GORENJE Indukcijsko kuhališče ICY2000SP

Koda izdelka: 896878
Predvidena dostava na dom: od 1 do 7 delovnih dni
€ 69.91
Količina: 1
Način dostave Predvidena dostava na dom: od 1 do 7 delovnih dni
Dostava na dom
Predvideno 07.05.2024

Opis


Vrsta izdelka: Indukcijsko kuhališče
Število stopenj moči: 9
Temperatura: ročno nastavljiva

Barva aparata: Črna

Upravljanje

Način upravljanja: Upravljanje na dotik

Značilnosti

Timer: Timer kuhališča

Ogrevalne površine

Pozicija/Moč/Premer: 1 indukcijska ogrevalna površina
na sredini: Ø 22 cm, 2 kW


Tehnični podatki

Mere (Š×V×G): 28 × 4,2 × 36 cm
Mere embaliranega izdelka (Š×V×G): 40,2 × 6,5 × 30,5 cm
Neto teža: 2,8 kg
Bruto teža: 3 kg
Priključna moč: 2.000 W
Šifra: 896878
EAN koda: 3838782696831
Upravljanje na dotik: Upravljajte kuhanje s tremi senzorskimi gumbi, drsnikom in svetlobnimi indikatorji. S senzorskim gumbom "meni" izbirajte med 7 prednastavljenimi programi, med katerimi so vroči lonec, enolončnica, hitro praženje, juha, vretje, mleko in para.
Kuhanje se bo samodejno začelo s prednastavljeno močjo ali temperaturo in za prednastavljen čas. Moč in čas je mogoče nastaviti tudi ročno.
Zanesljivo odlični rezultati: Moč lahko nastavite v 9 različnih stopnjah od 400 do 2000W. Če želite slediti natančnejšemu receptu, se lahko odločite za nastavitve temperature v razponu od 80 do 240°C.
PowerBoost: Funkcija PowerBoost poveča moč kuhalne plošče in znatno skrajša čas kuhanja. Po 30 sekundah kuhanja pri največji moči 2000 W se kuhanje nadaljuje po predhodno nastavljenem programu.
Varčevanje z energijo: Indukcijska kuhalna plošča je učinkovitejša od električnih ali plinskih kuhalnih plošč, saj ni odprtega ognja in strupenih plinov. Energetska učinkovitost indukcije je 83 %. Hiter čas kuhanja, hiter odziv na spremembe temperature in vedno hladne kuhalne površine so še ena velika prednost.
Optimizirajte čas kuhanja: Z izbiro najbolj združljive posode v celoti izkoristite vse prednosti indukcije. Vsebovati mora feromagnetne materiale - bodisi železo, bodisi plast z magnetnimi lastnostmi.
Več možnosti uporabe: Prenosne indukcijske kuhalne plošče Gorenje so izjemno elegantne. Prenosljivost omogoča številne možnosti uporabe. Uživajte v odličnem kuhanem obroku ne glede na to, kje ste - v gozdni koči, kampu, avtodomu, šotoru ali na vrtni zabavi. . .
Otroška zaščita: Igranje okoli kuhalne plošče še nikoli ni bilo varnejše. Gorenjevi modeli se ponašajo z dvema uporabnima varnostnima funkcijama - otroško zaščito in samodejnim izklopom ob odstranitvi posode.
Časovnik: Ko pripravljate jed, za katero iz izkušenj veste, da bo kuhanje trajala določen čas, lahko nastavite časovnik vse do 180 minut. Ko je kuhanje končano, se kuhalna plošča samodejno izklopi in sproži zvočni signal.
EAN: 3838782696831
Vse fotografije artiklov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Podobni izdelki

Ocene

Ocene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocean)
Ogledujete si: GORENJE Indukcijsko kuhališče ICY2000SP

Dodaj oceno

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Za oddajo ocene je potrebna