HAMA "Finest Sports" pasna torbica za mobilne telefone, tekaški pas za tek itd., črna

Koda izdelka: HAMA-00177992
Predvidena dostava na dom: od 7 do 14 delovnih dni
€ 17.90
Količina: 1
Način dostave Predvidena dostava na dom: od 7 do 14 delovnih dni
Dostava na dom
Predvideno 13.11.2024

Opis

Ne glede na to, ali gre za športni izziv ali lagoden sprehod s psom - vedno imate s seboj mobilni telefon, robček in nekaj denarja. Toda kam naj ga postavim? Tekaški pas ima prostor za vse, kar potrebujete, in lahko uživate v teku ali pohodu s popolno svobodo gibanja.

  • Svetleča tekaška torba: srebrni reflektor za boljšo vidljivost v mraku in temi
  • Ne glede na to, ali gre za brizganje vode ali potenje: mobilni telefoni so popolnoma zaščiteni v vodoodbojni likri
  • Varno shranjeno v torbici med športom: velik in majhen predal z zadrgo za pametne telefone, ključe in tako naprej
  • Vedno imejte zvoke s seboj v torbi za pas: priročna odprtina za povezovanje slušalk
  • Športna torba za mobilni telefon za S do XL: z nastavljivim po dolžini, elastičnim trakom z varno pritrditvijo pasu, vadbo in športom je zelo zabavno za vse

Športna svoboda gibanja, ki je dobro pospravljena

Športna torba za pas "Finest Sports" za pametne telefone

Pametni telefoni so postali naši vsakodnevni spremljevalci na vseh področjih življenja. Že zdavnaj so združili klice, sporočila, e-pošto, dober fotoaparat in vašo najljubšo glasbo centralno v eni napravi. Tudi med športom mali pomočniki ponujajo številne funkcije, ki lahko naredijo šport učinkovitejši. Torej je jasno, da jih imamo raje vedno s seboj. Lepo je, da lahko svoj pametni telefon uporabljaš med športom, ne da bi omejeval svobodo gibanja. Še lepše je, ko se lahko zanesete na dejstvo, da je draga naprava zaščitena in se lahko popolnoma osredotočite na svojo športno vadbo. Tekaška torba za mobilni telefon je idealna rešitev.

Športna torba za zadnjico: več zabave s športom

Športna torba za pas Hama iz serije "Finest Sports" je vaša popoln spremljevalec pri vsakodnevnih športih: visokokakovostna izdelava, robustna, komaj opazna med premiki. Ponuja tudi dovolj velikem prostoru za vaš pametni telefon in druge predmete, ki jih potrebujete med športno vadbo: ključ od vhodnih vrat, gotovina ali pametne kartice. To pomeni, da so možni tudi zahtevni teki po gozdu ali gorah, ne da bi pri tem ogrozili vsebino bočne torbe. odprtina za slušalke vam daje tudi dodatno motivacijo iz vaše najljubše proge med večernim tekom.

Torba za pas za več svobode gibanja

Še posebej med zahtevno športno seanso lahko pametni telefon postane nadloga, tudi če ne želite zamuditi svoje najljubše glasbe. V žepu hlač je običajno v napoto ali lahko celo pade ven. In nihče ne želi izvleči svojega dragega mobilnega telefona iz blatne blatne blatne ceste, kajne? Prednost bočne torbe: v športni vadbi lahko uživate z popolna svoboda gibanja. Še več, nikoli vam ni treba skrbeti za varnost vsebine, saj je varno shranjena v torbici za pas.

Ozka torba za zadnjico z veliko funkcionalnostjo

Oblikovanje in funkcionalnost nikakor nista protislovna - čeprav je torba za zadnjico tanka in ne po nepotrebnem obsežna, še vedno ponuja dovolj prostora za vse pripomočke. Poleg pametnega telefona je dovolj prostora za ključe, denar in magnezijeve tablete v dva predala z zadrgo. Za prvovrsten užitek v glasbi preprosto povežite slušalke neposredno s pametnim telefonom zaradi dodatne odprtine, medtem ko glavni predal ostane zaprt. Tako ne boste izgubili pametnega telefona, tudi če je povezava prekinjena - majhna torbica, velika varnost.

Udobje v vsaki situaciji

Ne glede na to, ali ste športni odvisnik ali lagodni pohodnik: po dolžini nastavljiv trak s trdnim pritrdilnim trakom torbe za zadnjico se popolnoma prilega vašemu telesu in zanesljivo sedi na pravem mestu. V veliki in majhni predelki (vsako je mogoče zapreti z zadrgo), vaše dragocenosti lahko udobno pospravite in zaščitite pred padci. Torba za boke je primerna za obseg od 65 do 130 cm in reže tako dobro figuro kot vi kadarkoli. Integrirani srebrni reflektor zagotavlja boljšo vidljivost v mraku in temi - kdo dovoli, da ga slabo vreme ustavi med športno vadbo? Torba za zadnjico zato združuje pomembno vidljivost, ne da bi pri tem žrtvovala udobje in dizajn.

Zaščita pred vsemi zunanjimi vplivi

Ne glede na vreme ste s športno torbo za pas dobro pripravljeni na vsako situacijo. Ščiti vaš pametni telefon in druge predmete pred vodo, prahom, umazanijo, znojem in drugimi zunanjimi vplivi. Premaz v žepu in visokokakovosten material Lycra skupaj zagotavljata, da je vsebina vaše torbe ves čas varna in dobro zaščitena.

Informacije o izdelkih

  • Ne glede na to, ali gre za tek, pohodništvo, jahanje, kolesarjenje ali trening psov - s tekaškim pasom iz robustne Lycre imate s seboj vse, od mobilnega telefona do injekcije magnezija med športnimi in drugimi dejavnostmi na prostem
  • Več svobode gibanja med športom: prostor za pametni telefon in druge majhne predmete, kot so ključi, robčki in magnezijeve tablete v ločenih predelkih bočne torbe
  • Zadosten prostor - tanek dizajn, ki ne moti gibanja
  • Podloga v vrečki ohranja pametni telefon, denar itd. suh in ščiti pred prahom in umazanijo
  • Primerno za obseg kolka 65 cm - 130 cm

Kaj je v škatli?

  • 1 torba za pas "Finest Sports"

Oblikovanje (barva, vzorec, motiv, serija)

  • Črna barva
  • Oblikovanje/motiv: tek
  • Linija: Aktivna linija
  • Mobilni telefon
  • Linija izdelkov: Active Line
  • Barvni odtenek: črna

Fizikalne lastnosti

  • Material: Lycra
  • Vrsta zapiranja: pritrdilni element za klik

Področje uporabe

  • Primerno za: pametni telefon
EAN: 4047443488244
Vse fotografije artiklov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Podobni izdelki

Ocene

Ocene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocean)
Ogledujete si: HAMA "Finest Sports" pasna torbica za mobilne telefone, tekaški pas za tek itd., črna

Dodaj oceno

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Za oddajo ocene je potrebna