HAMA Pametna alarmna sirena, 97,4 dB, zvok in utripajoča svetloba, za glasovni nadzor / nadzor z aplikacijo

Koda izdelka: HAMA-00176590
Predvidena dostava na dom: od 7 do 14 delovnih dni
€ 29.90
Količina: 1
Način dostave Predvidena dostava na dom: od 7 do 14 delovnih dni
Dostava na dom
Predvideno 13.11.2024

Opis

Kdo se ob tej uri plazi po vrtu proti garažnim vratom? Ne skrbite, 97,4 dB alarmna sirena vas bo zanesljivo obvestila in poslala morebitne vsiljivce. Za še večjo varnost združite sireno WLAN s pametnim senzorjem gibanja ali senzorjem vrat/oken.

  • Naša alarmna sirena deluje brez prehoda (vozlišča): ne potrebujete dodatne naprave in prihranite pri dodatnih stroških, saj sirena WLAN vzpostavi neposredno WiFi povezavo z usmerjevalnikom
  • Extra-glasno: pri 97,4 dB bo alarmna sirena odpeljala ne le nezaželene obiskovalce, ampak bo glasen alarm takoj opozoril tudi vas in vaše sosede
  • Ding dong: z desetimi različnimi opozorilnimi toni lahko alarmni sistem deluje kot medij za obveščanje v kombinaciji z drugimi pametnimi izdelki, kot je čas za prezračevanje prostora ali če nekdo vstopi v trgovino
  • Za boljšo klimo v prostoru: senzorji za temperaturo in vlažnost okolja, skupaj z aplikacijo Hama Smart Home, vam pomagajo pravilno prezračevati in ogrevati prostore
  • Korak za korakom do pametnega doma: z aplikacijo Hama Smart Home lahko razširite in povežete svoj pametni dom s poljubnim številom izdelkov Hama Smart Home
  • Z aplikacijo Hama Smart Home ustvarite vse vrste alarmnih scenarijev in jih priročno aktivirajte ali deaktivirajte prek aplikacije ali glasovnega ukaza

Več kot le sprožitev alarma

Pametna alarmna sirena z dodatnimi funkcijami

Naš izredno glasen alarmni sistem bo seveda prestrašil neželene obiskovalce. Toda tisto, zaradi česar je alarm poseben, je njegov "pametni" dodatek: svet pametnega doma v vsej njegovi raznolikosti se vam je odprl. Najboljše pa je, da ti doma ni treba polagati kablov. Naša sirena za alarm WLAN: "Preprosto".

ENOSTAVNA POT DO DOMA Z WIFI-KONTINENCO

ENOSTAVNA NAMESTITEV BREZ PREHODA

Alarmna sirena vzpostavi neposredno povezavo z usmerjevalnikom brez dodatnega vozlišča. Gradbeni ukrepi ali dodatne naprave niso potrebni, kar vam prihrani čas in denar. Potrebno je le nekaj minut, da se vaš alarm integrira v WLAN, nato pa se lahko potopite v svoje individualno programiranje prek aplikacije in glasovnega upravljanja.

PREPREČEVANJE VLOMOV PAR EXCELLENCE: ALARMNI SIGNAL EXTRA-LOUD

Z izjemno glasnim alarmnim signalom 97,4 dB bodo vsi vlomilci zagotovo opustili svoje poskuse in hitro zapustili vaše prostore – navsezadnje lahko raven zvoka 97,4 dB slišijo vaši sosedje, sosedje vaših sosedov in znanci v sosednji ulici. Za primerjavo: Ravni zvoka nad 110 dB postanejo zelo neprijetne za naša ušesa, na primer na koncertu ali zvoku motorne žage – in kot veste, je slednje poleti mogoče slišati na vseh vrtovih. Glasen zvočni alarm dopolnjuje rdeča utripajoča lučka.

PAMETNI ALARMNI SISTEM LAHKO TUDI ZVONI

Naša alarmna sirena ne samo sproži alarm, ampak lahko tudi zazvoni: na voljo je deset različnih melodij zvonjenja. Pametni alarm se tako lahko uporablja na različne načine z drugimi izdelki za pametni dom. Primeri:

  • Kot vstopni zvonec v trgovini, v kombinaciji z stik z vrati.
  • Da bi signalizirali, da je pralni stroj končan, v kombinaciji z WLAN vtičnica z integriranim merjenjem porabe.
  • Za gibalno ovirane osebe in starejše: Alarmna sirena reagira na določen glasovni ukaz in tako opozarja na nujni primer.

NAJBOLJŠA ZDRUŽLJIVOST V VAŠEM OMREŽJU PAMETNEGA DOMA

Vse izdelke Hama Smart Home lahko povežete med seboj in jih lahko upravljate z aplikacijo Hama Smart Solution ali s svojim glasom. Izdelke za pametni dom drugih proizvajalcev, ki so združljivi z Amazon Alexa ali Google Assistant, lahko kombinirate tudi z izdelki Hama. Ni pomembno, ali ste ljubitelj iOS ali Android – aplikacija deluje na obeh operacijskih sistemih.

ALARM WLAN POSLUŠA VAS IN APLIKACIJO

Z glasovnim upravljanjem prek Amazon Alexa ali Google Assistant lahko aktivirate posamezne funkcije alarmne sirene s samo glasovnim ukazom. Možno je tudi upravljanje aplikacije z aplikacijo Hama Smart Solution. Ponuja veliko možnosti za pametno upravljanje alarma WLAN; na primer v kombinaciji z detektorjem gibanja ali senzorjem za vrata ali okna. Informacije dobite prek aplikacije, ne glede na to, ali ste doma ali na poti.

ALARM ZA BOLJŠO SOBNO KLIMO

Naše dobro počutje znotraj lastnih štirih sten v veliki meri določa sobna klima. Če so prostori, v katerih preživimo največ časa – in sicer dnevna soba, domača pisarna in spalnica – prevroči ali premrzli ali so slabo prezračeni, lahko to povzroči glavobole in motnje spanja. Toda kako paziš na idealno sobno klimo? Senzorji temperature in vlažnosti so vgrajeni v alarmni sistem pametnega doma. V aplikaciji določite svoje idealne vrednosti in ko temperatura in vlažnost v vašem domu presežeta ali padeta pod te vrednosti, prejmete sporočilo ali izbrane zvoke zvonjenja. Na ta način vedno uspete zagotoviti pretok svežega zraka in prilagoditi ogrevanje ob pravem času.

Dobre novice!

Vse izdelke Hama Smart Home je zdaj mogoče nadzorovati ne le z Alexo in Googlovim pomočnikom, ampak tudi z glasovni asistent Siri.

Funkcija bližnjic Siri omogoča nadzor pametnih prizorov, ki jih je treba najprej ustvariti. V ta namen ustvarite prizor na običajen način, ki ga želite aktivirati s Siri. Obstoječi proces ostaja nespremenjen.

V aplikaciji Na strani s pregledom so prikazani vsi nastavitveni prizori. V spodnjem desnem delu boste našli nov gumb »Bližnjica Siri«. Tapnite gumb.

Odpre se stran, na kateri lahko dodate svoje prizore v bližnjico Siri. Če želite to narediti, pritisnite znak plus poleg ustreznega prizora.

Zdaj lahko ustvarite bližnjico. Če želite to narediti, vnesite besedilo ukaza, ki bo uporabljen za začetek tega prizora. Če ste na primer ustvarili prizor za filmski večer in ga želite dodati v bližnjice Siri, bi bil ustrezen ukaz "Začni filmski večer". Ko tapnete »Dodaj v Siri«, lahko Siri preprosto rečete: »Hej Siri, začni filmski večer«. Siri bo nato zagnala prizor "Filmski večer" iz aplikacije Hama Smart Home.

Dodatni nasvet: Za upravljanje posameznih naprav s Siri preprosto ustvarite kratke prizore, ki so odgovorni samo za vklop, izklop ali preklop posamezne naprave, in jih dodajte v Siri. "Fan on", "Light off", "Hey Siri, see to the light" – ni omejitev za vašo domišljijo!

Ustvarite prizore in avtomatizacije

Kar najbolje izkoristite svoje izdelke za pametni dom z ustvarjanjem prizorov in avtomatizacijo.

S povezavo pametne alarmne sirene z drugimi pametnimi izdelki za dom lahko uporabite še posebej praktične funkcije. To je mogoče z našo aplikacijo. Preprosta vsakodnevna ročna dejanja je mogoče popolnoma avtomatizirati s sistemi pametnega doma.

Prizorišča in avtomatizacije naredijo vaš vsakdan veliko bolj prijeten in priročen:

SCENARIJI

NAREDITE ŽIVLJENJE BOLJŠE IN LAŽJE

Scenarij "Alarmni senzor": uporabite ta scenarij za odkrivanje neželenih vsiljivcev! Namestite stik vrat/oken do vaših garažnih vrat in uživajte v miru. Če se vrata odprejo ponoči, se sproži glasen alarm 97,4 dB in vsiljivec se prestraši.

AVTOMATIZACIJA

V KOMBINACIJI Z DRUGIMI IZDELKI

Izogibajte se nastajanju plesni z uporabo alarmne sirene! Senzor temperature ali vlažnosti sirene zaznava visoko vlažnost in sproži stalno zvonjenje. Zvonjenje se ustavi takoj, ko se odpre okno z nameščenim stik vrat/oken se odpre. Na ta način se lahko izognete prekomerni vlažnosti v vašem domu.

Informacije o izdelkih

  • Alarmna sirena z dodatki: za večjo varnost v pametnem domu in večjo podporo zaradi različnih tonov zvonjenja v kombinaciji z drugimi sistemi Smart Home
  • Preprosta samostojna namestitev Wi-Fi omrežje: ker vozlišče ni potrebno, lahko vaše naprave nastavite v samo nekaj minutah
  • Visoka združljivost: deluje z Amazonom AlexaQuery, Google Assistant, Amazon Echo Show in Google Nest Hub, iOS in Android. Lahko se poveže tudi z vsemi AlexaQuery in izdelki za pametne domove drugih proizvajalcev, ki so združljivi z Google Assistant
  • Popoln dodatek: alarm WLAN je idealen za inteligentno podaljšanje stanovanja ali hiše. Osebe s telesnimi okvarami imajo lahko koristi od programiranja na določene glasovne ukaze, npr. opozorilo, če je potrebna pomoč
  • Lahko se uporablja na več načinov kot alarm: npr. v kombinaciji s pametnim stikom vrat/oken - če se kletna vrata ali okno nepričakovano odprejo, se oglasi alarm. Trajanje alarma lahko nastavite
  • Lahko se uporablja na različne načine za izdajanje opozoril: nastavljate lahko različne melodije zvonjenja, npr. pralni stroj na vtičnici WLAN - izbrani ton se oglasi, ko je pralni stroj končan. Za zaspance se lahko uporablja kot budilka
  • Za boljšo klimo v prostoru: v aplikaciji Hama Smart Solution določite vrednosti za vlažnost okolja in temperaturo. Če se vrednosti premaknejo izven teh območij, se oglasi melodija zvonjenja
  • Zvočni in optični signal: poleg zvočnega alarma zasveti tudi rdeča utripajoča LED lučka
  • Primerno samo za notranjo uporabo!
  • Vaši podatki so shranjeni izključno na nemških strežnikih

Kaj je v škatli?

  • 1 pametna alarmna sirena
  • 1 USB kabel
  • Montažna strojna oprema
  • 1. Priročnik za hitri začetek

Sistemske zahteve

  • Operacijski sistem: Android 4.4 in iOS 8.0 ali novejši

Obvestilo za potrošnika

- Napajanje prek mikro-USB vtičnice (npr. v kombinaciji z adapterjem za vtičnico za napajanje prek vtičnice).

Amazon Alexa
z zahtevanimi AlexaQuery veščina "Hama Smart Home" mora biti aktivirana v AlexaQuery aplikacijo. Uporabniški račun za aplikacijo Hama Smart Home se nato poveže z AlexaQuery.
To omogoča nadzor naprav z glasovnim upravljanjem (vklop/izklop).

Google Assistant:
storitev "Hama Smart Home" mora biti za to aktivirana v aplikaciji Google Home. Uporabniški račun za aplikacijo Hama Smart Home se nato poveže z Googlom.
To omogoča nadzor naprav z glasovnim upravljanjem (vklop/izklop).

Oblikovanje (barva, vzorec, motiv, serija)

  • Oddelek za izdelke: Dom in življenje
  • Barvni odtenek: bela

Povezljivost (Connection)

  • Prenos signala: WiFi

Elektro-specifične lastnosti

  • Združljivi operacijski sistemi: Apple iOS 8.0
  • Oddana maksimalna moč prenosa: 0,1 W

Fizikalne lastnosti

  • Dodatne funkcije: vlažilni in temperaturni senzor, nadzor glasnosti
  • Glasnost signalnega tona: 97,4 dB
  • Material: Plastični material
  • Tip alarmnega sistema:
  • Glasovni pomočnik: Amazon Alexa/Apple Siri (bližnjice)/Google Home

energija

  • Vrsta baterije: CR123A
  • Napajanje: baterija/univerzalno napajanje

Področje uporabe

  • Nadzor aplikacije: Hama Smart Home
EAN: 4047443450081
Vse fotografije artiklov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Podobni izdelki

Ocene

Ocene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocean)
Ogledujete si: HAMA Pametna alarmna sirena, 97,4 dB, zvok in utripajoča svetloba, za glasovni nadzor / nadzor z aplikacijo

Dodaj oceno

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Za oddajo ocene je potrebna