bruto teža: 8,3 kg
Poraba v stanju mirovanja: 0,5 W
Priključna moč: 7.200 W
Šifra: 743635
EAN koda: 3838782778438
BigZone 23 cm: Nova 23-centimetrska cona BigZone na Gorenjevih kuhalnih ploščah je popolna rešitev za največje ponve. Ta cona je nameščena spredaj in tako med kuhanjem omogoča stalen nadzor ter je primerna za povprečno največkrat uporabljeno posodo velikosti 23 cm. To preprečuje nastanek hladnih območij na robu posode in zagotavlja vedno okusne jedi. Poslovite se od težav pri kuhanju z novo izjemno veliko cono na Gorenjevih kuhalnih ploščah, ki je nameščena z namenom čim pogostejše in namenske uporabe.
SimpleControl: Izboljšajte svojo izkušnjo kuhanja z novim uporabniškim vmesnikom na dotik, za vsako posamezno kuhalno cono na Gorenjevih kuhalnih ploščah. S to inovativno funkcijo boste imeli natančen nadzor nad vsako kuhalno cono, kar vam bo omogočilo enostavno kuhanje več jedi naenkrat. Nadzor na dotik je intuitiven in odziven, saj omogoča enostavno prilagajanje stopenj toplote in nastavitev za vsako območje. Ta kuhalna plošča z elegantnim in sodobnim dizajnom je odličen dodatek za vsako kuhinjo. Izkusite popoln nadzor nad kuhanjem z novim uporabniškim vmesnikom na dotik za vsako posamezno cono na Gorenjevih kuhalnih ploščah.
BridgeZone: Iščete preprosto in učinkovito rešitev za kuhanje z večjimi lonci in ponvami?
BridgeZone je priročna rešitev, ki poveže dve kuhalni coni in ustvari eno veliko, s čimer lahko hkrati kuhate večje obroke jedi.
Rezultat? Enakomerno kuhana hrana z uporabo manj posode, manj energije in z večjo časovno učinkovitostjo.
Časovnik: Z izboljšano funkcijo časovnika na Gorenjevih kuhalnih ploščah, vam nikoli več ne bo treba ugibati o času kuhanja. Časovnik je zdaj ločen od stopenj moči, zato ga je lažje nastaviti, uporabljati in nadzorovati. Namenske puščice na zaslonu časovnika prikazujejo čas za vsako cono posebej, kar vam omogoča popoln nadzor nad procesom kuhanja. Zahvaljujoč enostavni in intuitivni uporabi funkcije časovnika, bo vaše kuhanje ves čas potekalo brez napora.
PowerBoost: Funkcija PowerBoost zagotavlja dodatno moč, s čimer izboljša proces segrevanja kuhalnih con in znatno skrajša čas. Poleg tega lahko izberete dodatno povečanje moči ogrevanja za vse štiri kuhalne cone hkrati.
OptiZones: Z našo novo zasnovo kuhalne plošče je kuhanje preprosto. Spredaj nameščena 23-centimetrska kuhalna cona je kot nalašč za velike ponve in lonce ter varnejša z manjšo 14,5-centimetrsko cono na zadnji strani. Z optimalnim položajem kuhalnih con se ne boste več soočali s hladnimi območji na posodi. Vse cone so nameščene za optimalno uporabo, kar vam daje samozavest pri kuhanju vaših najljubših jedi. Vedno znova uživajte v okusnih jedeh z najboljšo učinkovitostj in udobjem, z našo novo zasnovo kuhalne plošče.
ChildLock: Funkcija ChildLock je namenjena družinam z majhnimi otroki. Pustiti otroke v kuhinji brez nadzora še nikoli ni bilo tako varno, saj ta možnost preprečuje, da bi sami vklopili kuhalno ploščo. Pri naprednejših modelih, lahko v uporabniških nastavitvah aktivirate funkcijo, ki bo samodejno zaklenila kuhalno ploščo ob vsakem izklopu. V nasprotnem primeru lahko ploščo zaklenete s pritiskom na simbol.
Kazalniki preostale toplote: Za še večjo varnost poskrbijo kazalniki preostale toplote, ki svetijo in kažejo katera območja kuhalne plošče še vedno oddajajo toploto. Dokler indikator sveti, se kuhalne plošče ne smete dotikati. Kljub temu pa jo lahko še vedno uporabljate za odmrzovanje ali ohranjanje toplote jedi.

Navodila za uporabo, priključitev in vgradnjo
Navodila za uporabo, priključitev in vgradnjo
Vgradna skica
Dodatki
EAN: 3838782778438
Vse fotografije artiklov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Podobni izdelki

Ocene

Ocene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocean)
Ogledujete si: GORENJE Indukcijsko kuhališče GI6421BX

Dodaj oceno

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Za oddajo ocene je potrebna