HAMA WiFi nadomestno stikalo za luči in vtičnice, vgradnja podometno

Koda izdelka: HAMA-00176556
Predvidena dostava na dom: od 7 do 14 delovnih dni
€ 19.90
Količina: 1
Način dostave Predvidena dostava na dom: od 7 do 14 delovnih dni
Dostava na dom
Predvideno 13.11.2024

Opis

Ne kupujte novega - nadgradite! Wi-Fi modul za naknadno vgradnjo je nameščen neposredno v vtičnice, stikala za luči ali napajanje svetilk in omogoča vklop ali izklop naprav prek aplikacije, glasovnega ukaza ali časovnika. Tako boste prihranili, da boste morali kupiti veliko individualnih Wi-Fi svetilke, na primer.

Pametne rešitve za vaš dom

Stikalo za naknadno vgradnjo Hama WiFi

Stikalo za naknadno vgradnjo Hama WiFi je najbolj elegantna rešitev za vse, ki bi radi tehnologijo pametnega doma trdno zasidrali v svojem domu. Namesto nakupa WiFi vtičnic in žarnic ali krožnega pristopa z uporabo vozlišč, preprosto nadgradite obstoječo električno napeljavo v vašem domu z modulom WiFi: Modul za nadgradnjo je nameščen neposredno v napajalnih vodih in nadzoruje napajanje vtičnic, stikal za luči in svetilk z aplikacijo ali glasovnimi ukazi.

Nadgradnja pametnega doma ZA električne naprave

Modul WiFi je nameščen tam, kjer želite izkoristiti udobje glasovnega nadzora ali nadzora aplikacije. To je lahko za vtičnicami in stikali za luči, v razdelilnih omaricah ali neposredno v stropni svetilki za priročen način vklopa in izklopa svetilk, lahkih verig, ventilatorjev ali črpalke za bazen zunaj na vrtu. Modul je univerzalno primeren za vse sisteme stikal – na mestu namestitve mora biti le dovolj prostora za modul. Tako si prihranite nakup številnih posameznih WiFi komponent, kot so WiFi žarnice, ki jih je treba zamenjati ob koncu njihove življenjske dobe, in ustvarite trajnostni pametni dom.

Enostavna namestitev

Številni izdelki za pametni dom zahtevajo dodaten prehod, ki deluje kot oddajnik med brezžičnim omrežjem in napravo. Brez tega prehoda (tudi most ali vozlišče) ni mogoče vzpostaviti povezave med pametnim telefonom/tabličnim računalnikom in pametno napravo (pametni telefon/tablični računalnik – WiFi – prehod/most – pametna naprava). Tukaj ima Hama pametno in praktično rešitev: stikalo za naknadno vgradnjo WiFi je mogoče namestiti brez prehoda in integrirati neposredno v vaše brezžično omrežje – to poenostavi namestitev in prihrani dodatne stroške.

Če želite nastaviti stikalo Wi-Fi, potrebujete napravo, ki deluje v operacijskem sistemu Android 4.3 ali iOS 8 (ali novejši različici) in ima nameščeno aplikacijo Hama Smart Home. Stikalo lahko nato povežete z Amazon Alexa ali sistemom Google Home in je pripravljeno za sprejem glasovnih ukazov.

Priročen nadzor

Ne glede na to, ali ste na kavču doma ali ko niste doma – s sistemom Hama Smart Home imate popoln nadzor. Z dajanjem ukazov Alexi ali Google Assistantu lahko prek stikala za naknadno vgradnjo WiFi vklopite in izklopite naprave, za katere teče napajanje. Če je glasovni pomočnik izven dosega sluha, preprosto uporabite aplikacijo v ta namen. Ko ste na poti do počitniškega cilja, lahko z aplikacijo na primer preverite, ali je vaša razsvetljava ali ventilator izklopljen.

Poleg tega je mogoče nastaviti različne urnike stikal za nadzor časa: sistem lahko nastavite tako, da se osvetlitev ponovno vklopi in izklopi, na primer ob določenem času; ali pa boste morda želeli, da se ventilatorji samodejno izklopijo po določenem časovnem obdobju.

Zato pri postavitvi pametnega doma, ki bo ustrezal vašim željam, ni omejitev glede vaše ustvarjalnosti.

Hiter pregled značilnosti

Nadgradnja namesto novega nakupa – modul za naknadno vgradnjo WiFi je nameščen neposredno v vtičnice, stikala za luči ali napajalni vod svetilk.

Svetilke – modul je priključen v napajalni vod vaše svetilke (na primer v kablu za obstoječim stikalom za luči)

Vtičnice – modul je nameščen za vtičnico

Uporaba – primerna za vse stikalne sisteme, saj je obstoječe stikalo ohranjeno

Dela brez prehoda/mostu

Upravljanje prek aplikacije ali glasovnega upravljanja – obrnite obstoječo stropno svetilko v WiFi svetilko ali vtičnico v radijsko vodeno vtičnico

Možen nadzor časa

Dobre novice!

Vse izdelke Hama Smart Home je zdaj mogoče nadzorovati ne le z Alexo in Googlovim pomočnikom, ampak tudi z glasovni asistent Siri.

Funkcija bližnjic Siri omogoča nadzor pametnih prizorov, ki jih je treba najprej ustvariti. V ta namen ustvarite prizor na običajen način, ki ga želite aktivirati s Siri. Obstoječi proces ostaja nespremenjen.

V aplikaciji Na strani s pregledom so prikazani vsi nastavitveni prizori. V spodnjem desnem delu boste našli nov gumb »Bližnjica Siri«. Tapnite gumb.

Odpre se stran, na kateri lahko dodate svoje prizore v bližnjico Siri. Če želite to narediti, pritisnite znak plus poleg ustreznega prizora.

Zdaj lahko ustvarite bližnjico. Če želite to narediti, vnesite besedilo ukaza, ki bo uporabljen za začetek tega prizora. Če ste na primer ustvarili prizor za filmski večer in ga želite dodati v bližnjice Siri, bi bil ustrezen ukaz "Začni filmski večer". Ko tapnete »Dodaj v Siri«, lahko Siri preprosto rečete: »Hej Siri, začni filmski večer«. Siri bo nato zagnala prizor "Filmski večer" iz aplikacije Hama Smart Home.

Dodatni nasvet: Za upravljanje posameznih naprav s Siri preprosto ustvarite kratke prizore, ki so odgovorni samo za vklop, izklop ali preklop posamezne naprave, in jih dodajte v Siri. "Fan on", "Light off", "Hey Siri, see to the light" – ni omejitev za vašo domišljijo!

Informacije o izdelkih

  • Spremeni vašo obstoječo stropno luč v Wi-Fi luč ali vtičnico v brezžično vtičnico, kar omogoča upravljanje prek aplikacije ali glasovnega upravljanja
  • Luči: Modul je priključen na napajanje vaše luči, ki je lahko v kablu za obstoječim stikalom za luči, v razdelilni omarici ali na dnu luči
  • Vtičnice: Modul je nameščen za vtičnico
  • Lahko se uporablja za vse sisteme stikal, saj je obstoječe stikalo ohranjeno
  • Wi-Fi modul za integracijo v lastno Wi-Fi omrežje prek brezplačne aplikacije "Hama Smart Home"
  • Nadzor prek brezplačne aplikacije ali opcijsko prek "Amazon AlexaQueryGlasovno upravljanje " in" Google Assistant"
  • Z aplikacijo lahko upravljate tudi na poti, kar vam zagotavlja popoln nadzor
  • Široka kompatibilnost: deluje z Amazon AlexaQuery, Google Assistant, Siri Shortcuts, iOS in Android. Lahko se poveže tudi z vsemi AlexaQuery in izdelki za pametne domove drugih proizvajalcev, ki so združljivi z Google Assistant
  • Podpira časovno krmiljenje
  • Dela brez prehoda/mostu
  • Ni funkcije zatemnitve

Kaj je v škatli?

  • 1 Wi-Fi stikalo za naknadno vgradnjo
  • Hitri referenčni vodnik

Sistemske zahteve

  • Operacijski sistem: Android 4.3 in iOS 8.0 ali novejši

Obvestilo za potrošnika

Montažo izvaja samo usposobljen električar.

Amazon Alexa
z zahtevanimi AlexaQuery veščina "Hama Smart Home" mora biti aktivirana v AlexaQuery aplikacijo. Uporabniški račun za aplikacijo Hama Smart Home se nato poveže z AlexaQuery.
To omogoča nadzor naprav z glasovnim upravljanjem (vklop/izklop).

Google Assistant:
storitev "Hama Smart Home" mora biti za to aktivirana v aplikaciji Google Home. Uporabniški račun za aplikacijo Hama Smart Home se nato poveže z Googlom.
To omogoča nadzor naprav z glasovnim upravljanjem (vklop/izklop).

Oblikovanje (barva, vzorec, motiv, serija)

  • Oddelek za izdelke: Dom in življenje

Povezljivost (Connection)

  • Prenos signala: WiFi

Elektro-specifične lastnosti

  • Frekvenčni pas: 2,4 GHz
  • 0: omrežna frekvenca 50 Hz
  • Maks. zmogljivost: 2300 W
  • Delovna napetost: V
  • Oddana maksimalna moč prenosa: 0,06 W

Fizikalne lastnosti

  • Možnost zatemnitve: ne
  • Glasovni pomočnik: Amazon Alexa (AVS), Apple Siri (bližnjice), Google Home

Velikost in teža

  • Š x V x D: 4,7 x 1,7 x 5,2 cm

energija

  • Maks. izhodni tok: 10 A

Področje uporabe

  • Nadzor aplikacije: Hama Smart Home
  • Priporočena uporaba: Home Assistent
EAN: 4047443405203
Vse fotografije artiklov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Podobni izdelki

Ocene

Ocene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocean)
Ogledujete si: HAMA WiFi nadomestno stikalo za luči in vtičnice, vgradnja podometno

Dodaj oceno

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Za oddajo ocene je potrebna