HAMA FM-oddajnik s funkcijo Bluetooth® in prostoročnim upravljanjem

Koda izdelka: HAMA-00014165
Predvidena dostava na dom: od 7 do 14 delovnih dni
€ 24.86
Količina: 1
Način dostave Predvidena dostava na dom: od 7 do 14 delovnih dni
Dostava na dom
Predvideno 29.05.2024

Opis

Hip-hop ritmi, rock klasike ali plesne skladbe: s FM oddajnikom se odločite, kaj se predvaja v vašem avtomobilu. Na radiu ni povezave Bluetooth? Samo povežite mobilni telefon z oddajnikom: naprava se poveže prek radia in vaša glasba prihaja iz zvočnikov.

  • Z integriranim sistemom za prostoročno telefoniranje je klicanje zelo enostavno
  • Neposredno predvajanje zvoka MP3 prek integrirane kartice micro-SD ali reže USB
  • 1-ključna funkcija: sprejmi / končaj klice ali ponovno pokliči zadnjo številko

NA POTI DO CILJA V DOBREM RAZPOLOŽENJU

S HAMA FM ODDAJNIKOM IN VAŠO NAJLJUBŠO GLASBO

Ste na poti s posadko in vsi se veselijo potovanja. Toda takoj po tem, ko pridete na avtocesto, obtičite v prometu. Obstaja tveganje, da se bo razpoloženje nenadoma spremenilo – zdaj bo pomagala le glasba. Preprosto priključite FM oddajnik v vtičnico za vžigalnik za cigarete, povežite telefon s kablom aux in iz zvočnikov izbruhne "Booorn to be wiiild, booorn to be wiiild!". Pojete skupaj, bobnate skupaj z ritmom na volanu in preden se zavedate, se promet spet premika.

POSLUŠAJTE SVOJ OSEBNI SEZNAM GLASBE V AVTU

Ali želite poslušati svoj osebni seznam predvajanja v avtomobilu na poti v službo, toda vaš avtomobilski radio lahko sprejema samo FM radio? To ni težava: namesto da bi namestili drago, nov radio, s FM oddajnikom lahko hitro in poceni dodate manjkajoče povezave in sprejem Bluetooth. Preprosto priključite FM oddajnik v vtičnico avtomobila, in povežite svoj pametni telefon, tabličnega računalnika ali predvajalnika MP3 na napravo prek povezave Bluetooth®)............................................ Oddajnik deluje kot mini radijska postaja. Z nastavljeno FM frekvenco prenaša zvočne signale na vaš avtomobilski radio. Frekvenca, ki je bila nazadnje uporabljena, ostane shranjena do naslednjega časa.

DOSTOP DO VAŠE OSEBNE GLASBENE KNJIŽNICE

Ali imate svoje najljubše uspešnice iz zadnjih desetih let shranjene na USB-ključ ali a Reža za kartico microSD? Z našim oddajnikom lahko te pesmi predvajate tudi v avtomobilu. Priključite ključ USB v levo režo USB ali vstavite pomnilniško kartico v režo za kartico in predvajanje datotek MP3 se bo začelo samodejno.

Naš nasvet: zlasti kartice microSD so idealne za shranjevanje glasbe. Ni vam treba porabiti dragocenega prostora za shranjevanje na pametnem telefonu, zbirko pesmi pa lahko udobno vzamete s seboj, kamor koli greste. Poleg tega majhna pomnilniška kartica popolnoma izgine v reži za kartico FM oddajnika – varčna in pametna.

UŽIVAJTE V ZVOKU IN IZJEMNO HITRO NAPOLNITE BATERIJO

Imeli ste naporen dan in baterija telefona je prav tako prazna. FM oddajnik ponuja praktično prednost, saj vam ne omogoča le poslušanja glasbe, temveč se lahko uporablja tudi kot polnilnik. S kablom USB povežite pametni telefon ali druge naprave v vtičnico USB QC 3.0 in jo napolnite pri visoki hitrosti z avtomobilsko vtičnico. Tehnologija Qualcomm® Quick Charge™ 3.0 zagotavlja izjemno hitro polnjenje – hitreje kot pri običajnih tehnologijah polnjenja. Na ta način lahko baterijo napolnite do približno 30% v samo 10 minutah.

ENOSTAVNO KLIČITE Z INTEGRIRANIM PROSTIM TELEFONOM

Ste na poti od enega sestanka do drugega, ko vas pokliče šef. Seveda se morate oglasiti na telefon. Zahvaljujoč vgrajenemu mikrofonu lahko oddajnik Bluetooth v avtomobilu uporabljate kot prostoročni telefon. Če med poslušanjem glasbe prejmete klic, naprava samodejno preklopi v prostoročni način. Če želite sprejeti in končati klice, preprosto pritisnite gumb. Ponovno klicanje deluje tudi z večfunkcijskim gumbom: Če želite ponovno poklicati zadnjo klicano številko, dvakrat zaporedoma pritisnite gumb. Na ta način lahko telefonirate med vožnjo in se še vedno popolnoma osredotočite na promet.

INTUITIVNO DELOVANJE BREZ ODVRAČANJA POZORNOSTI

Na poti ste v gostem mestnem prometu in nenadoma se pojavi določena pesem na vašem seznamu predvajanja. Običajno bi pela zraven, a v tem trenutku res nisi pri volji. Želite hitro poseči po pametnem telefonu in spremeniti pesem – samo ne! Obstaja nevarnost visokih kazni ali celo nesreče. Naš oddajnik Bluetooth omogoča intuitivno upravljanje: puščični gumbi vam omogočajo, da preskočite z ene skladbe na drugo, ne da bi prijeli telefon in ne da bi umaknili pogled s ceste.

BLUETOOTH POVEZAVA NAMESTO NEREDA NA KABLU

Ne glede na to, ali imate iPhone, Samsung ali Huawei – s tem FM oddajnikom lahko uspešno povežete kateri koli telefon in tablični računalnik, ki omogočata Bluetooth. Namesto, da bi porabili čas za iskanje pravega kabla v predalu za rokavice, lahko svoj pametni telefon brezžično povežete z radijskim oddajnikom. Na ta način se pri menjavi prestav ne zapletete v kable in če vaši prijatelji želijo biti DJ med potovanjem, lahko svoje telefone enako enostavno povežete z oddajnikom Bluetooth.

KOMPAKTNI FM ODDAJNIK S KLASIČNO ZASNOVO

Težak, utripajoč avtomobilski radio se ne ujema z retro šarmom vašega ljubečega starca. Oddajnik Hama FM se s svojim elegantnim videzom neopazno zlije z notranjostjo vašega vozila. Zahvaljujoč kompaktni zasnovi zavzame komaj kaj prostora. Z našim majhnim radijskim oddajnikom so vedno pesmi, ki jih želite poslušati, tiste, ki se predvajajo na nameščenem avtomobilskem radiu – ne glede na to, ali gre za klasične rock pesmi ali najnovejše uspešnice.

Informacije o izdelkih

  • Za univerzalni radijski prenos virov signala Bluetooth, kot so pametni telefoni ali tablični računalniki, na kateri koli avtomobilski radio
  • Signali se prenašajo prek radia na določeni frekvenci VHF radia v avtomobilu (nastavi se ročno na oddajniku)
  • Naprava vedno shrani zadnjo uporabljeno frekvenco
  • Ko pride klic, naprava samodejno preklopi iz glasbenega načina v prostoročni način
  • Vrsta modulacije: FM
  • Napajanje prek integriranega vtiča vžigalnika za cigarete
  • USB vtičnica s tehnologijo Qualcomm® Quick Charge™ 3.0 za polnjenje mobilnih naprav

Kaj je v škatli?

  • 1 FM oddajnik z Bluetooth® in prostoročno funkcijo
  • 1 x navodila za uporabo

Oblikovanje (barva, vzorec, motiv, serija)

  • Oddelek za izdelke: CarHiFi / Navigacija
  • Odtenek barve: Srebrna

Elektro-specifične lastnosti

  • Frekvenčno območje: 87,6 MHz - 107,9 MHz

Fizikalne lastnosti

  • Model: FM oddajnik

energija

  • Napajanje: Avtomobilski polnilnik

Področje uporabe

  • Primerno za: mobilni telefon
EAN: 4007249141651
Vse fotografije artiklov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Podobni izdelki

Ocene

Ocene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocean)
Ogledujete si: HAMA FM-oddajnik s funkcijo Bluetooth® in prostoročnim upravljanjem

Dodaj oceno

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Za oddajo ocene je potrebna