HAMA "Glitter" WLAN LED stropna svetilka, upravljanje z glasom/aplikacijo, zatemnitev, 27 x 27 cm

Koda izdelka: HAMA-00176605
Predvidena dostava na dom: od 7 do 14 delovnih dni
€ 43.90
Količina: 1
Način dostave Predvidena dostava na dom: od 7 do 14 delovnih dni
Dostava na dom
Predvideno 13.11.2024

Opis

Zakaj ne bi luči v celoti nadzorovali s stropno lučjo? Z našimi Wi-Fi stropne luči, dobite celoten paket, vključno s svetilko in dodatkom za življenjski slog. To omogoča, da zvezde sijejo v hiši - kakor koli želite, prek aplikacije in AlexaQuery Glasovno upravljanje.

  • Naša stropna svetilka Smart Home deluje popolnoma brez prehoda (vozlišča): ne potrebujete dodatne naprave in prihranite pri dodatnih stroških, saj luč vzpostavi neposredno povezavo WiFi z usmerjevalnikom
  • Učinek bleščic: nešteto prepustnih pik v senčniku Smart Home se blešči kot drobne zvezde
  • Korak za korakom do pametnega doma: z aplikacijo Hama Smart Home lahko razširite in povežete svoj pametni dom s poljubnim številom izdelkov Hama Smart Home
  • Ne glede na to, ali gre za kavč ali ležalnik: z aplikacijo Hama Smart Home lahko nadzorujete svojo WLAN luč od koder koli in imate nadzor nad stropno lučjo ves čas
  • Ne glede na to, ali gre za Amazon Alexa ali Google Assistant: priročno nadzirajte vse vrste razpoloženja razsvetljave prek stropne LED-LUČI z glasovnimi ukazi

Preprosto pametno življenje

Svetilka za pametni dom z glamurjem

Ste navdušeni nad vsemi izdelki za pametni dom, ki vam olajšajo življenje in ga naredijo bolj udobnega? Večina ljudi se tako počuti – toda ali bi morali takoj namestiti celoten sistem pametnega doma? Bolje je, če lahko izbirate med posameznimi komponentami in svoj pametni dom zgradite z izdelki, ki so koristni za vas. Tukaj, Hama ima prav: Naša stropna luč WiFi ne zagotavlja le svetlobe; je tudi pameten dnevni pripomoček, ki ga lahko udobno upravljate z aplikacijo in popolnoma brez prehoda.

Pametni dom – sladki dom

Pri gradnji hiše, nakupu stanovanja ali prenovi vsi ne razmišljajo o takojšnji namestitvi temeljev za sisteme pametnih domov, kot so ustrezni kabelski in stikalni sistemi. Zahvaljujoč prefinjenim in enostavnim rešitvam za naknadno vgradnjo to ni potrebno. Namesto da bi celoten dom drago opremili s sistemom pametnega doma, izberete le najboljše dele, ki bi jih resnično radi uporabili.

Če večer preživite na kavču s skodelico čaja ali se igrate z otroki, potem pozimi hitro postane temno. Ampak ne želite zapustiti udobnega sedeža vašega kavča ali prekiniti smešne igre. S svetilko WLAN lahko zelo enostavno in priročno pripeljete svetlobo v temo z aplikacijo – in točno tako, kot bi želeli imeti svojo razsvetljavo – ne da bi bili odvisni od glasovnega upravljanja z Google Assistant in Amazon Alexa. Če želite, lahko seveda vklopite luč z glasovnim ukazom s pametnim zvočnikom.

Ustvarite vzdušje in udobje z omrežjem Wi-Fi

Nadzorujte svetlobo, ko ste odsotni od doma

Z otroki potujete na podeželje, da bi z babico preživeli dolg vikend, vendar ste v dnevni sobi nespametno pustili prižgano pametno stropno luč. Katera koli druga svetilka bi gorela ves vikend, 24 ur na dan, in trošila elektriko. Toda zahvaljujoč omrežju Wi-Fi lahko preprosto odprete aplikacijo na poti in izklopite svetilko. Vaša energetska bilanca je spet v plusu. Z nadzorovanjem svetlobe po potrebi prihranite energijo; to ne velja le, ko ste zunaj doma, ampak tudi, ko ste znotraj svojih štirih sten.

Nežno prebujanje s simuliranim sončnim vzhodom

Budilka zakriči, radio utripa, ostra svetloba zaslepi – v večini primerov se zjutraj zbudimo tako. Zlasti otroci se na ta način grobo prebujajo. Zato je zvezdna nebesna svetilka še posebej uporabna v spalnicah in otroških sobah. To ni samo zaradi elegantnega učinka bleščic: z aplikacijo lahko svetilko nastavite tako, da postopoma postane svetlejša (od 2200 K prijetne tople bele do 6500 K dnevne svetlobe, da vas zbudi). Ta nastavitev je morda malo težavna – če želite, lahko preprosto izberete raven svetlosti – vendar se splača. Občutek, ki ga izzove sončni vzhod, skupaj z občutljivim zvokom ptic, ki cvrčijo s pametnega telefona, spodbuja veliko bolj sproščen in bolj zdrav začetek dneva.

Vidim zvezdno nebo, zvezdno nebo...

Tudi brez različnih svetlobnih scenarijev je stropna LED luč briljanten življenjski dodatek. Številne majhne bleščice ustvarjajo vzdušje dobrega počutja pod zvezdnatim baldahinom – za sanjanje v otroški sobi, za več harmonije v dnevni sobi ali kjerkoli bi radi posegli po zvezdah.

Enostavna namestitev brez pesta

Številni izdelki za pametni dom zahtevajo dodaten prehod, ki deluje kot oddajnik med brezžičnim omrežjem in napravo. Brez tega prehoda (tudi most ali vozlišče) ni mogoče vzpostaviti povezave med pametnim telefonom/tabličnim računalnikom in pametno napravo (pametni telefon/tablični računalnik – WiFi – prehod/most – pametna naprava). Tukaj ima Hama pametno in praktično rešitev: stropna svetilka pametnega doma nima prehoda in jo je mogoče integrirati neposredno v vaše brezžično omrežje – to poenostavi namestitev in prihrani dodatne stroške.

Dobre novice!

Vse izdelke Hama Smart Home je zdaj mogoče nadzorovati ne le z Alexo in Googlovim pomočnikom, ampak tudi z glasovni asistent Siri.

Funkcija bližnjic Siri omogoča nadzor pametnih prizorov, ki jih je treba najprej ustvariti. V ta namen ustvarite prizor na običajen način, ki ga želite aktivirati s Siri. Obstoječi proces ostaja nespremenjen.

V aplikaciji Na strani s pregledom so prikazani vsi nastavitveni prizori. V spodnjem desnem delu boste našli nov gumb »Bližnjica Siri«. Tapnite gumb.

Odpre se stran, na kateri lahko dodate svoje prizore v bližnjico Siri. Če želite to narediti, pritisnite znak plus poleg ustreznega prizora.

Zdaj lahko ustvarite bližnjico. Če želite to narediti, vnesite besedilo ukaza, ki bo uporabljen za začetek tega prizora. Če ste na primer ustvarili prizor za filmski večer in ga želite dodati v bližnjice Siri, bi bil ustrezen ukaz "Začni filmski večer". Ko tapnete »Dodaj v Siri«, lahko Siri preprosto rečete: »Hej Siri, začni filmski večer«. Siri bo nato zagnala prizor "Filmski večer" iz aplikacije Hama Smart Home.

Dodatni nasvet: Za upravljanje posameznih naprav s Siri preprosto ustvarite kratke prizore, ki so odgovorni samo za vklop, izklop ali preklop posamezne naprave, in jih dodajte v Siri. "Fan on", "Light off", "Hey Siri, see to the light" – ni omejitev za vašo domišljijo!

USTVARJANJE PRIZOROV IN AVTOMATIZACIJE

Izkoristite največje udobje pametnih izdelkov z ustvarjanjem prizorov in avtomatizacije

Naša stropna luč WiFi ponuja popolnoma drugačne uporabe in funkcije, če jo povežeš z drugimi izdelki za pametni dom ali nastaviš določene prizore. To je zelo enostavno storiti z našo aplikacijo.

Svetloba v spalnici vas zjutraj zaslepi. Zato se, namesto da bi prižgali luč, v temi premešate v kopalnico, čeprav bi se lahko poškodovali. Nato ga ob odhodu iz hiše rutinsko pozabite izklopiti, luč pa je prižgana ves dan. Ta vsakodnevna ročna dejanja je mogoče popolnoma avtomatizirati s sistemi pametnega doma.

Prizorišča in avtomatizacije naredijo vaš vsakdan veliko bolj prijeten in priročen:

Scenariji

Olajšajte si življenje.

‘Jutranji’ scenarij: Pred vami je vznemirljiv dan. Lučka Wi-Fi v spalnici se vklopi ob sončnem vzhodu pri 10% svetlosti in je vsako minuto svetlejša. Nežen in brezskrben začetek dneva!

‘Večerni’ scenarij: Naporni dan se bliža koncu – ob sončnem zahodu bodo vaši pametni izdelki poskrbeli, da se bo vaš dom počutil sproščeno. Osvetlitev je vklopljena s 30-odstotno svetlostjo, vaš pametni zvočni sistem pa predvaja sproščujočo glasbo. Kot nalašč za izklop z dela.

Scenarij "Sprostitev": Vedno popolno vzdušje za sprostitev – z enim samim klikom lahko Wi-Fi svetilke oddajajo mehko, toplo svetlobo v kateri koli od vaših prostorov in lahko predvajajo sprostitveno glasbo prek pametnega zvočnika na želeni ravni glasnosti. S pametnim upravljanjem ogrevanja lahko svoj dom ogrejete tudi na temperaturo, ki se vam zdi najbolj udobna. Tako ustvarite popolno vzdušje za uživanje v prostem času.

Avtomatizacija

za vaš vsakdan v kombinaciji z drugimi izdelki:

• Se vam zdi, da morate vsaj trikrat iti v klet, da preverite, ali je pralni stroj končan? Kako lepo bi bilo, če bi bili obveščeni, ko stroj konča s pranjem. Tukaj pride v poštev OurWiFi vtičnica s spremljanjem porabe električne energije v kombinaciji z WiFi svetilko. Oba izdelka lahko povežeš v prizor, tako da lučka zasveti takoj, ko je pranje končano. Poleg tega lahko seveda pošljete obvestilo na svoj pametni telefon.

Notranje globine vaše garderobe so slabo osvetljene? Namestite svetilko WiFi ali svetilko, povezano z WiFi vtičnica v garderobi. Nato ga povežite z Stik vrat/oken WiFi, ki se prilega vratom garderobne omare. Zdaj, ko odpreš omaro, sije svetloba: Tvoje najljubše krilo in udoben pulover s kapuco se nenadoma spet pojavita iz teme. Ste videli dovolj svoje neurejene garderobe? Ko zaprete vrata, lučka ponovno ugasne.

Informacije o izdelkih

  • Pametno upravljanje svetlobe s stropno lučjo WLAN: enostavno ustvarite osvetlitev, osvetlitev z učinkom ali posebne svetlobne ambiente z aplikacijo ali glasovnim upravljanjem, npr. zatemnite ali spremenite barvno temperaturo
  • Preprosta samostojna namestitev Wi-Fi omrežje: ker vozlišče ni potrebno, lahko vaše naprave nastavite v samo nekaj minutah
  • Visoka združljivost: deluje z Amazonom AlexaQuery, Google Assistant, Siri Shortcuts, iOS in Android. Lahko se poveže tudi z vsemi AlexaQuery in izdelki za pametne domove drugih proizvajalcev, ki so združljivi z Google Assistant
  • Z aplikacijo ustvarite različne svetlobne scenarije: npr. brezstopenjsko zatemnitev s toplo belo barvno temperaturo za prijetno vzdušje ali nastavite dnevno svetlobo za kuhanje ali delo
  • Nadzor časovnika: v aplikaciji določite, kdaj naj se lučka Smart Home vklopi in izklopi
  • Za ustvarjanje skupin ali prizorov uporabite naprave, integrirane v vaše omrežje WLAN
  • To pomeni, da lahko prihranite energijo s ciljno usmerjenim nadzorom razsvetljave, vključno - koristno - med vožnjo, če ste pozabili ugasniti luč. To je zato, ker ste vedno obveščeni o trenutnem stanju prek aplikacije ali potisnega obvestila
  • Barvna temperatura: 2700K toplo bela - 6500K dnevna svetloba
  • Vaši podatki so shranjeni izključno na nemških strežnikih

Kaj je v škatli?

  • 1 "Glitter" WLAN LED stropna luč
  • Montažna strojna oprema
  • Hitri referenčni vodnik

Sistemske zahteve

  • Operacijski sistem: Android 4.4 in iOS 8.0 ali novejši

Obvestilo za potrošnika

LED lučka je trajno nameščena.

Amazon Alexa
z zahtevanimi AlexaQuery veščina "Hama Smart Home" mora biti aktivirana v AlexaQuery aplikacijo za to. Uporabniški račun za aplikacijo Hama Smart Home se nato poveže z AlexaQuery.
To omogoča nadzor naprav z glasovnim upravljanjem (npr. vklop/izklop, brezstopenjska zatemnitev, spreminjanje barv).

Google Assistant:
storitev "Hama Smart Home" mora biti za to aktivirana v aplikaciji Google Home. Uporabniški račun za aplikacijo Hama Smart Home se nato poveže z Googlom.
To omogoča nadzor naprav z glasovnim upravljanjem (npr. vklop/izklop, brezstopenjska zatemnitev, spreminjanje barv).

Oblikovanje (barva, vzorec, motiv, serija)

  • Barva: Bela
  • Indeks barvne reprodukcije RA (min.): 80
  • Svetla barva: toplo bela do dnevne svetlobe
  • Oddelek za izdelke: Dom in življenje
  • Barvni odtenek: bela

Povezljivost (Connection)

  • Prenos signala: WiFi

Elektro-specifične lastnosti

  • Kot žarka: 180 °
  • Barvna konsistenca: 6 ≤
  • Barvno nastavljiv vir svetlobe: Da
  • Priključeni vir svetlobe (CLS): Ne
  • UŠESNA reg. št.: DE 38720470
  • Poraba energije v stanju delovanja: 18 kWh/1000h
  • Razred energetske učinkovitosti (A do G): E
  • Utripanje za LED in OLED MLS: 1 <
  • Frekvenca: 50 Hz
  • Frekvenčni pas: 2,4
  • Vir svetlobe z visoko svetilnostjo:: Ne
  • L70B50 življenjska doba za LED in OLED svetlobne vire: 25000 h
  • Uporabljena tehnologija osvetlitve: LED svetilka
  • Izmenjava svetlobnega vira: trajno nameščena
  • Faktor vzdrževanja lumena (LED/OLED): 0,96 %
  • Omrežna moč v stanju pripravljenosti (Pnet): (priključen vir svetlobe): 0,5 W
  • Moč v stanju delovanja (Pon):: 18 W
  • Delovna napetost (AC): 230 V
  • Vrednost indeksa barvne reprodukcije R9: 1
  • Oddana maksimalna moč prenosa: 0,1 W
  • Faktor premika za Pon (min.): 0,700
  • Moč v stanju pripravljenosti (Psb):: 0,5 W
  • Stroboskopski učinek za LED in OLED MLS: 0,4
  • Faktor preživetja (za LED in OLED): 0,9
  • Uporabni svetlobni tok (Φ360): 2000 lm

Fizikalne lastnosti

  • Možnost zatemnitve: ne
  • Barvna temperatura: 2700 - 6500 K
  • Zatemnitev: aplikacija/Speek
  • Razred zaščite IP: IP20 (suhe sobe)
  • Model: Stropna luč
  • Delovni položaj: 360 °
  • Optimalna temperatura okolice: 25 °C
  • Poraba energije enakovredne žarnice: 120 W
  • Glasovni pomočnik: Amazon Alexa/Apple Siri/Google Assistant

Velikost in teža

  • Širina x globina: 275 x 275 mm
  • Višina: 85 mm
  • Neto teža: 600 g

energija

  • Tok sijalke: 115 mA

Varnost

  • Priporočila za recikliranje: Skladišče ali zbirno mesto za recikliranje

Področje uporabe

  • Nadzor aplikacije: Hama Smart Home
  • Licencirano od / s strani: Amazon
  • Priporočena uporaba: Home Assistent
  • Primerno za poudarjeno osvetlitev: Ne - kot snopa med 120° in 360° (Φuse)
EAN: 4047443488893
Vse fotografije artiklov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Podobni izdelki

Ocene

Ocene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocean)
Ogledujete si: HAMA "Glitter" WLAN LED stropna svetilka, upravljanje z glasom/aplikacijo, zatemnitev, 27 x 27 cm

Dodaj oceno

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Za oddajo ocene je potrebna