GORENJE Vgradna pečica BOP798S37BG

Koda izdelka: 738737
Predvidena dostava na dom: od 1 do 7 delovnih dni
€ 719.90
Cena z 22 % DDV
Dodatne storitve

Aparat mora biti pripravljen za prevzem na prostem (pred vhodom v hišo ali blok). V nasprotnem primeru aparata ne bodo prevzeli. Prosim, da se držite varnostnih ukrepov in zagotovite varno delo poštnih delavcev.

Količina: 1
Način dostave Predvidena dostava na dom: od 1 do 7 delovnih dni
Dostava na dom
Predvideno 12.03.2024
Brezplačno

Opis


Upravljanje: ProCook
Vrsta izdelka: Vgradna pečica - Piroliza
Mere (Š×V×G): 59,5 × 59,5 × 54,6 cm

Linija: Superior Line
Energijski razred: A+
Barva izdelka: Črna
Barva ročaja: Črna
Material čelne plošče: Steklo
Material notranjosti vrat: SilverMatte
Pločevina odporna na prstne odtise: Pločevina odporna na prstne odtise

Učinkovitost

Vrsta pečice: Večsistemska pečica BigSpace - 71 l SuperSize, največja uporabna površina pečenja
Uporabni volumen pečice: 71 l
Maksimalna temperatura pečice: 300 °C
Ravna steklena površina vrat: Odstranljiva ravna steklena površina vrat
HomeMade Plus kaminska oblika pečice: HomeMade Plus kaminska oblika pečice
PerfectGrill: PerfectGrill

Upravljanje

Upravljanje temperature: Elektronsko upravljanje
Oblika gumba: Ergonomski gumbi
Upravljanje: ProCook

Načini ogrevanja

Načini ogrevanja: Konvencionalno, Spodnje grelo, Zgornje grelo, Veliko infra grelo, Okroglo grelo in ventilator, Infra grelo in ventilator, Spodnje grelo in ventilator, Spodnje grelo, okroglo grelo in ventilator, Malo infra grelo, Odtaljevanje, FastPreheat, AutoRoast, StayWarm, WarmPlate, Piroliza, Eko funkcija, Sabbath način
STEPBake: STEPBake: koračno pečenje
Dehydration: Dehydration
SlowBake: SlowBake
Yoghurt: Yoghurt
Auto programme: Auto programme

Značilnosti

Tečaj vrat: GentleClose tečaj vrat
MultiFlow 360°: MultiFlow 360°
Sabbath način: Sabbath način
Pečenje na več nivojih hkrati: Pečenje na več nivojih hkrati
Osvetlitev pečice: Osvetlitev

Oprema

Globok emajliran pekač: 1 globok emajliran pekač
Plitek emajliran pekač: 1 plitek emajliran pekač
Mrežna rešetka: Mrežna rešetka
1x žična vodila: 1x žična vodila
Dvonivojska izvlečna vodila s popolnim izvlekom: Dvonivojska izvlečna vodila s popolnim izvlekom

Varnost

Termično varovalo za samodejni izklop: Termično varovalo za samodejni izklop
Hladilni ventilator: Dinamično ohlajevanje pečice plus - DC+
Temperatura pečniških vrat: Štirikratna steklena pečniška vrata z dvojno refleksijo (UltraCoolDoorQuadro+)

Enostavno čiščenje

Piroliza: Možnost čiščenja s pirolitično funkcijo
SilverMatte: SilverMatte

Tehnični podatki

Poraba energije večsistemska/konvencionalna: 0,69 kWh (večsistemska), 1 kWh (konvencionalna)
Moč grila: 2.700 W
Priključna moč: 3,4 kW
Mere (Š×V×G): 59,5 × 59,5 × 54,6 cm
Mere embaliranega izdelka (Š×V×G): 63,5 × 69,1 × 68 cm
Mere vgradne odprtine (Š×V×G): 56,4 × 59 × 55 cm
Neto teža: 42,2 kg
Bruto teža: 46,5 kg
Poraba v stanju mirovanja: 1 W
Priključna moč: 3.400 W
Šifra: 738737
EAN koda: 3838782517808

feature_3485Oblika HomeMade Plus: Pečica, zdaj še prostornejša, uspešno posnema tradicionalne obokane peči na drva. Ovalna oblika notranjosti omogoča optimalno kroženje zraka, ki živila zaobjame v celoti, jedi so zato znotraj nežne in sočne in na zunaj neverjetno hrustljave. Prednost je še boljše kroženje zraka, razporejenega po 70-litrski notranjosti z vdolbinicami, kar zmanjšuje pojav hladnih predelov in zagotavlja enakomerno zapečenost. Posebna dinamika kroženja zraka omogoča odlične pogoje za profesionalno pečenje na enem ali na več pekačih hkrati.
feature_1488AutoProgrammes: Pečice Gorenje ponujajo povsem samodejni program peke z več kot 80 recepti. Ta način uporabe pečice je kot nalašč za začetnike. Prednost samodejnega načina je očitna: vsi parametri (čas, temperatura ter kombinacija grelnikov) se uravnavajo popolnoma samodejno. Uporabnik mora le izbrati vrsto hrane, vnesti težo in pritisniti "start". Vse ostalo opravi pečica sama.
feature_1511PyroClean: Čiščenje s pirolizo je najučinkovitejši in najnaprednejši način čiščenja pečice. Temperatura do 500 °C poskrbi, da je pečica temeljito očiščena in brez maščobnih madežev. Ko se pečica ohladi, le še z vlažno krpo obrišete morebitne ostanke pepela. Nežno čiščenje traja 90 minut, srednje intenzivno 120 minut, zelo intenzivno pa le 150 minut - odvisno od modela pečice; pri tem je učinek čiščenja sorazmeren s trajanjem. Še posebej pomembno je, da je pečica čista brez uporabe kakršnihkoli detergentov. Maksimalno trajanje in intenzivnost pirolitičnega čiščenja s 150-minutnim programom zagotavljajo vsi modeli pečic Gorenje Superior in izbrani modeli Gorenje Advanced.
feature_1486MultiFlow 360˚: Sistem MultiFlow 360˚ skrbi za optimalno kroženje zraka ali pare v pečici. Zaradi premišljeno nameščenih odprtin na hrbtni stranici pečice ter edinstvene oblike HomeMade se zrak in para enakomerno porazdelita. Ventilator pošlje vroč zrak v prav vsak kotiček v notranjosti pečice, zaradi česar vroč zrak enakomerno zaobjame hrano. Hrana je zato z vseh strani pečena do popolnosti.
feature_1487Peka na več nivojih: Kombinacija oblike HomeMade in sistem učinkovitega kroženja zraka pomagata uresničiti najtežji izziv: naenkrat pripraviti tri pekače okusnih jedi. Dobra novica: okusi in vonjave se ne bodo pomešali med seboj. Premišljena porazdelitev zraka zagotavlja, da je na vsaki ravni hrana pečena enakomerno, zahvaljujoč večji prostornini pečice pa je tudi pregled odličen. Razporejanje pekačev na petih različnih nivojih omogočajo modeli Superior Line.
feature_1489StepBake: Pri zelo visokih temperaturah voda hitreje izpareva, kar lahko jed izsuši. Poznavanje idealne temperature in njeno ustrezno uravnavanje med peko zahtevata veliko znanja in izkušenj. Način priprave v korakih zagotovi povsem samodejno uravnavanje temperature med izbranim načinom peke. Zaradi tega so jedi sočne, z dovolj sokov, a hkrati tudi popolno pečene. Ker odpiranje vrat med peko ni potrebno, ta program pomeni tudi dodaten prihranek energije. Takšen način peke je idealen za spretnejše uporabnike ter za jedi, kot sta na primer kruh ali lazanja, pri katerih je med peko potrebno spreminjati temperaturo.
feature_1510SilverMatte: Kakovost in vrsta emajla sta izjemnega pomena za delovanje pečice. SilverMatte je visoko odporen in močan material, ki odlično prenaša tudi ekstremne vročine − tudi ob pirolitičnem čiščenju pri temperaturi 500 °C je pečica popolno zaščitena. Zahvaljujoč tej prevleki brez mikronskih por so površine pečice ter pekačev odporne na najvišje temperature, mikrovalove ter paro. Trojna prevleka v notranjosti odbija toploto in zagotavlja dodatno izolacijo.
feature_1499BigSpace: Nova generacija pečic Gorenje ima posebej oblikovan zgornji del. Optimiziran zračni tok omogoča, da zrak kroži po še večjem prostoru in tako povsem zaobjame hrano. Zaradi večje prostornine je, ob nespremenjenih dimenzijah pečice, v večjih pekačih možno pripraviti večje količine hrane. Namesto prejšnjih treh pečica zdaj omogoča uporabo petih pekačev hkrati. Prostornina pri standardnih pečicah sega do 75 litrov in do 53 litrov pri mikrovalovnih pečicah. Pečice Gorenje so tako med najprostornejšimi na tržišču.
feature_1517GentleClose: Vrata pečice se zapirajo gladko, brez hrupa − potreben je le nežen dotik.
feature_4066300° C baking: Posebna nastavitev 300°C baking v vašo kuhinjo prinaša moč profesionalnega kuhanja, ki je posebej zasnovana za popolno peko hrane kot na primer pice.
feature_1508Dehydration: Posušeno sadje, zelenjavo, zelišča in meso je mogoče zelo hitro pripraviti tudi doma. Dehidriranje hrane lahko poteka na tudi petih nivojih hkrati.
feature_1507Yoghurt: Jogurt lahko pripravimo tudi v pečici. Domač jogurt je pripravljen pri temperaturi 40 °C v približno treh urah, ob majhni pomoči dodatnih pripomočkov Gorenje.
feature_1516Sistem DC+: Sistem DynamiCooling+ učinkovito hladi ohišje pečice med samim pečenjem, hkrati pa ga tudi odlično ohladi po končanem pečenju in izklopu pečice ter tako prepreči, da bi visoke temperature poškodovale pohištvo.
feature_1642Quadro Ultra CoolDoor: Posebna štirikratna zasteklitev vrat popolnoma izolira pečice, zaradi česar so uporabnikom še bolj varne, zlasti če imajo otroke ali hišne ljubljenčke. Ker se toplota zadržuje v notranjosti, je poraba energije optimizirana, zaradi česar je pečica bolj prijazna do denarnice in okolja.
feature_1500SuperSize: Prostornejše pečice omogočajo pripravo večje količine hrane – ne le zaradi enakomernega kroženja zraka na vseh nivojih, temveč tudi zaradi 46 centimetrov širokih pekačev, ki so na voljo tako v standardnih kot tudi v kompaktnih pečicah. Tako je povsem izkoriščena celotna širina pečice, zaradi naprednih tehnologij pečenja pa so jedi enakomerno pečene na vseh nivojih.
feature_1496PerfectGrill: V vgradnih pečicah Gorenje za idealno pečenje skrbita 3D-infrardeči greli v stropu, kjer je manjši grelnik nameščen znotraj večjega. Razporeditev toplote zagotavlja vedno najboljše rezultate peke, saj so jedi z zunanje strani hrustljave, v notranjosti pa mehke. Zaradi možnosti enostavnega spuščanja zgornjega grela pri boljših modelih pečic je enostavnejše tudi čiščenje.
feature_1568TouchFree prevleka: Vse površine iz nerjavnega jekla so prevlečene z posebno TouchFree prevleko, ki preprečuje vidnost prstnih odtisov, zaradi česar so površine vedno svetleče, čiščenje aparatov pa enostavnejše.
feature_1495FastPreheat: Hitro segrevanje pečico ogreje na 200 °C v zgolj 6 minutah in tako prihrani do 30 % časa. Ta funkcija je še posebej priročna za pripravo jedi, pri katerih mora biti pečica predhodno že dobro segreta. Ob doseženi temperaturi nas pečica opozori z zvočnim in svetlobnim signalom.
feature_1506SlowBake: S funkcijo SlowBake se jedi pri nizkih temperaturah pečejo do šest ur. Zaradi daljše priprave se meso in ribe zmehčajo, a ohranijo svojo sočnost, arome ter hranilne snovi.
Energijski razred: A+
EAN: 3838782517808
Kategorija: Gospodinjski aparati
Prostornina pečice: 77 l
Višina [cm]: 59,5
Globina [cm]: 54,6
Širina [cm]: 59,5
Način upravljanja: Na dotik, Z gumbi
Piroliza: Da
Ventilator: Da
Vse fotografije artiklov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Pečica Gorenje in darilo BON ŽITO DO 100 €: Ob nakupu izbrane pečice Gorenje kupcem podarjajo darilni BON za nakup izdelkov Žito, in sicer v višini 40 €, 60 € ali celo 100 € - višino bona preverite pri posameznem modelu pečice. Darilni bon lahko kupci unovčijo v več kot 20 trgovinah Žito po vsej Sloveniji, veljavnost bona je 6 mesecev, seznam trgovin Žito je objavljen na Žitovi spletni strani. Promocija traja do 31. 3. 2024.
Pogoj je nakup izbrane pečice Gorenje v času trajanja akcije. Na spletni strani TU kupec izpolni elektronski obrazec ali kopijo računa pošlje na naslov Gorenje GSI, d.o.o., Hrvaška ulica 4, 1000 Ljubljana ter pripiše svoje podatke (ime, priimek, naslov in telefon). Kupec bo v roku najkasneje 21 dni na navedeni naslov po pošti prejel darilni bon Žito. Upoštevali bodo račune, ki bodo prispeli preko e-obrazca ali po pošti na naš naslov do vključno 15. 4. 2024.

Podobni izdelki

Ocene

Ocene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocean)
Ogledujete si: GORENJE Vgradna pečica BOP798S37BG

Dodaj oceno

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Za oddajo ocene je potrebna