HAMA Smart prostostoječi ventilator, merjenje temperature, 3 stopnje hitrosti, 117 cm

Koda izdelka: HAMA-00176595
Na zalogi
€ 118.90
€ 138.99
Prejšnja najboljša cena v zadnjih 30 dneh: € 138.99
Količina: 1
Način dostave Na zalogi
Osebni prevzem v Ajdovščini (Na zalogi še: 1 kos)
Predvideno 30.04.2024
Brezplačno
Dostava na dom
Predvideno 30.04.2024

Opis

Pametna osvežitev: upravljajte ventilator kolone z roko, daljinskim upravljalnikom, aplikacijo ali glasovnim ukazom. Ventilator lahko programirate tudi od drugod in ga kombinirate z drugimi napravami Smart Home iz Hame, tako da vas po službi čaka prijetno hladen dom.

  • Ne glede na to, ali gre za Amazon Alexa ali Google Assistant: Priročno vklopite ali izklopite ventilator z glasovnim upravljanjem ali izberite različne stopnje hitrosti
  • 3 nastavljive stopnje hitrosti za hladilni učinek z rahlim vetrom ali za hlajenje v vročih poletnih dneh
  • Velik in jasen zaslon prikazuje sobno temperaturo in nastavitve, izbrane prek zaslona na dotik
  • Ventilator WiFi se vrti okoli 80° za prijetno hlajenje pri jedilni mizi ali kavču

HLADEN VETRIČ V VAŠEM PAMETNEM DOMU

PAMETNI STOJEČI VENTILATOR OMOGOČA

Ko že zgodaj veste, da bo pred vami tropska noč, je potrebno pravočasno hlajenje. Ko temperatura doseže več kot 30 stopinj, običajne stvari, ki jih ljudje počnejo – kot so zaprta polkna ali sladoled – ponujajo le majhno količino osvežitve. Večina zasebnih stanovanj in hiš nima klimatskih naprav. Visokozmogljiv talni ventilator lahko nadomesti klimatsko napravo brez potrebe po gradbenih ukrepih. Naš stolpni ventilator se ponaša s pametnimi zmogljivostmi: priročno ga je upravljati z aplikacijo in glasovnim upravljanjem ter ga je mogoče povezati z drugimi pametnimi napravami, da poleti ustvarite prijetno notranjo klimo.

PRIROČNO UPRAVLJANJE Z APLIKACIJO HAMA SMART HOME

Pametni ventilator lahko upravljate – vklopite in izklopite, upravljate hitrosti ali aktivirate različne načine, na primer – od koder koli in ves čas. Ob koncu delovnega dne stopite iz klimatizirane pisarne in se počutite, kot da se zaletavate v zid? Če je tako, zaženite ventilator na najvišji ravni, medtem ko ste še vedno na parkirišču. Ko prideš domov, bo dnevna soba na ugodni temperaturi. Če se potem počutite nekoliko hladno, ko ste na kavču, preprosto izklopite talni ventilator ali ga izklopite z aplikacijo na pametnem telefonu – zelo priročno, ne da bi vam bilo treba vstati. Vstati morate samo, da si iz hladilnika prinesete hladno pivo.

ŠE BOLJ PRAKTIČNO:

Voice control

Obstaja še lažji način: Povejte ventilatorju stolpa, kaj želite (brez hladnega piva) z glasovnim ukazom. Z Amazonovo Alexo ali Googlovim pomočnikom na primer zahtevajte, da se ventilator zažene na 3. stopnji, ali izberite način, kot je »Spanje«. Vključena je tudi Siri – z bližnjicami Siri. Glasovno upravljanje prav tako deluje, ne da bi vam bilo treba vstati; vendar tudi popolnoma brez pametnega telefona.

PAMETNA POT DO POPOLNE SOBNE TEMPERATURE: USTVARITE PAMETNE PRIZORE

Enostavno upravljanje z aplikacijo in glasom je velika prednost stoječega ventilatorja. Toda s pametnimi funkcijami je mogoče doseči veliko več – z ustvarjanjem prizorov ali povezovanjem pametnih domačih naprav med seboj.

v kombinaciji s pametna vremenska postaja, ventilator reagira na temperature, ki jih sporoča vremenska postaja. Zato lahko na primer določite: Kadar zunanja temperatura doseže 28 stopinj, mora ventilator stolpa delovati na najvišji ravni. In ne plus ultra avtomatizacije: povezovanje s pametnimi svetilkami zagotavlja, da čez dan ni prižgana nobena svetloba, ki bi lahko proizvedla še več toplote.

v kombinaciji s pametna vtičnica z integriranim merjenjem porabe energije lahko talni ventilator uporabljate na energetsko učinkovit način. Samodejno se izklopi ali nastavi najnižjo raven, če na primer televizor deluje. Seveda lahko uporabite tudi časovnik, ki vam bo pomagal prenehati po nepotrebnem uporabljati napajanje.

Pri prizorih in avtomatizacijah skoraj ni omejitev za vašo domišljijo. Večina scenarijev olajša vsakdanje življenje. Prav tako je mogoče ustvariti eno ali drugo majhno prevaro. Če se podrobno poglobite v temo pametnega doma, lahko iz prizorov in avtomatizacij dobite veliko več.

MOŽNO JE TUDI ROČNO UPRAVLJANJE:

NADZORNA PLOŠČA NA DOTIK IN DALJINSKI UPRAVLJALNIK

Če svojega pametnega telefona ne poznate dobro ali ga sploh nimate, lahko še vedno uporabljate vse funkcije talnega ventilatorja. Tako boste dobili kul dom tudi brez pametnega doma. Ventilator lahko vklopite in izklopite ter izberete različne ravni in načine, neposredno na napravi z upravljanjem na dotik. Na zaslonu je prikazana trenutna sobna temperatura. Če na primer ne želiš vstati ali ne želiš uporabljati glasovnega asistenta v spalnici, preprosto posežeš po daljinskem upravljalniku in izbereš želene funkcije prek infrardeče tehnologije.

VEDNO PRAVO HLAJENJE

Ko je temperatura 30 stopinj, je očitno, da mora ventilator delovati na najvišji ravni. Toda tudi ko je temperatura 25 stopinj, lahko v posameznih prostorih postane neprijetno; vendar pa ekstra močna raven ni potrebna. Naš pametni ventilator ima tri stopnje hitrosti, tako da boste vedno dobili pravo hlajenje – od zelo vročega poletja do zadnjih toplih koncev poletnih dni. Hladilni učinek lahko še natančneje nastavite s štirimi načini: Normal, Sleep, Child in Nature.

Normalno Uporablja se standardna nastavitev ventilatorja.

Spanje: Začne se na stopnji 3 in v 30 minutah se hitrost zmanjša. Po 30 minutah se ventilator popolnoma izklopi, tako da spanec ni moten.

Otrok: Začne se na stopnji 3 in hitrost se zmanjša vsakih 15 minut. Ventilator deluje na najnižji ravni tri ure.

Vrsta: V tem načinu se hitrosti naključno spreminjajo; v kombinaciji s funkcijo vrtenja to daje vtis naravnega vetra.

Mimogrede: Pri najvišji hitrosti je hrup iz ventilatorja tih 52 dB. Če uporabljate nižje stopnje hitrosti, naprava deluje pri nizki ravni hrupa. Torej niti vaš sproščujoč večer niti vaš spanec nista motena, hlajenje pa je še vedno zagotovljeno.

HLADEN VETRIČ ZA CELOTNO SOBO

Vrtljivo funkcijo lahko vedno vklopite ali izklopite, ne glede na trenutni način ventilatorja stolpa. Z ventilatorjem, ki se vrti okoli 80 stopinj, se hladilni učinek razširi po celotnem prostoru, namesto da bi samo ustvaril veter na določenih točkah. Zato je pametni ventilator idealen tudi za velike prostore.

Dobre novice!

Vse izdelke Hama Smart Home je zdaj mogoče nadzorovati ne le z Alexo in Googlovim pomočnikom, ampak tudi z glasovni asistent Siri.

Funkcija bližnjic Siri omogoča nadzor pametnih prizorov, ki jih je treba najprej ustvariti. V ta namen ustvarite prizor na običajen način, ki ga želite aktivirati s Siri. Obstoječi proces ostaja nespremenjen.

V aplikaciji Na strani s pregledom so prikazani vsi nastavitveni prizori. V spodnjem desnem delu boste našli nov gumb »Bližnjica Siri«. Tapnite gumb.

Odpre se stran, na kateri lahko dodate svoje prizore v bližnjico Siri. Če želite to narediti, pritisnite znak plus poleg ustreznega prizora.

Zdaj lahko ustvarite bližnjico. Če želite to narediti, vnesite besedilo ukaza, ki bo uporabljen za začetek tega prizora. Če ste na primer ustvarili prizor za filmski večer in ga želite dodati v bližnjice Siri, bi bil ustrezen ukaz "Začni filmski večer". Ko tapnete »Dodaj v Siri«, lahko Siri preprosto rečete: »Hej Siri, začni filmski večer«. Siri bo nato zagnala prizor "Filmski večer" iz aplikacije Hama Smart Home.

Dodatni nasvet: Za upravljanje posameznih naprav s Siri preprosto ustvarite kratke prizore, ki so odgovorni samo za vklop, izklop ali preklop posamezne naprave, in jih dodajte v Siri. "Fan on", "Light off", "Hey Siri, see to the light" – ni omejitev za vašo domišljijo!

Informacije o izdelkih

  • Večnamenski stolpni ventilator za hladen zrak poleti z glasovnim upravljanjem in upravljanjem aplikacije
  • Preprosta samostojna namestitev Wi-Fi omrežje: ker vozlišče ni potrebno, lahko vaše naprave nastavite v samo nekaj minutah
  • Visoka združljivost: deluje z Amazonom AlexaQuery, Google Assistant, Amazon Echo Show in Google Nest Hub, iOS in Android. Lahko se poveže tudi z vsemi AlexaQuery in izdelki za pametne domove drugih proizvajalcev, ki so združljivi z Google Assistant
  • Ročno upravljanje, upravljanje na podlagi aplikacije in upravljanje na daljavo
  • Izberete lahko različne nastavitve hitrosti
  • Izberete lahko različne prednastavljene načine
  • Zahvaljujoč integriranemu časovniku se talni ventilator samodejno izklopi po nastavljenem času
  • Možnost samodejnega nihanja
  • Stanje pripravljenosti za varčevanje z energijo
  • Programiranje je mogoče kadar koli in s katere koli lokacije prek brezplačne aplikacije
  • Zaradi trpežne zaščitne rešetke ni nevarnosti poškodb
  • Napajanje z napetostjo preko zaprtega kabla
  • Prek aplikacije ga je mogoče kombinirati z drugimi pametnimi napravami Hama, npr. krmilnikom ogrevanja
  • Primerno samo za notranjo uporabo!
  • Vaši podatki so shranjeni izključno na nemških strežnikih

Kaj je v škatli?

  • 1 pametni prostostoječi ventilator
  • Daljinski upravljalnik
  • 1. Priročnik za hitri začetek

Sistemske zahteve

  • Operacijski sistem: Android 4.4 in iOS 8.0 ali novejši

Obvestilo za potrošnika

Amazon Alexa
z zahtevanimi AlexaQuery veščina "Hama Smart Home" mora biti aktivirana v AlexaQuery aplikacijo. Uporabniški račun za aplikacijo Hama Smart Home se nato poveže z AlexaQuery.
To omogoča nadzor naprav z glasovnim upravljanjem (vklop/izklop).

Google Assistant:
storitev "Hama Smart Home" mora biti za to aktivirana v aplikaciji Google Home. Uporabniški račun za aplikacijo Hama Smart Home se nato poveže z Googlom.
To omogoča nadzor naprav z glasovnim upravljanjem (vklop/izklop).

Oblikovanje (barva, vzorec, motiv, serija)

  • Črna barva
  • Oddelek za izdelke: Dom in življenje
  • Barvni odtenek: Titanium

Povezljivost (Connection)

  • Prenos signala: WiFi

Elektro-specifične lastnosti

  • Združljivi operacijski sistemi: Android 4.4/Apple iOS 8.0 ali višji
  • Nadzorna plošča: Touch
  • WiFi frekvenca: 2,4 GHz
  • Razpon vhodne napetosti od/do: 220-240 V
  • Izbirni načini: otrok/narava/normalno/spanje

Fizikalne lastnosti

  • Dodatne funkcije: funkcija modusa, stopnje hitrosti 1 – 3, prikaz temperature, funkcija časovnika, funkcija vibracij
  • Glasnost: 52 dB
  • Največja obremenitev: 45 W
  • Vrsta zaslona: Digitalno/LED
  • Posebna funkcija: Daljinski upravljalnik
  • Območje vrtenja: 80 °
  • Tip: Stolpni ventilator
  • Glasovni pomočnik: Amazon Alexa/Apple Siri (bližnjice)/Google Home

Velikost in teža

  • Širina x globina x višina: 18,6 x 18,6 x 119,1 cm

energija

  • Vrsta baterije: CR2025
  • Število baterij: 2 kosa

Področje uporabe

  • Nadzor aplikacije: Hama Smart Home
EAN: 4047443459947
Vse fotografije artiklov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Podobni izdelki

Ocene

Ocene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocean)
Ogledujete si: HAMA Smart prostostoječi ventilator, merjenje temperature, 3 stopnje hitrosti, 117 cm

Dodaj oceno

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Za oddajo ocene je potrebna