HAMA zunanja vtičnica WLAN, brez vozlišča, glasovni nadzor in nadzor aplikacij, 2.300W/10A, gr

Koda izdelka: HAMA-00176624
Na zalogi
€ 21.48
Količina: 1
Način dostave Na zalogi
Osebni prevzem v Ajdovščini (Na zalogi še: 2 kos)
Predvideno 08.05.2024
Brezplačno
Dostava na dom
Predvideno 08.05.2024

Opis

Romantična vrtna razsvetljava, utripajoče božične luči na balkonu - in vse to priročno nadzorovano z aplikacijo ali glasovnim ukazom? S tem deluje v trenutku Wi-Fi vtičnica za na prostem. Naredi vaše lahke verige in tako naprej Wi-Fizdružljiv

  • Naša vtičnica WLAN deluje brez prehoda (vozlišča): ne potrebujete dodatne naprave in prihranite pri dodatnih stroških, saj vtičnica vzpostavi neposredno WiFi povezavo z usmerjevalnikom
  • Padec ali prha iz škropilnice: zunanja vtičnica z gumijastim pokrovom je popolnoma primerna za zunanjo uporabo zaradi zaščite pred škropljenjem (IP 44)
  • Korak za korakom do pametnega doma: z aplikacijo Hama Smart Home lahko razširite in povežete svoj pametni dom s poljubnim številom izdelkov Hama Smart Home
  • Ne glede na to, ali gre za kavč ali ležalnik: z aplikacijo Hama Smart Home lahko svojo vtičnico WiFi upravljate od koder koli in imate ves čas nadzor nad vsemi napravami, ki so z njo povezane
  • Ne glede na to, ali gre za Amazon Alexa ali Google Assistant: priročno upravljajte naprave, ki so povezane z vtičnicami Smart Home prek govornih ukazov

"Zunanja" vtičnica WLAN: pot do pametne vrtne razsvetljave

V božičnem času se usedete v dnevno sobo in pustite, da vaš pogled tava po vrtu ali terasi... in ničesar ne vidite – ker ste spet pozabili vklopiti svetlobne verige zunaj.

S praktičnimi in enostavnimi rešitvami za naknadno vgradnjo iz Hame lahko številnim svojim napravam dodate Wi-Fi – ne da bi morali razmišljati o ustreznih kablih med prenovo ali gradnjo doma.

Ne glede na to, ali gre za božično razsvetljavo, poletne LED svetilke ali škropljenje trate: z vrtno vtičnico lahko naprave priročno upravljate z aplikacijo in z glasom, ne da bi morali zapustiti udobje vašega kavča.

Enostavna pot do vrta, ki ga nadzoruje WiFi

Enostavna namestitev brez prehoda

Zunanja vtičnica, ki podpira WLAN, vzpostavlja neposredno povezavo z usmerjevalnikom brez dodatnega vozlišča. Gradbeni ukrepi ali dodatne naprave niso potrebni, kar vam prihrani čas in denar. V samo nekaj minutah ste svojo zunanjo razsvetljavo ali vrtno opremo integrirali v WLAN in se lahko s pomočjo aplikacije in glasovnega upravljanja potopite v svoje zelo individualne svetlobne svetove ali pa v zgodnjih jutranjih urah poleti zaženete škropilnik trate.

Zaščita pred brizganjem vode zahvaljujoč IP44

Pljuski ali brizgi vode iz škropilnice ali skoki v bazen ne bodo povzročili škode na vrtni vtičnici. Vtičnica WLAN z gumiranim pokrovom je zaščitena pred brizganjem vode v skladu z zaščitnim razredom IP44. Torej, ko dežuje, ni treba skrbeti za kratek stik ali odklopiti ali prekriti vtičnice WLAN.

Od zunanje vtičnice WLAN do pametnega doma: po potrebi lahko kombinirate različne izdelke

Aplikacija Hama Smart Home omogoča pametni dom: vse izdelke Hama Smart Home je mogoče povezati med seboj. Tako lahko poleg posebnih učinkov kombinirate različne izdelke in uživate v udobju, ki ga ponuja pametna oprema. Imate tudi izdelke za pametni dom drugih proizvajalcev? Tudi njih je mogoče povezati z vsemi združljivimi izdelki za pametni dom prek Amazonove Alexe in Googlovega asistenta.

Intuitivno upravljajte zunanjo razsvetljavo in vrtnarsko opremo z aplikacijo in z glasom

Uživajte v čarobni božični razsvetljavi na vrtu, ne da bi morali iti ven v mraz, da bi jo vklopili ali izklopili. Čas, ko se zunanja razsvetljava vklopi ali izklopi, preprosto nastavite z aplikacijo. Zjutraj je tuširanje, tako da vam ni treba uporabljati škropilnika za trato? Nato ga preprosto izklopite iz pisarne z aplikacijo Hama Smart Home.

Glasovno upravljanje z Amazonovo Alexo ali Google Assistant omogoča priročno upravljanje naprav, priključenih na zunanjo vtičnico WLAN. Pomeni tudi na primer lažje vzdrževanje vrta za gibalno ovirane osebe in starejše.

Bodite ustvarjalni z aplikacijo Hama Smart Home

Pridobili ste okus za tehnologijo pametnega doma in WLAN nadzor nad vašo vrtno razsvetljavo vam ni več dovolj? Z aplikacijo Hama Smart Home lahko vse izdelke pametnega doma Hama med seboj povežete z ustvarjanjem prizorov in avtomatizacijo. Poleg izjemnih učinkov lahko preprosta vsakodnevna ročna dejanja avtomatizirate s sistemi pametnega doma.

Prizorišča

Vrtna razsvetljava ob sončnem zahodu: Naj tvoj vrt zasije ob sončnem zahodu z aplikacijo Hama Smart Home, da ustvariš prizor z zunanjo vtičnico WiFi in na primer svetlobno verigo lampion. Ni vam treba razmišljati o vklopu lahke verige – bodisi pozimi ali poleti – aplikacija to počne namesto vas. Posledično ni potrebe po uporabi časovnikov (in jih ni treba prilagajati).

Avtomatizacija

Kombinacija z detektorjem gibanja: Zunanjo razsvetljavo, priključeno na vtičnico WLAN, povežite z detektorjem gibanja na vaši terasi. Ko nekdo vstopi skozi vrata na terasi, se lučka samodejno prižge.

Povečana zaščita pred stikom

Varnost otrok in živali

Povečana zaščita pred stikom preprečuje nenamerni stik s sestavnimi deli pod napetostjo – na primer, če otroci zbadajo z izvijačem ali iglo za pletenje ali če živali zabadajo s kremplji. Zato lahko otroke in živali brez skrbi spustiš na vrt.

Pozornost na porabo energije in stroške zahvaljujoč aplikaciji

Z brezplačno aplikacijo lahko na svoj pametni telefon pošljete potisna obvestila, ko je naprava, ki jo upravljate prek vtičnice WLAN, vklopljena. Tako imate popoln pregled nad trenutnim stanjem in vedno veste – tudi ko niste doma – katera naprava je trenutno vklopljena, čeprav bi jo bilo treba dejansko izklopiti. Nato lahko s pomočjo aplikacije priročno izklopite te naprave.

Aplikacija pa vam omogoča tudi, da vtičnico spremenite v časovnik. Torej, če želite, da je razsvetljava na terasi prižgana samo od 20:00 do 22:00, lahko to nastavite s časovnikom. To prihrani čas in denar.

Informacije o izdelkih

  • Z vtičnico WLAN lahko zunanje električne porabnike, kot so zunanja razsvetljava, lahke verige in vrtne črpalke, preprosto vklopite prek aplikacije ali glasovnega upravljanja, npr. vklopite in izklopite ob določenih časih
  • Preprosta samostojna namestitev Wi-Fi omrežje: ker vozlišče ni potrebno, lahko vaše naprave nastavite v samo nekaj minutah
  • Visoka združljivost: deluje z Amazonom AlexaQuery, Google Assistant, Siri Shortcuts, iOS in Android. Lahko se poveže tudi z vsemi AlexaQuery in Google Assistant
  • združljivi izdelki za pametni dom drugih proizvajalcev
  • Popoln začetek: pametna vtičnica je idealna za inteligentno nadgradnjo vrta ali balkona, pa tudi za podporo gibalno oviranim osebam
  • Lahka veriga, črpalka za ribnike, vrtna razsvetljava ali vrtni škropilniki se lahko vklopijo in izklopijo v nastavljenih časih brez napora, lahko pa tudi ustvarite skupine ali prizore z napravami, integriranimi v vaš WLAN
  • To pomeni, da lahko prihranite energijo s ciljno usmerjenim nadzorom električnih odjemalcev, vključno - koristno - med vožnjo, če ste pozabili izklopiti vrtno opremo. To je zato, ker ste vedno obveščeni o trenutnem stanju opreme prek aplikacije ali potisnega obvestila
  • Z večjo zaščito pred nenamernim stikom
  • Vaši podatki so shranjeni izključno na nemških strežnikih

Kaj je v škatli?

  • 1 "Zunanja" vtičnica WLAN - 1 hitri referenčni vodnik

Sistemske zahteve

  • Operacijski sistem: Android 4.4 ali novejši, iOS 8.0 ali novejši

Obvestilo za potrošnika

V vrtno vtičnico priključite samo vtiče, zaščitene z IPX4, da zagotovite stopnjo zaščite.

Amazon Alexa:zahtevano AlexaQuery veščina "Hama Smart Home" mora biti aktivirana v AlexaQuery aplikacijo. Uporabniški račun za aplikacijo Hama Smart Home se nato poveže z AlexaQuery. To omogoča nadzor naprav z glasovnim upravljanjem (vklop/izklop).

Google Assistant: storitev »Hama Smart Home« mora biti za to aktivirana v aplikaciji Google Home. Uporabniški račun za aplikacijo Hama Smart Home se nato poveže z Googlom. To omogoča nadzor naprav z glasovnim upravljanjem (vklop/izklop).

Oblikovanje (barva, vzorec, motiv, serija)

  • Siva barva

Povezljivost (Connection)

  • Tip vtiča napajalnega priključka: tip E (CEE 7/5)
  • Prenos signala: WiFi

Elektro-specifične lastnosti

  • Združljivi operacijski sistemi: Android 4.4/Apple iOS 8.0
  • WiFi frekvenca: 2,4 GHz
  • Preklopna zmogljivost: 2300 W

Fizikalne lastnosti

  • Dodatne funkcije: z izboljšano zaščito pred stiki
  • Temperatura okolice med delovanjem: približno -10 °C do približno +35 °C
  • Možnost zatemnitve: ne
  • Razred zaščite IP: IP44 (zaščita pred brizganjem vode)
  • Največja obremenitev: 2300 W
  • Glasovni pomočnik: Amazon Alexa (AVS)/Apple Siri/Google Assistant

Velikost in teža

  • Globina: 9,5 cm
  • Širina: 5,5 cm

energija

  • Poraba v stanju pripravljenosti ≤: 0,5 W

Področje uporabe

  • Nadzor aplikacije: Hama Smart Home
  • Licencirano od / s strani: Amazon
  • Priporočena uporaba: Home Assistent
EAN: 4047443496614
Vse fotografije artiklov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Podobni izdelki

Ocene

Ocene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocean)
Ogledujete si: HAMA zunanja vtičnica WLAN, brez vozlišča, glasovni nadzor in nadzor aplikacij, 2.300W/10A, gr

Dodaj oceno

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Za oddajo ocene je potrebna