HAMA WLAN krmilnik za LED trakove, za upravljanje z glasom / aplikacijami, RGB, adapter

Koda izdelka: HAMA-00176568
Predvidena dostava na dom: od 7 do 14 delovnih dni
€ 16.99
Količina: 1
Način dostave Predvidena dostava na dom: od 7 do 14 delovnih dni
Dostava na dom
Predvideno 13.11.2024

Opis

Ali radi ustvarjate atmosferske prizore ali nore svetlobne učinke z LED trakovi? Nato odkrijte novo obliko zasnove razsvetljave z Wi-Fi krmilnik: naredi vašo svetlobno cev Wi-Fi- omogočeno. Tako lahko upravljate svetlobne učinke z aplikacijo ali glasovnim ukazom.

  • Naš krmilnik WLAN deluje brez prehoda (vozlišča): ne potrebujete dodatne naprave in prihranite pri dodatnih stroških, saj krmilnik vzpostavi neposredno WiFi povezavo z usmerjevalnikom
  • Korak za korakom do pametnega doma: z aplikacijo Hama Smart Home lahko razširite in povežete svoj pametni dom s poljubnim številom izdelkov Hama Smart Home
  • Ne glede na to, ali gre za kavč ali ležalnik: z aplikacijo Hama Smart Home lahko upravljate svoj WLAN krmilnik od koder koli in imate ves čas nadzor nad LED svetlobnimi trakovi
  • Ne glede na to, ali gre za Amazon Alexa ali Google Assistant: priročno upravljajte vse vrste svetlobnih učinkov prek LED traku z glasovnimi ukazi

WLAN krmilnik: pot do pametnega LED svetlobnega traku

Bi radi na enostaven način pričarali atmosferske svetlobne ambiente v svojem domu? Že imate ustrezne LED trakove; zdaj vse, kar potrebujete, je udobje pri nadzoru teh LED trakov z aplikacijo ali z uporabo glasu. S praktičnimi in enostavnimi rešitvami za naknadno vgradnjo iz Hame lahko številnim svojim napravam dodate Wi-Fi – ne da bi morali razmišljati o ustreznih kablih med prenovo ali gradnjo doma. Krmilnik WLAN za LED trakove vam omogoča ustvarjanje najrazličnejših razpoloženj osvetlitve, ki jih lahko upravljate iz udobja svojega kavča ali na daljavo – od disko luči do sončne svetlobe, za zabavo ali wellness oazo.

Enostavna pot do LED tračne luči, ki omogoča Wi-Fi:

preprosta namestitev brez prehoda

Krmilnik WLAN vzpostavi neposredno povezavo z usmerjevalnikom brez dodatnega vozlišča. Gradbeni ukrepi ali dodatne naprave niso potrebni, kar vam prihrani čas in denar. V samo nekaj minutah ste svoje LED trakove integrirali v WLAN in se lahko s pomočjo aplikacije in glasovnega upravljanja potopite v svoje zelo individualne svetlobne svetove.

Wi-Fi za vse trakaste luči

Priloženi adapterski kabel in adapterski vtič lahko uporabite za omogočanje vseh LED trakov WLAN. Z drugimi besedami, ni vam treba kupiti posebne tračne luči, lahko pa uporabite tisto, kar že imate. Če želite svoj LED trak spremeniti v LED trak WLAN, morate preprosto zamenjati originalni krmilnik LED svetlobnega traku z novim krmilnikom WLAN. Tisto, kar se ne prilega, je narejeno tako, da se prilega adapterskemu kablu in adapterskemu vtiču.

Od luči WLAN traku do pametnega doma:

Po potrebi lahko kombinirate različne izdelke

Aplikacija Hama Smart Home omogoča pametni dom: vse izdelke Hama Smart Home je mogoče povezati med seboj. Tako lahko poleg posebnih učinkov kombinirate različne izdelke in uživate v udobju, ki ga ponuja pametna oprema. Imate tudi izdelke za pametni dom drugih proizvajalcev? Tudi njih je mogoče povezati z vsemi združljivimi izdelki za pametni dom prek Amazonove Alexe in Googlovega asistenta.

Intuitivno upravljajte luč z aplikacijo in z glasom

Še vedno držite tipko Aplikacija Hama Smart Home, na voljo vam je veliko več svetlobnih učinkov, nastavitev svetlobe in kombinacij kot pri običajnem daljinskem upravljalniku LED trakov. Tako lahko ustvarite različne svetlobne scenarije, ko ste doma ali ste še na poti. Izberite pomirjujočo zeleno za večer po delu; ali motivirajočo oranžno za območje vadbe v vaši dnevni sobi. Glasovno upravljanje z Amazonovo Alexo ali Google Assistant omogoča priročno upravljanje vaših LED tračnih luči: Uživajte v večeru z ustreznim razpoloženjem osvetlitve, ne da bi vam bilo treba vstati s kavča, da bi zamenjali luč ali jo vklopili ali izklopili.

Dobre novice!

Vse izdelke Hama Smart Home je zdaj mogoče nadzorovati ne le z Alexo in Googlovim pomočnikom, ampak tudi z glasovni asistent Siri.

Funkcija bližnjic Siri omogoča nadzor pametnih prizorov, ki jih je treba najprej ustvariti. V ta namen ustvarite prizor na običajen način, ki ga želite aktivirati s Siri. Obstoječi proces ostaja nespremenjen.

V aplikaciji Na strani s pregledom so prikazani vsi nastavitveni prizori. V spodnjem desnem delu boste našli nov gumb »Bližnjica Siri«. Tapnite gumb.

Odpre se stran, na kateri lahko dodate svoje prizore v bližnjico Siri. Če želite to narediti, pritisnite znak plus poleg ustreznega prizora.

Zdaj lahko ustvarite bližnjico. Če želite to narediti, vnesite besedilo ukaza, ki bo uporabljen za začetek tega prizora. Če ste na primer ustvarili prizor za filmski večer in ga želite dodati v bližnjice Siri, bi bil ustrezen ukaz "Začni filmski večer". Ko tapnete »Dodaj v Siri«, lahko Siri preprosto rečete: »Hej Siri, začni filmski večer«. Siri bo nato zagnala prizor "Filmski večer" iz aplikacije Hama Smart Home.

Dodatni nasvet: Za upravljanje posameznih naprav s Siri preprosto ustvarite kratke prizore, ki so odgovorni samo za vklop, izklop ali preklop posamezne naprave, in jih dodajte v Siri. "Fan on", "Light off", "Hey Siri, see to the light" – ni omejitev za vašo domišljijo!

Bodite ustvarjalni z aplikacijo Hama Smart Home

Pridobili ste okus za tehnologijo pametnega doma in WLAN nadzor nad vašimi LED tračnimi lučmi ni več dovolj za vas. Z aplikacijo Hama Smart Home lahko vse izdelke pametnega doma Hama med seboj povežete z ustvarjanjem prizorov in avtomatizacijo. Poleg izjemnih učinkov lahko preprosta vsakodnevna ročna dejanja avtomatizirate s sistemi pametnega doma.

Prizorišča

naredijo življenje boljše in lažje:

LED osvetlitev ob sončnem zahodu: LED trakove bi radi uporabili za ustvarjanje prijetnega vzdušja v dnevni sobi ob sončnem zahodu. Zahvaljujoč krmilniku WLAN in aplikaciji Hama Smart Home lahko ustvarite ustrezen prizor, tako da se LED trakovi z izbranim svetlobnim učinkom vklopijo ob sončnem zahodu. Prednost: ni vam treba razmišljati o vklopu LED trakov – bodisi pozimi ali poleti – aplikacija to počne namesto vas. Posledično ni potrebe po uporabi časovnikov (in jih ni treba prilagajati).

Avtomatizacija

med seboj povežite izdelke pametnega doma

Kombinacija z detektorjem gibanja: Želite, da se vaša dnevna soba takoj, ko vstopite vanjo, potopi v luči dobrega počutja, ki spreminjajo barve. Za to morate povezati LED trak WLAN z detektor gibanja in naredite ustrezne nastavitve v aplikaciji Hama Smart Home.

Informacije o izdelkih

  • Nadzorni LED trakovi po WLAN-u: - Preprosto zamenjajte originalni krmilnik na vaših LED svetlobnih trakovih s tem WLAN krmilnikom: vse LED trakove lahko nato upravljate prek aplikacije ali glasu
  • Preprosto zamenjajte originalni krmilnik LED svetlobnega traku z Wi-Fi v obliki stolpa
  • Ta modul za naknadno vgradnjo vam omogoča priročnejše upravljanje svetlobnih trakov prek aplikacije ali glasovnega upravljanja in z več možnostmi kot pri običajnem daljinskem upravljalniku
  • Preprosta samostojna namestitev Wi-Fi omrežje: ker vozlišče ni potrebno, lahko vaše naprave nastavite v samo nekaj minutah
  • Visoka združljivost: deluje z Amazonom AlexaQuery, Google Assistant, Siri Shortcuts, Home Connect Plus, iOS in Android. Lahko se poveže tudi z vsemi AlexaQuery in izdelki za pametne domove drugih proizvajalcev, ki so združljivi z Google Assistant
  • Ustvarite različne scenarije osvetlitve z aplikacijo: s svojo subtilno, posredno osvetlitvijo LED trakovi ustvarjajo prijetno vzdušje, npr. za občutek mraka, sončnega zahoda v dnevni sobi ali spremembo barve, ki se ujema s filmom ali zabavo
  • Nadzor časovnika: v aplikaciji določite, kdaj se bodo vaši svetlobni učinki z LED trakovi začeli in končali, kar omogoča, da se sončni zahod začne sam od sebe
  • Adapterski kabel je priložen: to pomeni, da je mogoče vse LED svetlobne trakove, ki so na voljo na trgu, pravilno upravljati s krmilnikom WLAN (brez prikazovanja napačnih barv)
  • Vse LED trakove je mogoče pametno pretvoriti z Wi-Fi krmilnik: ne glede na vrsto vtičnice, ki jo uporablja vaš svetlobni trak, priloženi adapterski vtič pomeni, da novi Wi-Fi modul se vedno prilega
  • Vaši podatki so shranjeni izključno na nemških strežnikih

Kaj je v škatli?

  • 1 krmilnik WLAN
  • 1 adapterski kabel
  • 1 adapterski vtič
  • 1. Priročnik za hitri začetek

Sistemske zahteve

  • Operacijski sistem: Android 4.3 in iOS 8.0 ali novejši
  • RGB LED osvetljen trak z ujemajočo se napajalno enoto in 12 V / max. 5A

Obvestilo za potrošnika

Krmilnik je primeren za delovanje z LED svetlobno cevjo (BRG/grb) in originalno napajalno enoto svetlobne cevi. Nadomešča prvotni krmilnik. Upoštevajte polarnost pri priključitvi in upoštevajte tehnične vrednosti svetlobnega traku in napajalne enote.
12V, maks. 5A, maks. 60W.
Z nekaterimi LED svetlobnimi trakovi (BRG/grb) se zamenjajo modre in zelene barve. Z Wi-Fi krmilnika, so barve pravilno prikazane.

Amazon Alexa
z zahtevanimi AlexaQuery veščina "Hama Smart Home" mora biti aktivirana v AlexaQuery aplikacijo. Uporabniški račun za aplikacijo Hama Smart Home se nato poveže z AlexaQuery.
To omogoča nadzor naprav z glasovnim upravljanjem (vklop/izklop).

Google Assistant:
storitev "Hama Smart Home" mora biti za to aktivirana v aplikaciji Google Home. Uporabniški račun za aplikacijo Hama Smart Home se nato poveže z Googlom.
To omogoča nadzor naprav z glasovnim upravljanjem (vklop/izklop).

Povezljivost (Connection)

  • Priključek: 5-mm votla vtična spojka
  • Prenos signala: WiFi

Elektro-specifične lastnosti

  • Maks. pretok električne energije: 5 A
  • Maks. zmogljivost: 60 W
  • Napetost: 12 V izmenično

Fizikalne lastnosti

  • Ustrezni LED trakovi: BRG z vtičnico ali vtičem/grb z vtičnico ali vtičem
  • Glasovni pomočnik: Amazon Alexa (AVS)/Google Home

Področje uporabe

  • Nadzor aplikacije: Hama Smart Home
EAN: 4047443431349
Vse fotografije artiklov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Podobni izdelki

Ocene

Ocene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocean)
Ogledujete si: HAMA WLAN krmilnik za LED trakove, za upravljanje z glasom / aplikacijami, RGB, adapter

Dodaj oceno

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Za oddajo ocene je potrebna