HAMA WLAN LED svetilka, E27, 10W, RGBW, z možnostjo zatemnitve, žarnica, za glasovno upravljanje / upravljanje z aplikacijami

Koda izdelka: HAMA-00176597
Na zalogi
€ 11.54
Količina: 1
Način dostave Na zalogi
Osebni prevzem v Ajdovščini (Na zalogi še: 4 kos)
Predvideno 30.04.2024
Brezplačno
Dostava na dom
Predvideno 30.04.2024

Opis

Nadzorujte luči z aplikacijo ali AlexaQuerydajmo. Wi-Fi svetilka napolni vaš prostor z zelo posebno razpoloženjsko razsvetljavo — sproščujočo zeleno ali domišljijsko vijolično, močno svetlobo ali zatemnjeno za nastavitev razpoloženja. Nadzorujte svoje Wi-Fi svetilko iz udobja vašega kavča.

  • Naša žarnica WLAN deluje brez prehoda (vozlišča): ne potrebujete dodatne naprave in prihranite pri dodatnih stroških, saj svetilka WLAN vzpostavi neposredno WiFi povezavo z usmerjevalnikom
  • Pametna barvna mrzlica: med 16 milijoni barv izberite točno tisto, ki ustreza vašemu razpoloženju ali priložnostim - npr. živahna oranžna za začetek dneva ali nemiri barve za zabavo
  • Korak za korakom do pametnega doma: z aplikacijo Hama Smart Home lahko razširite in povežete svoj pametni dom s poljubnim številom izdelkov Hama Smart Home
  • Naj bo to na kavču ali na vlaku: z aplikacijo Hama Smart Home lahko nadzorujete svojo LED svetilko WLAN od koder koli in imate nadzor nad svojo razsvetljavo ves čas
  • Ne glede na to, ali gre za Amazon Alexa ali Google Assistant: priročno upravljajte vse vrste svetlobnih učinkov prek pametne svetilke z glasovnimi ukazi

Preprosto narejeno

PAMETNA RAZSVETLJAVA, ENOSTAVNA S SVETILKO WLAN

Romantično vzdušje, razsvetljava za zabave, barvna terapija ali popolna svetloba za delo? Pametna svetilka izpolnjuje vse te zahteve – udobno prek aplikacije in glasovnega upravljanja. Preprosto zamenjajte obstoječo žarnico v stropni svetilki, talni svetilki ali nočni svetilki z žarnico WLAN in vaša razsvetljava postane pametna z vrsto različnih svetlobnih učinkov. To pomeni, da lahko svoj dom postopoma preoblikujete v pametni dom brez gradbenih del.

PAMETNI NEMIRI BARV S 16 MILIJONI BARV

Ustvarite posebno vzdušje s pametno domačo svetilko – s 16 milijoni barv, med katerimi lahko izbirate, boste vedno našli pravo razsvetljavo za vsako priložnost in vsako razpoloženje. Dnevno sobo lahko spremenite v čudovit prizor zabave ali pa bralni kotiček potopite v sproščujočo zeleno, da pomagate razbremeniti vsakodnevni stres, vse z dotikom prsta.

NASTAVITE RAZLIČNE SVETLOBNE SCENARIJE Z BARVNO TEMPERATURO

Prav tako je mogoče nadzorovati barvno temperaturo LED žarnice WLAN: od toplo bele (2700K) do dnevne svetlobe (6550K). Za harmonično, mirno vzdušje, doseženo z mehko razsvetljavo, izberite vrednost okoli 2700K. Topla bela barvna temperatura je idealna za romantičen večer, sproščujoč večer na kavču ali prijeten obrok. Vse, kar se zgodi pred sproščujočim večerom, je najbolje opraviti podnevi: od dela v domači pisarni do čiščenja in kuhanja. Z zatemnitvijo izbrane barve svetlobe boste dobili še bolj fine odtenke.

ENOSTAVNA POT DO DOMA Z WIFI-KONTINENCO

ENOSTAVNA NAMESTITEV BREZ PREHODA

Žarnica WLAN vzpostavi neposredno povezavo z usmerjevalnikom brez dodatnega vozlišča. Gradbeni ukrepi ali dodatne naprave niso potrebni, kar vam prihrani čas in denar. Potrebno je le nekaj minut, da svojo razsvetljavo integrirate v WLAN, nato pa se lahko potopite v svoje individualno programiranje prek aplikacije in glasovnega upravljanja.

PAMETNA LUČKA POSLUŠA VAS IN APLIKACIJO

WiFi svetilka končno pomeni konec stiskanja za kavč, da se vklopi talna svetilka. Z glasovnim upravljanjem prek Amazon Alexa ali Google Assistant lahko vklopite ali izklopite luč, jo zatemnite ali izberete barve z glasovnim ukazom. Možno je tudi upravljanje aplikacije z aplikacijo Hama Smart Home; ponuja številne možnosti za pametno upravljanje razsvetljave. V kombinaciji z aplikacijo se lahko pametna svetilka uporablja kot časovnik, tako da luč v dvorani sveti le v določenih urah, na primer. Informacije dobite prek aplikacije, ne glede na to, ali ste doma ali na poti, svojo razsvetljavo pa lahko upravljate tako s kavča kot z vlaka. To je praktično, če si pozabil ugasniti luč ali če želiš dnevno sobo potopiti v atmosfersko razsvetljavo, ko si še vedno na poti domov iz službe.

Dobre novice!

Vse izdelke Hama Smart Home je zdaj mogoče nadzorovati ne le z Alexo in Googlovim pomočnikom, ampak tudi z glasovni asistent Siri.

Funkcija bližnjic Siri omogoča nadzor pametnih prizorov, ki jih je treba najprej ustvariti. V ta namen ustvarite prizor na običajen način, ki ga želite aktivirati s Siri. Obstoječi proces ostaja nespremenjen.

V aplikaciji Na strani s pregledom so prikazani vsi nastavitveni prizori. V spodnjem desnem delu boste našli nov gumb »Bližnjica Siri«. Tapnite gumb.

Odpre se stran, na kateri lahko dodate svoje prizore v bližnjico Siri. Če želite to narediti, pritisnite znak plus poleg ustreznega prizora.

Zdaj lahko ustvarite bližnjico. Če želite to narediti, vnesite besedilo ukaza, ki bo uporabljen za začetek tega prizora. Če ste na primer ustvarili prizor za filmski večer in ga želite dodati v bližnjice Siri, bi bil ustrezen ukaz "Začni filmski večer". Ko tapnete »Dodaj v Siri«, lahko Siri preprosto rečete: »Hej Siri, začni filmski večer«. Siri bo nato zagnala prizor "Filmski večer" iz aplikacije Hama Smart Home.

Dodatni nasvet: Za upravljanje posameznih naprav s Siri preprosto ustvarite kratke prizore, ki so odgovorni samo za vklop, izklop ali preklop posamezne naprave, in jih dodajte v Siri. "Fan on", "Light off", "Hey Siri, see to the light" – ni omejitev za vašo domišljijo!

Bodite ustvarjalni z aplikacijo Hama Smart Home

Ste že pridobili okus za tehnologijo pametnega doma in WLAN nadzor nad vašo razsvetljavo vam ni več dovolj? Z aplikacijo Hama Smart Home lahko vse izdelke pametnega doma Hama med seboj povežete z ustvarjanjem prizorov in avtomatizacijo. Poleg izjemnih učinkov lahko preprosta vsakodnevna ročna dejanja avtomatizirate s sistemi pametnega doma.

Prizorišča in avtomatizacije naredijo vaš vsakdan veliko bolj prijeten in priročen. Preizkusite sami: Ni omejitev za vašo domišljijo.

SCENARIJI

NAREDITE ŽIVLJENJE BOLJŠE IN LAŽJE

‘Kinematografski’ scenarij: Če želite uživati v najnovejših uspešnicah v pravem ambientu in ob okusnih kokicah, morate v kino, kajne? Že nekaj časa ni tako. Z Netflixom in drugimi storitvami pretakanja si lahko danes ogledaš skoraj vsak film. Da bi dobili pravi kinematografski občutek, nastavite prizor s pametno vtičnico in našimi pametnimi svetilkami:

Ko je televizor vklopljen od 19.00 ure, je treba glavno razsvetljavo izklopiti, priključeno dekorativno razsvetljavo pa vklopiti v prijetnih, toplih rožnatih in modrih odtenkih. Popolna kinematografska izkušnja za vsak dom – potreben je le en klik.

AVTOMATIZACIJA

POVEŽITE SVOJE IZDELKE PAMETNEGA DOMA MED SEBOJ

Domov se vrnete polni nakupovanja in z muko odprete vhodna vrata. Preprosta avtomatizacija vam zdaj prihrani pri vklopu luči. Pri uporabi skupaj z našim detektorjem gibanja se bodo LED-luči WLAN na hodniku in seveda v drugih prostorih preprosto vklopile, ko se boste premikali po svojem domu.

Informacije o izdelkih

  • Pametno upravljanje svetlobe z LED-svetilko WLAN v obliki žarnice: enostavno ustvarite osvetlitev, osvetlitev z učinkom ali posebne svetlobne ambiente z aplikacijo ali glasovnim upravljanjem, npr. izberite med 16 milijoni barv, zatemnite ali spremenite barvno temperaturo
  • Preprosta samostojna namestitev Wi-Fi omrežje: ker vozlišče ni potrebno, lahko vaše naprave nastavite v samo nekaj minutah
  • Visoka združljivost: deluje z Amazonom AlexaQuery, Google Assistant, Siri Shortcuts, iOS in Android. Lahko se poveže tudi z vsemi AlexaQuery in izdelki za pametne domove drugih proizvajalcev, ki so združljivi z Google Assistant
  • Z aplikacijo ustvarite različne svetlobne scenarije: npr. brezstopenjsko zatemnitev s toplo belo barvno temperaturo za prijetno vzdušje ali nastavite dnevno svetlobo za kuhanje ali delo
  • Barvna temperatura: 2700K toplo bela - 6500K dnevna svetloba
  • Nadzor časovnika: v aplikaciji določite, kdaj naj se žarnica WLAN vklopi in izklopi, na primer
  • Z napravami, integriranimi v vaš WLAN, lahko ustvarite skupine ali prizore, npr. pametno LED svetilko lahko povežete z detektorjem gibanja
  • To pomeni, da lahko prihranite energijo s ciljno usmerjenim nadzorom razsvetljave, vključno - koristno - med vožnjo, če ste pozabili ugasniti luč. To je zato, ker ste vedno obveščeni o trenutnem stanju prek aplikacije ali potisnega obvestila
  • Vaši podatki so shranjeni izključno na nemških strežnikih

Kaj je v škatli?

  • 1 Wi-Fi LED lamp
  • Hitri referenčni vodnik

Sistemske zahteve

  • Operacijski sistem: Android 4.4 in iOS 8.0 ali novejši

Obvestilo za potrošnika

Neobvezna razširitev omogoča nadzor naprav prek Amazona AlexaQuery ali Google Assistant (oba naprodaj ločeno).

Amazon Alexa
z zahtevanimi AlexaQuery veščina "Hama Smart Home" mora biti aktivirana v AlexaQuery aplikacijo. Uporabniški račun za aplikacijo Hama Smart Home se nato poveže z AlexaQuery.
To omogoča nadzor naprav z glasovnim upravljanjem (npr. vklop/izklop, brezstopenjska zatemnitev, spreminjanje barv).

Google Assistant:
storitev "Hama Smart Home" mora biti za to aktivirana v aplikaciji Google Home. Uporabniški račun za aplikacijo Hama Smart Home se nato poveže z Googlom.
To omogoča nadzor naprav z glasovnim upravljanjem (npr. vklop/izklop, brezstopenjska zatemnitev, spreminjanje barv).

Oblikovanje (barva, vzorec, motiv, serija)

  • Indeks barvne reprodukcije RA (min.): 80
  • Svetla barva: večbarvna/toplo bela do dnevne svetlobe
  • Oddelek za izdelke: Dom in življenje

Povezljivost (Connection)

  • Prenos signala: WiFi

Elektro-specifične lastnosti

  • Kot žarka: 200 °
  • Različica Bluetootha: 4.2
  • Barvna konsistenca: 2,1 ≤
  • Barvno nastavljiv vir svetlobe: Da
  • Povezan vir svetlobe (CLS): Da
  • UŠESNA reg. št.: DE 38720470
  • Poraba energije v stanju delovanja: 10 kWh/1000h
  • Razred energetske učinkovitosti (A do G): G
  • Utripanje za LED in OLED MLS: 1 <
  • Frekvenca: 50 Hz
  • Frekvenčni pas: 2,4 GHz
  • Vir svetlobe z visoko svetilnostjo:: Ne
  • L70B50 življenjska doba za LED in OLED svetlobne vire: 20000 h
  • Uporabljena tehnologija osvetlitve: LED svetilka
  • Vir svetlobe: Neusmeriteva
  • Faktor vzdrževanja lumena (LED/OLED): 95 %
  • Omrežna moč v stanju pripravljenosti (Pnet): (priključen vir svetlobe): 0,5 W
  • Moč v stanju delovanja (Pon):: 10 W
  • Delovna napetost (AC): 230 V
  • Vrednost indeksa barvne reprodukcije R9: 12
  • Oddana maksimalna moč prenosa: 0,1 W
  • Faktor premika za Pon (min.): 0,5
  • Moč v stanju pripravljenosti (Psb):: 0,43 W
  • Stroboskopski učinek za LED in OLED MLS: 0,9
  • Faktor preživetja (za LED in OLED): 0,9
  • Uporabni svetlobni tok (Φ360): 806 lm

Fizikalne lastnosti

  • Možnost zatemnitve: ne
  • Barvna temperatura: 2700 - 6500 K
  • Hladilni element/ohišje: aluminij, prevlečen s plastiko
  • Zatemnitev: aplikacija/Speek
  • Razred zaščite IP: IP20 (suhe sobe)
  • Vtičnica za svetilko: E 27
  • Nominalna življenjska doba: 20000 h
  • Delovni položaj: 360 °
  • Optimalna temperatura okolice: 25 °C
  • Poraba energije enakovredne žarnice: 60 W
  • Glasovni pomočnik: Google Assistant

Velikost in teža

  • Zasnova / premer / višina: žarnica / 60 mm / 120 mm
  • Širina x globina: 60 x 60 mm
  • Neto teža: 49 g

energija

  • Tok sijalke: 87 mA

Varnost

  • Priporočila za recikliranje: Skladišče ali zbirno mesto za recikliranje

Področje uporabe

  • Nadzor aplikacije: Hama Smart Home
  • Žarnica služi kot nadomestek za standardne žarnice te velikosti: Žarnica
  • Licencirano od / s strani: Amazon
  • Priporočena uporaba: Home Assistent
  • Primerno za poudarjeno osvetlitev: Ne - kot snopa med 120° in 360° (Φuse)
EAN: 4047443468888
Vse fotografije artiklov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Podobni izdelki

Ocene

Ocene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocean)
Ogledujete si: HAMA WLAN LED svetilka, E27, 10W, RGBW, z možnostjo zatemnitve, žarnica, za glasovno upravljanje / upravljanje z aplikacijami

Dodaj oceno

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Za oddajo ocene je potrebna