HAMA Nadzorna kamera, WLAN, za na prostem, nočni vid, snemanje, 1080p, bl

Koda izdelka: HAMA-00176577
Predvidena dostava na dom: od 7 do 14 delovnih dni
€ 59.13
€ 72.35
Prejšnja najboljša cena v zadnjih 30 dneh: € 72.35
Količina: 1
Način dostave Predvidena dostava na dom: od 7 do 14 delovnih dni
Dostava na dom
Predvideno 16.05.2024

Opis

Nadzorna kamera vam omogoča jasen pogled na vašo nepremičnino od garaž do hlevov za konje - in v izjemno ostri kakovosti Full HD. Zahvaljujoč detektorjem gibanja, ogledom v živo in nočnemu pogledu si lahko svojo hišo in nepremičnino ogledate prek pametnega telefona - za varen in zanesljiv dom.

  • Naša nadzorna kamera deluje brez prehoda (vozlišča): ne potrebujete dodatne naprave in prihranite pri dodatnih stroških, saj kamera vzpostavi neposredno povezavo Wi-Fi z usmerjevalnikom
  • Izjemno ostre slike: kdorkoli se plazi po vaši nepremičnini, s slikami iz zunanje kamere v Full HD 1080p, boste opazili vse in vsakogar
  • Podrobne slike v temi: ponoči infrardeči nočni vid pomeni, da se lahko še vedno zanesete na nadzor kamere
  • Nadzorna kamera WLAN se odziva na premike: če kamera zazna premike, vas lahko obvesti s potisnim obvestilom ali samodejno sproži snemanje
  • Več lokalnega pomnilnika popolnoma brez oblaka zahvaljujoč reži za kartico microSD: pomnilniške kartice do 128 GB ponujajo dovolj prostora za obsežne video posnetke, tako da se noben nadzorni material ne izgubi
  • Korak za korakom do pametnega doma: z aplikacijo Hama Smart Home lahko razširite in povežete svoj pametni dom s poljubnim številom izdelkov Hama Smart Home
  • Ne glede na to, ali gre za kavč ali ležalnik: z aplikacijo Hama Smart Home in kamero WLAN imate ves čas nadzor nad svojo lastnino, vrtom in vhodnimi vrati, ne glede na to, kje ste
  • Ne glede na to, ali gre za Amazon Alexa ali Google Assistant: preprosto prikažite sliko v živo iz zunanje kamere WLAN na napravah z zaslonom z glasovnim upravljanjem

Zunanja kamera WLAN:

nadzorna kamera z detektorjem gibanja, nočnim vidom in funkcijo domofona – za varen dom

Ali se zaradi pogleda na vašo namestitev preprosto počutite varnejše? Potem zaposlite inovativnega vratarja: Naša nadzorna kamera ima natančen pogled na to, kaj se dogaja na vhodnih vratih, na vrtu ali v hlevu za konje. Kamera WLAN nadzoruje vašo lastnino in vas ščiti pred vlomi in krajo. Zaradi svojih raznolikih funkcij se lahko nadzorna kamera WLAN uporablja tudi kot interkom sistem na vhodnih vratih. Svoje otroke lahko opazuješ, ko se igrajo na vrtu. Ali ponoči, lahko ujamete kuno na delu, preden je grizla skozi zavorni kabel!

Enostavna pot do nadzora, ki ga nadzoruje Wi-Fi

preprosta namestitev brez prehoda

Nadzorna kamera, ki podpira WLAN, vzpostavlja neposredno povezavo z usmerjevalnikom brez dodatnega vozlišča (imenovanega tudi most ali prehod). Številni drugi izdelki za pametni dom zahtevajo ta prehod. S Hama Smart Homa deluje v skladu z geslom "Made Simple" - brez konstrukcijskih ukrepov, z malo truda in brez dodatnih naprav - kar prihrani stroške in trud. V samo nekaj minutah ste pametno integrirali zunanjo kamero v svoj WLAN.

Naj bo vaša namestitev vidna prek aplikacije

Vaš pametni telefon skupaj z aplikacijo Hama Smart Home vam omogoča pogled na zunanjost vaše nepremičnine: lahko spremljate svoj vrt, dvorišče, garažo, teraso in vhodna vrata, ko ste doma ali na poti. Začnite s pogledom v živo, če slišite krik na vrtnih vratih ali če se vam preprosto zdi vznemirljivo gledati živali na njihovih nočnih pohodih skozi vaš vrt. Nadzorno kamero lahko integrirate v omrežje WiFi in konfigurirate aplikacijo v samo nekaj korakih. Podroben vodnik po korakih najdete v naših navodilih za uporabo.

Veliko vidno polje s širokim kotom 110 stopinj

Želimo, da lahko zajamete čim več svoje namestitve. Nadzorna kamera WLAN je zato opremljena s širokokotnim objektivom s 110 stopinjami. To omogoča zelo veliko področje nadzora. Poštarja boste videli ne le, ko stoji pri vhodnih vratih, ampak tudi, ko vstopa skozi vrtna vrata – odvisno od položaja kamere. Zunanjo kamero lahko po pritrditvi na fasado še vedno nagnete navzgor ali navzdol. Zato vašemu novemu vratarju ne bo ušel noben vogal ali kot.

Izjemno ostre slike v Full HD 1080p

Vrhunsko in ostro: Kdorkoli ali karkoli se sprehaja po vaši nepremičnini, boste lahko razbrali vse. Kakovost Full HD z ločljivostjo 1080p omogoča izjemno ostro in podrobno sliko - niti dež niti hitro gibanje ne zmanjšujeta kakovosti slike. Slaba kombinacija kart za vsiljivce in huligane; dobra kombinacija za vaše otroke, ki se poigravajo na vrtu ali skačejo na trampolinu. Kot nalašč za otroške rojstne dneve: pripravite rojstnodnevno torto ali prigrizke in še vedno ne pozabite na bučno skupino otrok.

S snemanjem video slik

Obsežne video posnetke lahko shranite na kartico microSD s kapaciteto do 128 GB (uporaba oblaka ni potrebna). Ne glede na to, ali gre za zavarovanje dokazov v primeru vandalizma ali pa preprosto želite za vedno ujeti čarobno srečanje z divjo živaljo – s kamero WiFi z vgrajeno režo za kartico microSD imate na voljo dodatno, lokalno shrambo. Kaj je še posebej praktično: Funkcija zaznavanja gibanja samodejno zažene snemanje. Videoposnetek MPEG-4 je posnet v Full HD z 1920 x 1080 px. Video gradivo lahko shranite tudi v oblak (ob plačilu pristojbine).

do 128 GB

1920 x 1080 px

do 20 dni

prek aplikacije

Vedno na delovnem mestu:

zaznavanje gibanja in hrupa

Dostavljalec paketov rad meče pakete čez vrtno ograjo, vendar nikoli ob istem času dneva? Želite videti, katero luknjo uporablja kuna, da pride v garažo, pa ne želiš celo noč sedeti pred sliko v živo? Varnostna kamera ima funkcijo zaznavanja gibanja. Če kamera zazna gibanje, snemanje videoposnetka se začne samodejno in takoj prejmete potisno obvestilo na pametnem telefonu.

Z zunanjo kamero WLAN ste dvakrat zaščiteni, saj prejmete tudi potisno obvestilo, ko kamera zazna hrup. Je bil to samo lajež psa ali je kaj več od tega? Občutljivost zaznavanja zvoka lahko nastavite na eno od dveh možnih vrednosti: High 65 dB, Low 85 dB.

Kako deluje potisno obvestilo?

Obvestila so prikazana kot pojavna sporočila na vašem pametnem telefonu, ne da bi morali odpreti aplikacijo. To pomeni, da ste takoj obveščeni in se lahko zelo hitro odzovete. Če vas sporočila motijo, lahko potisno obvestilo vedno izklopite ali ga nastavite tako, da se prikaže pojavno sporočilo, vendar brez zvoka. Da ne bi bili nenehno preplavljeni s sporočili – na primer, če se pred vašo hišo ustavi glasen tovornjak ali pride tovornjak s smetnjakom – imajo naša potisna obvestila 60-sekundno blokado. Ko je zaznan prvi zvok, boste prejeli sporočilo; po tem, šele po 60 sekundah. Po potrebi lahko funkcijo popolnoma izklopite.

Interkom sistem preko dvosmernega zvoka

Mikrofon in zvočnik v nadzorni kameri omogočata funkcijo interkoma. Osebo pri vhodnih vratih lahko vidite in se z njo pogovarjate, ne da bi jo morali odpreti. To je varneje, saj nikoli ne veš, ali je res poštar tisti, ki je pozvonil. Če gre dejansko za poštarja z dostavo za vas, je interkom sistem še posebej praktičen: tudi ko vas ni doma, ga lahko prosite, naj paket pusti na terasi ali v garaži za vas. Tako boste prihranili pot do pošte.

Nadzor kamere v temi z nočnim vidom

Z infrardečim nočnim vidom ima kamera tudi vsak premik v temi v fokusu: Ali lisica in zajec govorita lahko noč na vašem vrtu, ali vsiljivec naklepa nič dobrega ali pa se vaši najstniki ponoči poskušajo izmuzniti na zabavo – kamera vam to sporoči.

Najboljša združljivost

Zunanjo kamero lahko kombinirate z vsemi pametnimi izdelki Hama, na primer s svetilko, priključeno na WLAN vtičnico. Če si želite ogledati sliko v živo na Amazon Echo Show ali Google Nest Hub, lahko to storite z glasovnim ukazom.

Skupno spremljanje zahvaljujoč večuporabniški funkciji

Več parov oči vidi več kot eno: Večuporabniška funkcija vam omogoča, da več uporabnikom omogočite dostop do nadzorne kamere in s tem tudi do aplikacije Hama Smart Home. To je velika prednost, ko ste na počitnicah ali ste bolni, saj lahko vaši starši, sorodniki ali sosedje nato pazijo na vaš dom, dvorišče, nepremičnino in konjušnico ter se po potrebi hitro odzovejo.

V aplikaciji lahko določite največ pet družinskih članov. Teh pet ljudi ima nato dostop do vseh naprav, dokler ne prekineš njihovega članstva. Možna je tudi dodelitev posameznih naprav določenim osebam in preklic njihove dodelitve. Pri tej skupni rabi je pomembno omeniti, da se deli samo uporaba in ne nastavitve.

Dobre novice!

Vse izdelke Hama Smart Home je zdaj mogoče nadzorovati ne le z Alexo in Googlovim pomočnikom, ampak tudi z glasovni asistent Siri.

Funkcija bližnjic Siri omogoča nadzor pametnih prizorov, ki jih je treba najprej ustvariti. V ta namen ustvarite prizor na običajen način, ki ga želite aktivirati s Siri. Obstoječi proces ostaja nespremenjen.

V aplikaciji Na strani s pregledom so prikazani vsi nastavitveni prizori. V spodnjem desnem delu boste našli nov gumb »Bližnjica Siri«. Tapnite gumb.

Odpre se stran, na kateri lahko dodate svoje prizore v bližnjico Siri. Če želite to narediti, pritisnite znak plus poleg ustreznega prizora.

Zdaj lahko ustvarite bližnjico. Če želite to narediti, vnesite besedilo ukaza, ki bo uporabljen za začetek tega prizora. Če ste na primer ustvarili prizor za filmski večer in ga želite dodati v bližnjice Siri, bi bil ustrezen ukaz "Začni filmski večer". Ko tapnete »Dodaj v Siri«, lahko Siri preprosto rečete: »Hej Siri, začni filmski večer«. Siri bo nato zagnala prizor "Filmski večer" iz aplikacije Hama Smart Home.

Dodatni nasvet: Za upravljanje posameznih naprav s Siri preprosto ustvarite kratke prizore, ki so odgovorni samo za vklop, izklop ali preklop posamezne naprave, in jih dodajte v Siri. "Fan on", "Light off", "Hey Siri, see to the light" – ni omejitev za vašo domišljijo!

Ustvarjanje prizorov in avtomatizacije

Izkoristite največje udobje pametnih izdelkov z ustvarjanjem prizorov in avtomatizacije

Naša kamera WLAN ponuja popolnoma drugačne uporabe in funkcije, če jo povežete z drugimi izdelki za pametni dom ali nastavite določene prizore. To je zelo enostavno storiti z našo aplikacijo. Preprosta vsakodnevna ročna dejanja je mogoče popolnoma avtomatizirati s sistemi pametnega doma.

Prizorišča in avtomatizacije naredijo vaš vsakdan veliko bolj prijeten in priročen:

Scenariji

Olajšajte si življenje.

Scenarij "Kamera":
Ko se vklopi stenska luč WiFi zunaj doma, mora biti občutljivost zunanje kamere za zaznavanje gibanja nastavljena na nizko.

Scenarij "Ni doma":
Ko aktivirate prizor, se vsaka luč v domu izklopi; poleg tega se aktivira funkcija zaznavanja gibanja kamer.

Scenarij ‘Domov’:
Funkcija zaznavanja gibanja, vključno z alarmom, se aktivira na vseh zunanjih kamerah, tako da veste, če se nekaj premika na vrtu; na notranji kameri sta funkcija zaznavanja gibanja in alarm izklopljena.

Avtomatizacija

V kombinaciji z drugimi izdelki

Možno je tudi vklopiti/izklopiti funkcijo zaznavanja gibanja kamere in alarm gibanja z uporabo časovnega nadzora. Velika prednost je, da zaznavanja gibanja ni treba zagnati ročno.

Informacije o izdelkih

  • Z nadzorno kamero spremljaj zunanje površine, kot so hiša, dvorišče, vrt, terasa ali garaža, prek aplikacije in glasovnega upravljanja ter ustvari varen in udoben dom s scenariji alarma, na primer v kombinaciji z drugimi izdelki Smart Home
  • Preprosta samostojna namestitev Wi-Fi omrežje: ker vozlišče ni potrebno, lahko vaše naprave nastavite v samo nekaj minutah
  • Visoka združljivost: deluje z Amazonom AlexaQuery, Google Assistant, Amazon Echo Show in Google Nest Hub, iOS in Android. Lahko se poveže tudi z vsemi AlexaQuery in izdelki za pametne domove drugih proizvajalcev, ki so združljivi z Google Assistant
  • Popoln začetek: nadzorna kamera WLAN je idealna za inteligentno nadgradnjo stanovanj ali hiš
  • Ogled v živo: spremljajte dogajanje v hiši ali na vrtu z videoposnetkom v realnem času
  • Dvosmerni zvok: mikrofon in zvočnik omogočata komunikacijo prek zunanje kamere WLAN, npr. s poštarjem, tudi ko vas ni doma
  • Zaznavanje zvoka z 2-stopenjsko nastavljivo občutljivostjo (visoka/nizka): Ko pride do zvoka, kamera WLAN pošlje potisno obvestilo pametnemu telefonu
  • Dodatna varnost zaradi izbirnega shranjevanja videoposnetkov v oblaku (zaračunljivo)
  • Za zunanjo uporabo (IP 65): zaščitena pred prahom in vodo, zunanjo kamero lahko brez skrbi in diskretno pritrdite na fasade
  • Funkcionalnost za več uporabnikov: več uporabnikov lahko hkrati dostopa do zunanje kamere - priročno, na primer, ko ste na počitnicah
  • Varnostna kamera se lahko uporablja za preprečevanje vlomov in vandalizma, pa tudi za opazovanje otrok, ki se igrajo na vrtu, hišnih ljubljenčkov ali konjušnic
  • Napajanje prek priložene napajalne enote
  • Vaši podatki so shranjeni izključno na nemških strežnikih

Kaj je v škatli?

  • 1 nadzorna kamera (fiksni kabel: 47 cm)
  • Napajalna enota 1 12 V / 1 A (fiksni kabel: 147 cm)
  • Hitri referenčni vodnik

Sistemske zahteve

  • Operacijski sistem: Android 4.4 in iOS 8.0 ali novejši

Obvestilo za potrošnika

Amazon Alexa
z zahtevanimi AlexaQuery veščina "Hama Smart Home" mora biti aktivirana v AlexaQuery aplikacijo. Uporabniški račun za aplikacijo Hama Smart Home se nato poveže z AlexaQuery.
Omogoča video prikaz Wi-Fi se prikaže, ko uporabljate Amazonov zvočnik z zaslonom.

Google Assistant:
storitev "Hama Smart Home" mora biti za to aktivirana v aplikaciji Google Home. Uporabniški račun za aplikacijo Hama Smart Home se nato poveže z Googlom.
Omogoča video prikaz Wi-Fi se prikaže, ko uporabljate Googlov zvočnik z zaslonom.

Oblikovanje (barva, vzorec, motiv, serija)

  • Barva: črna in srebrna
  • Oddelek za izdelke: Dom in življenje
  • Barvni odtenek: črna, srebrna

Povezljivost (Connection)

  • Prenos signala: WiFi
  • Standard WLAN: 802,11 n/g/b (150 Mbps/54 Mbps/11 Mbps)

Elektro-specifične lastnosti

  • Hitrost sličic: največ 25 slik na sekundo
  • WiFi frekvenca: 2,4 GHz
  • Zmogljivost pomnilnika: 128 GB
  • Ločljivost: 1920 x 1080 (Full HD)
  • Medij za shranjevanje: OBLAK/microSD/microSDHC
  • Brezžično šifriranje: WPA2

Fizikalne lastnosti

  • Dodatne funkcije: nočni vid
  • Kot pokritosti: 110 °
  • Razred zaščite IP: IP65 (zaščita pred vdorom prahu in neprekinjenim dežjem)
  • Senzorji: avdio senzor, senzor gibanja
  • Posebna funkcija: Vgrajen mikrofon
  • Glasovni pomočnik: Amazon Alexa (AVS), Apple Siri (bližnjice), Google Home

Velikost in teža

  • Globina: 8 cm
  • Višina: 13,2 cm
  • Širina: 8 cm

energija

  • Napajanje: Napajalnik (12V)

Področje uporabe

  • Priporočena uporaba: Home Assistent
EAN: 4047443444189
Vse fotografije artiklov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Podobni izdelki

Ocene

Ocene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocean)
Ogledujete si: HAMA Nadzorna kamera, WLAN, za na prostem, nočni vid, snemanje, 1080p, bl

Dodaj oceno

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Za oddajo ocene je potrebna