HAMA WiFi Senzor za vrata/okna

Koda izdelka: HAMA-00176553
Predvidena dostava na dom: od 7 do 14 delovnih dni
€ 23.90
Količina: 1
Način dostave Predvidena dostava na dom: od 7 do 14 delovnih dni
Dostava na dom
Predvideno 07.08.2024

Opis

Wi-Fi nadzor: Wi-Fi senzor za vrata in okna vas s potisnim obvestilom opozori, če se kaj spremeni z nastavitvijo okna ali vrat. Posredujete lahko od koderkoli, obvestite sosede ali celo pokličete policijo. Počutite se varno kot doma in medtem ko ste daleč od doma!

Pametne rešitve za vaš dom

Hama WiFi kontakt vrat in oken

Okna, vrata, vrtna vrata ali garažna vrata pogosto zagotavljajo preproste vstopne točke za vlomilca. Če svojega stanovanja, hiše ali nepremičnine ne želite spremeniti v ogabno krilo visoke varnosti, vam naš stik z vrati in okni zagotavlja nezapleteno dodatno varnost brez pomanjkljivosti, povezanih z zgradbo. Če se okna in vrata odprejo, ko nikogar ni doma, boste na pametnem telefonu prejeli obvestilo o alarmu, ki vam omogoča hitro ukrepanje.

Počutite se varno doma in na poti

Senzorji vrat in oken WiFi kot opozorilni sistem

Trenutno stanje oken in vrat je prikazano na vašem pametnem telefonu s senzorjem WiFi z aplikacijo Hama Smart Home. Če pride do spremembe tega stanja, boste prejeli potisno obvestilo o alarmu. Senzor vrat in oken vam torej ne daje le pravočasne informacije o morebitnem vlomu; poročilo statusa vas na primer opozori tudi, če je čistilka nehote zaprla terasna vrata, da pes ne more več ven, medtem ko ste vi v nakupovanju; ali če so varuške pomotoma pustile odprto okno med vašim dopustom. Te težave lahko nato rešite s preprostim klicem. Prav tako boste prejeli alarmno sporočilo, če nekdo razbija po zaprtem oknu ali s samim senzorjem vrat in oken. Nato lahko takoj obvestite policijo ali sosede in prestrašite ali v idealnem primeru ujamete vlomilca.

Za močnejše odvračanje lahko senzor vrat in oken povežete z alarmno sireno, ki je povezana z našo WiFi vtičnica, na primer. V tem primeru morate upoštevati naslednje: Če bodo hišne varuške, otroci ali sprehajalci psov prihajali v hišo in bodo morali odpreti okna in vrata, opremljena s senzorjem, ga morate najprej onemogočiti za čas njihove prisotnosti.

Preprosto vprašajte Amazon Alexa ali Google Assistant

Seveda lahko WiFi stike povežete tudi z Amazon Alexa in Google Assistant. Nato lahko z glasovnim ukazom preprosto poizvedujete o stanju vseh vrat in oken, opremljenih z našimi varnostnimi napravami za vrata in okna. Poizvedba stanja deluje z naslednjim glasovnim ukazom: "Alexa/OK Google, je moje okno/vrata odprto/zaprto?"

Poenostavljena varnost vrat in oken

enostavna namestitev brez pesta

Številni izdelki za pametni dom zahtevajo dodaten prehod, ki deluje kot oddajnik med brezžičnim omrežjem in napravo. Brez tega prehoda (tudi most ali vozlišče) ni mogoče vzpostaviti povezave med pametnim telefonom/tabličnim računalnikom in pametno napravo (pametni telefon/tablični računalnik – WiFi – prehod/most – pametna naprava). Tukaj ima Hama pametno in praktično rešitev: WiFi stik vrat in oken je mogoče namestiti brez prehoda in integrirati neposredno v vaše brezžično omrežje – to poenostavi namestitev in prihrani dodatne stroške.

WiFi kontakt je sestavljen iz dveh delov – senzorja in same naprave. Da bi se senzor zanesljivo odzval, ga morate namestiti neposredno na okno ali okvir vrat, drugi del pa neposredno na okno. Obe morata biti v vrsti. Montaža brez vrtanja je možna zahvaljujoč lepilni blazinici. Če se raje zanašate na varen oprijem vijakov, lahko privijete kontakt vrat in oken. Ko je kontakt nameščen, vstavite baterije: Namestitev se zdaj nadaljuje korak za korakom.

Hitra in enostavna nastavitev

Vse, kar potrebujete za nastavitev stika vrat in oken WiFi, je Aplikacija Hama Smart Home, ki ga lahko brezplačno prenesete na pametni telefon ali tablični računalnik iz trgovine Google Play ali Apple App Store. Aplikacija omogoča enostavno povezavo izdelkov Hama Smart Home z domačim omrežjem WiFi. Ni potreben drag dodaten prehod ali vozlišče; preprosto deluje s katerim koli brezžičnim usmerjevalnikom.

Ustvarite brezplačen račun

Namestite nove naprave.

Namestitev senzorja vrat/oken WiFi je sestavljena iz le nekaj faz.

Programirajte pametne prizore s senzorjem vrat/oken kot sprostitev ali nadzor trenutnega stanja (zaprto/odprto) prek aplikacije ali glasu.

Dobre novice!

Vse izdelke Hama Smart Home je zdaj mogoče nadzorovati ne le z Alexo in Googlovim pomočnikom, ampak tudi z glasovni asistent Siri.

Funkcija bližnjic Siri omogoča nadzor pametnih prizorov, ki jih je treba najprej ustvariti. V ta namen ustvarite prizor na običajen način, ki ga želite aktivirati s Siri. Obstoječi proces ostaja nespremenjen.

V aplikaciji Na strani s pregledom so prikazani vsi nastavitveni prizori. V spodnjem desnem delu boste našli nov gumb »Bližnjica Siri«. Tapnite gumb.

Odpre se stran, na kateri lahko dodate svoje prizore v bližnjico Siri. Če želite to narediti, pritisnite znak plus poleg ustreznega prizora.

Zdaj lahko ustvarite bližnjico. Če želite to narediti, vnesite besedilo ukaza, ki bo uporabljen za začetek tega prizora. Če ste na primer ustvarili prizor za filmski večer in ga želite dodati v bližnjice Siri, bi bil ustrezen ukaz "Začni filmski večer". Ko tapnete »Dodaj v Siri«, lahko Siri preprosto rečete: »Hej Siri, začni filmski večer«. Siri bo nato zagnala prizor "Filmski večer" iz aplikacije Hama Smart Home.

Dodatni nasvet: Za upravljanje posameznih naprav s Siri preprosto ustvarite kratke prizore, ki so odgovorni samo za vklop, izklop ali preklop posamezne naprave, in jih dodajte v Siri. "Fan on", "Light off", "Hey Siri, see to the light" – ni omejitev za vašo domišljijo!

Informacije o izdelkih

 • Magnetno stikalo za nadzor oken in vrat
 • Senzor vrat / oken za integracijo v lastno Wi-Fi omrežje prek brezplačne aplikacije "Hama Smart Home"
 • Dela brez prehoda/mostu
 • Prikaže stanje: Vrata / okno odprto ali zaprto
 • Stanje lahko preverite z glasovnim ukazom, Amazon AlexaQuery ali Google Assistant
 • Vgrajena zaščita pred manipulacijo
 • Potisno obvestilo, če se stanje spremeni ali pride do poskusa manipulacije
 • Majhna poraba
 • Napajanje z napetostjo prek dveh baterij (AAA)

Kaj je v škatli?

 • 1 senzor vrat / oken
 • 2 bateriji (AAA)
 • Montažni material (4 vijaki, 2 lepilni blazinici)
 • 1 x navodila za uporabo

Sistemske zahteve

 • Operacijski sistem: Android 4.3 in iOS 8.0 ali novejši

Oblikovanje (barva, vzorec, motiv, serija)

 • Barva: Bela
 • Oddelek za izdelke: Dom in življenje
 • Barvni odtenek: bela

Povezljivost (Connection)

 • Prenos signala: WiFi

Fizikalne lastnosti

 • Pritrditev: samolepilna blazinica, pritrditev na vijak
 • Možnost nadzora: aplikacija
 • Material: Plastični material
 • Model: Senzor vrat, Senzor oken
 • Glasovni pomočnik: Amazon Alexa (AVS)/Apple Siri (bližnjice)/Google Home

energija

 • Vrsta baterije: AAA Micro, 1,5V
 • Število baterij
 • NAPAJALNA BATERIJA

Področje uporabe

 • Nadzor aplikacije: Hama Smart Home
 • Priporočena uporaba: Home Assistent
EAN: 4047443394972
Vse fotografije artiklov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Podobni izdelki

Ocene

Ocene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocean)
Ogledujete si: HAMA WiFi Senzor za vrata/okna

Dodaj oceno

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Za oddajo ocene je potrebna