HAMA "Fit Track 1900" Fitness Tracker, merilnik pulza, kalorij, analiza spanja

Koda izdelka: HAMA-00178600
Predvidena dostava na dom: od 7 do 14 delovnih dni
€ 16.90
Količina: 1
Način dostave Predvidena dostava na dom: od 7 do 14 delovnih dni
Dostava na dom
Predvideno 23.05.2024

Opis

Začnite in naredite svojemu telesu nekaj dobrega! Merilnik telesne pripravljenosti pomeni, da imate vedno s seboj svoj osebni motivator. Z merilnikom pulza, števcem korakov, porabo kalorij in analizo spanja boste v celoti obveščeni o svoji telesni pripravljenosti in telesnih funkcijah. Zdaj ni več izgovorov!

  • Vaš utrip na prvi pogled: aktivirajte merjenje srčnega utripa, kadar želite vedeti, kako hitro vaše srce bije
  • Sladke sanje ali obračanje misli v glavi: s funkcijo analize spanja natančno veste, kako so vaše faze globokega spanca, sanj in budnosti razdeljene
  • Še več mreženja: v kombinaciji z Apple Health dobite še več analiz za zdrav življenjski slog
  • To je aplikacija, na katero se lahko zanesete: "FitPro" je preizkušen na področju zagotavljanja kakovosti in vse njegove funkcije so bile obsežno preizkušene v Nemčiji
  • Športni uspeh za vso večnost: ohranite spomin na svoje osebne dosežke - s funkcijo daljinskega sprožilca lahko upravljate kamero pametnega telefona za popoln selfie
  • Športno dnevno ravnovesje kalorij: na zaslonu si oglejte, koliko kalorij ste skupaj porabili in v aplikaciji, ko ste porabili največ kalorij
  • Nič več krompirja na kavču: opomnik za vadbo vas po vnaprej določenem času potisne v nove vrhunske zmogljivosti
  • Dnevni cilj 10.000 korakov: z uporabo števca korakov natančno spremljajte, koliko korakov naredite v enem dnevu

Merilnik telesne pripravljenosti ‘Fit Track 1900’

Kot nalašč za vaš aktiven in zdrav življenjski slog

Fit Track 1900 je popoln začetni model za vsakogar, ki si prizadeva živeti aktivnejši in bolj zdrav življenjski slog.

Začnite

polepšajte si dan

Želite živeti bolj zdrav življenjski slog? Več gibanja, veliko spanja in zdrava, uravnotežena prehrana so ključ do uspeha. Najtežje se nam zdi več gibanja – še posebej po deseturnem delovnem dnevu v pisarni. Vendar to ne pomeni, da morate takoj preteči 15 km ali spati deset ur. Pomeni, da se odpravite na prijeten sprehod in uživate v soncu. Ali po stopnicah namesto z dvigalom pri delu ali v fitnesu.

Naš ‘Fit Track 1900’ vam pomaga, da v svoje vsakdanje življenje vnesete več gibanja.

Lahka z robustnim dizajnom

Eleganten, majhen fitnes sledilnik ima 0,86-palčni OLED zaslon, zaradi česar je kot nalašč za vsakdanje življenje: plastična zapestnica je udobna za nošenje na zapestju in pri pernati teži 19 gramov, komaj čutite športno uro. Zapestnico je enostavno sneti in jo je mogoče enostavno očistiti pod tekočo vodo. Za aktiven vsakdan.

Številne funkcije za zdravje in fitnes

Pedometer

Koliko korakov upravljate na dan? Je to 5.000, 8.000 ali več kot 10.000? Po podatkih Svetovne zdravstvene organizacije je 10.000 korakov idealen dnevni cilj, da bi bili zdravi in fit. S pedometrom lahko neposredno spremljate, koliko korakov ste dejansko prehodili in ali ste dosegli svoj osebni dnevni cilj. Sledilnik aktivnosti prikazuje, koliko kilometrov ste že prevozili na podlagi ekstrapolacije vaših korakov: za še več motivacije v vsakdanjem življenju.

Števec kalorij

Merilnik telesne pripravljenosti je odličen način za spremljanje, koliko kalorij porabite vsak dan. Porabljene kalorije se izračunajo iz opravljenih korakov in prevožene razdalje. Število porabljenih kalorij zagotavlja popolno motivacijo za nadaljnje delo na lastni kondiciji. Lahko pa tudi olajša vest: Uživate lahko v priboljšeku ali slastnem kosu pice, ne da bi se počutili krive.

Opomnik za premikanje

Ko delaš za računalnikom, lahko ure letijo mimo, ne da bi se premikal. Funkcija opomnika za gibanje vas pozove, da vstanete – zlasti hrbet vam bo hvaležen za to. Nato si preprosto prinesite okusen čaj ali kavo ali pa pojdite k sodelavcem osebno, namesto da jim pišete e-pošto – to vas bo tudi približalo vašemu dnevnemu cilju gibanja.

Bolje spite.

Začnite dan monter

Dober spanec je eden najpomembnejših dejavnikov za naše zdravje. Večina ljudi potrebuje šest do osem ur spanja, da so produktivni čez dan. Toda to se seveda razlikuje od osebe do osebe. Zato ni odločilna samo dolžina spanja, ampak tudi kakovost spanja. Naš ‘Fit Track 1900’ vam zagotavlja natančno analizo spanja: faze globokega spanca, sanj in budnosti so natančno sledene. Ko se zbudite, morate preprosto sinhronizirati svojo fitnes uro z aplikacijo Yoho Sports in videli boste svoj spanec, kot je bil v resnici. To sledenje vam bo omogočilo razvoj bolj zdravega vzorca spanja.

Da se boste prijetno zbudili, lahko v aplikaciji hkrati nastavite čas budilke. Sledilnik nato vibrira ob ustreznem budilu, na zaslonu sledilnika pa je prikazan simbol budilke.

Analiza krvnega tlaka / srčnega utripa

zdrav življenjski slog

Naš srčni utrip je hiter pokazatelj naše trenutne kondicije in zdravja. Zato morate redno preverjati srčni utrip. Zahvaljujoč senzorju lahko merilnik telesne pripravljenosti določi vaš trenutni srčni utrip in krvni tlak. Tukaj ni potreben neprijeten prsni pas – meritev se izvaja neposredno na zapestju. Merjenje srčnega utripa lahko aktivirate neposredno na uri ali v aplikaciji.

Glede na vaš cilj treninga, ne glede na to, ali razvijate vzdržljivost ali kurite maščobe, lahko tako zagotovite, da vadite v desnem območju srčnega utripa. Občasno merjenje krvnega tlaka je koristno tudi pri vsakodnevnem treningu: Na ta način se zaščitite pred preobremenitvijo in lahko po potrebi prilagodite svoj trening.

Aplikacija za fitnes Yoho Sports ali FitPro

Odvisno od modela merilnika telesne pripravljenosti deluje z brezplačno aplikacijo Yoho Sports ali prav tako brezplačno aplikacijo FitPro. V priloženem uporabniškem priročniku lahko ugotovite, katera aplikacija je primerna za vaš sledilnik.

Z obema aplikacijama si lahko kadar koli ogledate dnevno statistiko, preverite rezultate vadb, podatke o spanju in zgodovino dejavnosti v zadnjih tednih. Tako lahko preprosto preverite, na katere dneve v tednu ste dosegli svoje dnevne cilje in lahko preprosto nastavite nove cilje v aplikaciji.

Aplikacijo lahko preprosto prenesete iz App Store ali Google Play Store. Aplikacije se zlahka sinhronizirajo z vašo napravo Fit Track 1900 prek povezave Bluetooth. Za visoko zanesljivost in maksimalno enostavnost uporabe so aplikacije preizkušene za zagotavljanje kakovosti in obsežno preizkušene v Nemčiji za vsako posamezno funkcijo.

Fitnes uro lahko uporabljate tudi v povezavi z aplikacijo Apple Health. Na ta način se optimalno povežete in prejmete še več ocen za zdrav življenjski slog.

Pametne dodatne funkcije na krovu

Polje za ogled sporočila

S "Fit Track 1900" lahko vaš pametni telefon ves čas ostane v vašem žepu – še vedno boste vedeli, kdo vas trenutno poskuša doseči. Alarm za vibracije opozarja na dohodne klice in sporočila. Predogled dohodnega obvestila je prikazan na 0,86-palčni OLED zaslon.

Funkcija iskanja

Kaj se zgodi, če nekam odložite svoj merilnik telesne pripravljenosti, vendar se ne morete spomniti, kam? S funkcijo iskanja lahko hitro ponovno najdete izgubljeni sledilnik. Z aplikacijo lahko narediš, da fitnes zapestnica vibrira – zagotoviš, da jo lahko hitro in enostavno ponovno najdeš.

Daljinska sprostitev za kamero pametnega telefona

Merilnik telesne pripravljenosti se lahko uporablja kot daljinski sprožilec za kamero pametnega telefona. Če želite to narediti, morate preprosto aktivirati daljinsko sprostitev v aplikaciji Yoho. Nato pametni telefon postavite tako, da lahko posnamete čudovit športni selfi, preprosto stresete merilnik telesne pripravljenosti na zapestju in imate odlično fotografijo – popolnoma brez napora ali tresenja fotoaparata.

Zaščita pred deževnico

Dežni ali vodni curki ne bodo motili "Fit Track 1900". Zahvaljujoč razredu zaščite IP65 se lahko še vedno odpravite na tek v dežju.

Življenjska doba baterije

Življenjska doba baterije našega merilnika telesne pripravljenosti je polna štiri dni, če napravo uporabljate neprekinjeno. V stanju pripravljenosti lahko baterija zdrži celo impresivnih 8 dni.

Informacije o izdelkih

  • Sledilnik aktivnosti in zapestnica za fitnes za spremljanje in optimizacijo fizičnih funkcij za zdrav življenjski slog in aktiven šport
  • Športna ura se aktivira s premikom roke navzgor
  • Po potrebi aktivirajte merjenje krvnega tlaka
  • Odporen na deževnico zahvaljujoč razredu zaščite IP65
  • Priročno polnjenje: USB vtič je integriran neposredno v športno uro, tako da ga je mogoče brezžično polniti na računalniku, prenosnem računalniku itd.
  • Daljinski sprožilec za kamero pametnega telefona lahko aktivirate z vrtenjem roke
  • Trakovi se lahko odstranijo in so zato enostavni za čiščenje
  • Posebni fitnes trakovi, lahki in prijetni za nošenje
  • Nežno se zbudite z vibracijami
  • 86. OLED zaslon za hiter povzetek vseh funkcij
  • Sporočila prek vibracijskega alarma in zaslona s predogledom obvestil za klice, besedilna sporočila in še veliko več
  • 4-dnevni čas delovanja z enim polnjenjem baterije
  • Življenjska doba baterije približno 8 dni v stanju pripravljenosti
  • S funkcijo iskanja poiščite napačno nameščen merilnik telesne pripravljenosti
  • Ne motite načina, tako da vas nič ne moti - bodisi med športom ali v pisarni

Kaj je v škatli?

  • 1 "Fit Track 1900" fitnes sledilnik
  • 1 x navodila za uporabo

Oblikovanje (barva, vzorec, motiv, serija)

  • Črna barva
  • Barvni odtenek: črna

Elektro-specifične lastnosti

  • Bluetooth verzija: 4.0

Fizikalne lastnosti

  • Dodatne funkcije: senzor na dotik s prstom, pedometer, Uhr
  • Zaslon: Indikator izgorevanja maščob
  • Zaslon: 0,86"-OLED/Osvetljen
  • Razred zaščite IP: IP65 (zaščita pred vdorom prahu in neprekinjenim dežjem)
  • Material: akrilonitril-butadien-stiren (ABS), termoplastični poliuretan (TPU)
  • Funkcija merjenja: poraba kalorij, razdalja, pulzi
  • Vrsta: Pulzna / športna ura

Velikost in teža

  • Višina: 11 mm
  • dolžina: 240 mm,
  • Teža: 19 g
  • Širina: 15 mm

energija

  • Vrsta baterije: Litij-polimerna baterija
  • Najdaljši čas delovanja baterije: 4 tage / dni
EAN: 4047443430281
Vse fotografije artiklov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Podobni izdelki

Ocene

Ocene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocean)
Ogledujete si: HAMA "Fit Track 1900" Fitness Tracker, merilnik pulza, kalorij, analiza spanja

Dodaj oceno

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Za oddajo ocene je potrebna