HAMA XAVAX Vmesni okvir za pralni in sušilni stroj, z izvlečno polico

Koda izdelka: HAMA-XAVAX-00111363
Predvidena dostava na dom: od 7 do 14 delovnih dni
€ 62.37
Količina: 1
Način dostave Predvidena dostava na dom: od 7 do 14 delovnih dni
Dostava na dom
Predvideno 16.05.2024

Opis

Zlaganje doma je smiselno: prihranek prostora, prihranek hrbta in praktično - s kompletom za zlaganje preprosto zložite sušilni stroj na pralni stroj, ga pritrdite na svoje mesto in uporabite izvlečno polico za shranjevanje.

  • Praktična izvlečna polica in delovna površina, idealna za postavitev košare za perilo ali za razvrščanje in zlaganje perila
  • Vmesni okvir je že v celoti sestavljen in s pomočjo jasnih navodil lahko hitro in varno namestite stolp pralnega in sušilnega stroja
  • Vključno z napenjalnim trakom za varno in optimizirano pritrditev preprečuje, da bi sušilni stroj padel

pralni in sušilni stroj

Priključni okvir Xavax z izvlečno polico za varčno in varno zlaganje

Vam primanjkuje prostora v kopalnici, utilityju ali pralnici? Komplet za zlaganje pralnega in sušilnega stroja Xavax vam ponuja enostavno in varno rešitev, saj omogoča zlaganje vašega sušilnega stroja na pralni stroj. Ta komplet za zlaganje gospodinjskih aparatov ustvarja takojšen občutek prostora. Še več, omogoča vam udobno držo pri uporabi pralnega in sušilnega stroja.

Največja varnost in stabilnost

Preprosto postavite pralni in sušilni stroj drug na drugega. Obe napravi, povezani z visokokakovostnim okvirjem za zlaganje, ostaneta stabilni, tudi če delujeta ali če sta sušilni stroj ali vrata pralnega stroja nekoliko preveč zaprta. Priključni element je izdelan iz trpežne kovine, ki zagotavlja trdno povezavo med obema napravama. Varnostni pritrdilni trak, ki je priložen, prav tako ščiti sušilni stroj pred padcem.

Izvlečna polica ponuja dodaten bonus

Polaganje košare za perilo na tla, naporno upogibanje, odstranjevanje oblačil, ponovno vstajanje – to ni niti udobno niti enostavno na hrbtu. Zdaj pa lahko povezovalni okvir Xavax pomaga razbremeniti obremenitev: Podstavek ima raztegljivo polico na udobni delovni višini. Tako lahko odložiš košaro za perilo, ne da bi se ti bilo treba sklanjati. Seveda se lahko izvlečna polica uporablja tudi za shranjevanje drugih pripomočkov za nego perila, kot so pralni prašek, mehčalec tkanin ali kljukice za oblačila. Presenetljivo močna polica se lahko izkaže za koristen dodatek pri vsakodnevnih opravilih: lahko drži predmete s skupno težo do 12 kilogramov. Polica gladko drsi po valjih, pritrjenih na stran. Izvlečna polica ima tudi ročaj, ki olajša odpiranje in zapiranje.

Deluje s katero koli blagovno znamko

Ta komplet je primeren za vse običajne pralne in sušilne stroje. To vključuje tako standardne pralne stroje kot tudi izjemno ozke različice. Na primer, okvir kompleta za zlaganje Xavax je prav tako primeren za uporabo kot priključni element za pralne stroje 60x60 cm kot za različice, ki so široke 45 centimetrov in globoke 60 centimetrov.

Tudi naprave s predali za detergent, ki segajo neposredno do pokrova, lahko s tem kompletom za zlaganje pretvorite v stolp. Okvir je primeren tudi za sušilnike, ki imajo na dnu sprednje plošče čistilno loputo. Največja nosilnost kompleta je 150 kilogramov, priključni element pa tehta le 4,7 kilograma.

Enostavna montaža, vključno z materialom

Ni posebej priročno? Ni problema, komplet za zlaganje Xavax je mogoče enostavno namestiti med sušilni stroj in pralni stroj. Priključni element je že pripravljen za uporabo in je opremljen s štirimi samoreznimi vijaki. Podrobna navodila za uporabo korak za korakom pojasnjujejo postopek montaže.

Informacije o izdelkih

  • Trpežen povezovalni okvir za prostorsko varčno razporeditev pralnega in sušilnega stroja drug na drugega: tako ustvarite dragocen prostor v kopalnici ali pralnici; poleg tega lahko zdaj perilo pospravite in vzamete ven na ergonomski višini: enostavno na hrbtu brez dolgočasnega upogibanja
  • Vmesni komplet je univerzalno primeren za vse pralne stroje in tudi za tanke pralne stroje širine 60 cm in globine najmanj 45 cm do največ 60 cm- Raztegljiva delovna plošča s polico 52 x 40 cm, lahko se naloži do 12 kg- Primerno tudi za pralne stroje s poševnim ali ukrivljenim sprednjim delom in za stroje, pri katerih se predal za detergent razteza do pokrova, kot tudi za sušilnike, ki imajo v spodnjem delu sprednjega dela čistilno loputo- Posebne stranske ograje preprečujejo premikanje sušilnega stroja, na primer: ko se pralni stroj vrti - še posebej stabilen in prožen: sam okvir tehta le 4,7 kg, vendar ima nosilnost do 150 kg

Kaj je v škatli?

  • 1 vmesni okvir- 4 samorezni vijaki- 2 samolepilna penasta trakova- 1 pritrdilni trak- 1 navodila za namestitev

Obvestilo za potrošnika

Iz varnostnih razlogov priporočamo, da vmesni okvir privijete na pokrov pralnega stroja. Za namestitev kot steber mora biti sušilni stroj vedno nameščen na vrhu pralnega stroja.

Oblikovanje (barva, vzorec, motiv, serija)

  • Barva: Bela
  • Oddelek za izdelke: Kuhinja in gospodinjstvo
  • Barvni odtenek: bela

Fizikalne lastnosti

  • Material: kovina – železo
  • Največja nosilnost: 150 kg

Velikost in teža

  • Širina x globina: 60 x 55,5 cm
  • Nosilni list: 12 kg

Področje uporabe

  • Uporaba: Pralni stroj
EAN: 4047443223210
Vse fotografije artiklov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Podobni izdelki

Ocene

Ocene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocean)
Ogledujete si: HAMA XAVAX Vmesni okvir za pralni in sušilni stroj, z izvlečno polico

Dodaj oceno

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Za oddajo ocene je potrebna