HAMA "Mini" vtičnica WLAN, za glasovno/aplikativno upravljanje, za naknadno vgradnjo, 3.680 W, 16

Koda izdelka: HAMA-00176573
Na zalogi
€ 14.13
Količina: 1
Način dostave Na zalogi
Osebni prevzem v Ajdovščini (Na zalogi še: 2 kos)
Predvideno 14.05.2024
Brezplačno
Dostava na dom
Predvideno 14.05.2024

Opis

Nadzorujte svoje električne naprave z aplikacijo ali AlexaQuery. Wi-Fi vtičnica naredi vsakdanje življenje bolj priročno – vklopite ali izklopite standardno svetilko, vklopite ventilator v vročih poletnih nočeh, ne da bi morali vstati iz postelje ali vklopiti božično drevo v dnevni sobi.

  • Naša vtičnica WLAN deluje brez prehoda (vozlišča): ne potrebujete dodatne naprave in prihranite pri dodatnih stroških, saj vtičnica vzpostavi neposredno WiFi povezavo z usmerjevalnikom
  • Zmogljiva, inteligentna vtičnica: primerna za vse naprave do 3680 W - ne glede na to, ali gre za dekorativno razsvetljavo, ventilatorje ali zabavno elektroniko
  • Pametna in elegantna: kompaktna oblika z diskretnim dizajnom se harmonično in nevsiljivo zlije z vsakim bivalnim prostorom
  • Prostorsko varčna in inteligentna: izjemno kompaktna zasnova vtičnice Smart se odlično integrira v zaprte prostore, saj konstrukcija, ki varčuje s prostorom, ne pokriva sosednjih vtičnic ali vtičnic
  • Korak za korakom do pametnega doma: z aplikacijo Hama Smart Home lahko razširite in povežete svoj pametni dom s poljubnim številom izdelkov Hama Smart Home
  • Ne glede na to, ali gre za kavč ali ležalnik: z aplikacijo Hama Smart Home lahko svojo vtičnico WiFi upravljate od koder koli in imate ves čas nadzor nad vsemi napravami, ki so z njo povezane
  • Ne glede na to, ali gre za Amazon Alexa ali Google Assistant: priročno upravljajte naprave, ki so povezane z vtičnicami Smart Home prek govornih ukazov

"MINI" WLAN vtičnica:

kompaktni strokovnjak

Izdelki Hama Smart Home vam omogočajo enostavno naknadno vgradnjo električnih naprav z WLAN-om brez potrebe po gradbenih delih. Še posebej preprost način, da postane vaš dom pameten, je z vtičnico WLAN. Priročno upravljajte s talno svetilko, televizorjem ali svetlobno verigo ob nastavljenih časih z aplikacijo in z glasom.

Priročno upravljanje z inteligentno vtičnico

Z aplikacijo Hama Smart Home imate vedno popoln nadzor nad napravami, priključenimi na vtičnico pametnega doma. Naprave lahko vklopite in izklopite ob nastavljenih časih – to pomeni, da uporabite vtičnico kot časovnik; na primer, poleti naj ventilator v spalnici deluje natančno od 22.00 do 12.00. Zahvaljujoč aplikaciji lahko naprave upravljate tudi na daljavo; to je praktično, če ste pozabili ugasniti luč ali če želite dnevno sobo potopiti v atmosfersko razsvetljavo, ko ste še vedno na poti domov iz službe.

Povezane naprave nadzirate tako, da dajete ukaze Amazon Alexa ali Google Assistant. To pomeni, da lahko prižgeš televizor ali prižgeš luč iz udobja svojega kavča.

Uporaba vtičnice WLAN kot časovnika

Z ustvarjanjem urnikov v aplikaciji Hama Smart Solution lahko svoj pametni dom prilagodite svojemu dnevnemu ritmu. To prihrani čas in seveda veliko energije, saj vaše naprave delujejo le, ko so resnično potrebne. Način pripravljenosti se je mogoče zlahka izogniti in shraniti napajanje: Ko je vtičnica WLAN izklopljena, je tudi naprava – popolnoma izklopljena. Urniki, ustvarjeni z aplikacijo Hama Smart Home, so koristni tudi, ko ste na počitnicah. S pogostim vklopom svetilke ali televizorja lahko poskrbite, da bo videti, kot da ste doma – in odvračate vlomilce.

Vaša dnevna rutina v pametnem domu z vtičnico WLAN je lahko videti takole:

  • 06:00 – Aparat za kavo je napajan in se začne segrevati.
  • 06:30 – Napajanje aparata za kavo je prekinjeno.
  • 17:00 – Televizor je ponovno napajan.
  • 21:00 – Luči na balkonu se prižgejo.
  • 22:15 – Napajanje televizorja je izklopljeno.
  • 22:30 – Balkonske luči ugasnejo.
  • 22:30 - 23:00 – Ventilator piha hladen zrak, da pomaga zaspati.

OBLIKA.

pametno in preprosto

S svojo diskretno zasnovo se pametna vtičnica MINI neopazno zlije v vse bivalne prostore. Zaradi kompaktne oblike je še posebej primeren za uporabo v ozkih prostorih ali na težko dostopnih mestih. Sosednja stikala ali vtičnice na steni niso skrite.

Preprosta pot do prenočišča, ki ga nadzira Wi-Fi

preprosta namestitev brez prehoda

Vtičnica, ki podpira WLAN, vzpostavlja neposredno povezavo z usmerjevalnikom brez dodatnega vozlišča. Gradbeni ukrepi ali dodatne naprave niso potrebni, kar vam prihrani čas in denar. V samo nekaj minutah ste integrirali svojo razsvetljavo ali elektronske naprave v WLAN in se lahko potopite v svoje individualno programiranje prek aplikacije in glasovnega upravljanja.

Dobre novice!

Vse izdelke Hama Smart Home je zdaj mogoče nadzorovati ne le z Alexo in Googlovim pomočnikom, ampak tudi z glasovni asistent Siri.

Funkcija bližnjic Siri omogoča nadzor pametnih prizorov, ki jih je treba najprej ustvariti. V ta namen ustvarite prizor na običajen način, ki ga želite aktivirati s Siri. Obstoječi proces ostaja nespremenjen.

V aplikaciji Na strani s pregledom so prikazani vsi nastavitveni prizori. V spodnjem desnem delu boste našli nov gumb »Bližnjica Siri«. Tapnite gumb.

Odpre se stran, na kateri lahko dodate svoje prizore v bližnjico Siri. Če želite to narediti, pritisnite znak plus poleg ustreznega prizora.

Zdaj lahko ustvarite bližnjico. Če želite to narediti, vnesite besedilo ukaza, ki bo uporabljen za začetek tega prizora. Če ste na primer ustvarili prizor za filmski večer in ga želite dodati v bližnjice Siri, bi bil ustrezen ukaz "Začni filmski večer". Ko tapnete »Dodaj v Siri«, lahko Siri preprosto rečete: »Hej Siri, začni filmski večer«. Siri bo nato zagnala prizor "Filmski večer" iz aplikacije Hama Smart Home.

Dodatni nasvet: Za upravljanje posameznih naprav s Siri preprosto ustvarite kratke prizore, ki so odgovorni samo za vklop, izklop ali preklop posamezne naprave, in jih dodajte v Siri. "Fan on", "Light off", "Hey Siri, see to the light" – ni omejitev za vašo domišljijo!

Bodite ustvarjalni z aplikacijo Hama Smart Home

Ste že pridobili okus za tehnologijo pametnega doma in WLAN nadzor nad razsvetljavo in ventilatorjem vam ni več dovolj? Z aplikacijo Hama Smart Home lahko vse izdelke pametnega doma Hama med seboj povežete z ustvarjanjem prizorov in avtomatizacijo. Poleg izjemnih učinkov lahko preprosta vsakodnevna ročna dejanja avtomatizirate s sistemi pametnega doma.

Prizorišča in avtomatizacije naredijo vaš vsakdan veliko bolj prijeten in priročen. Preizkusite sami: Ni omejitev za vašo domišljijo.

Scenariji

Olajšajte si življenje.

‘Kinematografski’ scenarij: Če želite uživati v najnovejših uspešnicah v pravem ambientu in ob okusnih kokicah, morate v kino, kajne? Že nekaj časa ni tako. Z Netflixom in drugimi storitvami pretakanja si lahko danes ogledaš skoraj vsak film. Da bi dobili pravi kinematografski občutek, nastavite prizor s pametno vtičnico in našimi pametnimi svetilkami:

Ko je televizor vklopljen od 19. ure dalje, se glavna osvetlitev izklopi in vklopi povezana dekorativna osvetlitev. Popolna kinematografska izkušnja za vsak dom - in potreben je le en klik.

Avtomatizacija

V kombinaciji z drugimi izdelki

Zunanja temperatura je 35°C, in tudi ko se zvečer vrneš iz službe, je kot v savni. Z avtomatizacijskim sistemom lahko svoj dom spremenite v hladilno cono. Preprosto priključite ventilator ali klimatsko napravo v našo vtičnico WLAN. Nato v aplikaciji nastavite, da se naprava vklopi, ko se zunanja temperatura dvigne nad 28 °C.

Povečana zaščita pred stikom:

varnost za otroke in živali

Izdelek vključuje večjo zaščito pred nenamernim stikom – na primer, če otroci vtikajo vtičnico z izvijačem ali iglo za pletenje ali živali s svojimi kremplji. To preprečuje, da bi otroci in živali prišli v stik z živimi komponentami.

Informacije o izdelkih

  • Z vtičnico WLAN lahko električne porabnike, kot so standardne svetilke, preprosto vklopite prek aplikacije ali glasovnega upravljanja, npr. vklopite in izklopite ob določenih časih
  • Preprosta samostojna namestitev Wi-Fi omrežje: ker vozlišče ni potrebno, lahko vaše naprave nastavite v samo nekaj minutah
  • Visoka združljivost: deluje z Amazonom AlexaQuery, Google Assistant, Siri Shortcuts, iOS in Android. Lahko se poveže tudi z vsemi AlexaQuery in izdelki za pametne domove drugih proizvajalcev, ki so združljivi z Google Assistant
  • Popoln začetek: pametna vtičnica je idealna za inteligentno nadgradnjo stanovanja ali hiše, pa tudi za podporo gibalno oviranim osebam
  • Svetlobno verigo, standardno svetilko, televizor itd. lahko vklopite in izklopite v nastavljenih časih, lahko pa tudi ustvarite skupine ali prizore z napravami, integriranimi v vaš WLAN
  • To pomeni, da lahko prihranite energijo s ciljno usmerjenim nadzorom električnih odjemalcev, vključno - koristno - med vožnjo, če ste pozabili ugasniti luč. To je zato, ker ste vedno obveščeni o trenutnem stanju opreme prek aplikacije ali potisnega obvestila
  • Ročno stikalo: vtičnico lahko izklopite in vklopite tudi neposredno z roko
  • Z večjo zaščito pred nenamernim stikom
  • Vaši podatki so shranjeni izključno na nemških strežnikih

Kaj je v škatli?

  • 1 "Mini" WLAN vtičnica
  • Hitri referenčni vodnik

Sistemske zahteve

  • Operacijski sistem: Android 4.4/iOS 8.0 ali novejši

Obvestilo za potrošnika

Amazon Alexa
z zahtevanimi AlexaQuery veščina "Hama Smart Home" mora biti aktivirana v AlexaQuery aplikacijo. Uporabniški račun za aplikacijo Hama Smart Home se nato poveže z AlexaQuery. To omogoča nadzor naprav z glasovnim upravljanjem (vklop/izklop)

Google Assistant:
storitev "Hama Smart Home" mora biti za to aktivirana v aplikaciji Google Home. Uporabniški račun za aplikacijo Hama Smart Home se nato poveže z Googlom.
To omogoča nadzor naprav z glasovnim upravljanjem (vklop/izklop).

Oblikovanje (barva, vzorec, motiv, serija)

  • Barva: Bela
  • Oddelek za izdelke: Dom in življenje
  • Barvni odtenek: bela

Povezljivost (Connection)

  • Povezava: vtičnica z ozemljitvenim stikom
  • Tip vtiča napajalnega priključka: tip E (CEE 7/5)
  • Prenos signala: WiFi

Elektro-specifične lastnosti

  • Združljivi operacijski sistemi: Android 4.4/Apple iOS 8.0
  • WiFi frekvenca: 2,4 GHz
  • Preklopna zmogljivost: 3680 W

Fizikalne lastnosti

  • Dodatne funkcije: z izboljšano zaščito pred stiki
  • Temperatura okolice med delovanjem: približno 0 °C do približno +35 °C
  • Možnost zatemnitve: ne
  • Razred zaščite IP: IP20 (suhe sobe)
  • Največja obremenitev: 3680 W
  • Število radijskih vtičnic: 1
  • Glasovni pomočnik: Amazon Alexa (AVS)/Apple Siri (bližnjice)/Google Home

Velikost in teža

  • Globina: 5,2 cm
  • Višina: 8,7 cm
  • Širina: 5,2 cm

energija

  • Poraba v stanju pripravljenosti ≤: 1 W

Področje uporabe

  • Nadzor aplikacije: Hama Smart Home
  • Licencirano od / s strani: Amazon
  • Priporočena uporaba: Home Assistent
EAN: 4047443443076
Vse fotografije artiklov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Podobni izdelki

Ocene

Ocene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocean)
Ogledujete si: HAMA "Mini" vtičnica WLAN, za glasovno/aplikativno upravljanje, za naknadno vgradnjo, 3.680 W, 16

Dodaj oceno

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Za oddajo ocene je potrebna