HISENSE Razvlažilnik zraka D16HW

Koda izdelka: 20012832
Predvidena dostava na dom: od 1 do 7 delovnih dni
€ 219.91
Količina: 1
Način dostave Predvidena dostava na dom: od 1 do 7 delovnih dni
Dostava na dom
Predvideno 14.05.2024

Opis


Vrsta izdelka: Razvlažilnik zraka

Način delovanja: klasično
Razvlaževanje: 16 l/day

Značilnosti

Funkcija sušenja: Funkcija sušenja
Indikator polne posode kondenzata: Indikator polne posode kondenzata
Časovnik: Časovnik
Avtomatsko delovanje: Avtomatsko delovanje

Tehnični podatki

Minimalna temperatura delovanja: 5 °C
Maksimalna temperatura delovanja: 32 °C
Minimalna nastavitev želene vlage v prostoru: 30 %
Maksimalna nastavitev želene vlage v prostoru: 80 %
Mere (Š×V×G): 35 × 50 × 24,8 cm
Mere embaliranega izdelka (Š×V×G): 39,4 × 53,5 × 28,6 cm
Neto teža: 12,1 kg
Bruto teža: 14 kg
Priključna moč: 260 W
Šifra: 20012832
EAN koda: 3838782765629
Nizkohrupna zasnova: Z manj kot 40 dB(A) vam lahko razvlažilnik zraka Hisense zagotovi tiho okolje za branje in spanje. Vaš prostor bo tako ostal zdrav in ugoden za vaše dobro počutje.
Upravljalna plošča na dotik z LED zaslonom: Na pregledni upravljalni plošči lahko izbirate med 3 načini (samodejno sušenje, neprekinjeno sušenje, sušenje oblačil), 3 hitrostmi ventilatorja (nizka, visoka, samodejna), nastavitvami vlažnost med 30 in 80 % ter nastavitvami časovnika od 0,5 do 24 ur. Svetlobni indikatorji vas bodo opozorili, kdaj je treba očistiti filter ali izprazniti rezervoar za vodo.
Prikaz relativne vlažnosti: Razvlažilnik zraka Hisense bo poskrbel, da bo vaš dom suh, svež in tih v vseh letnih časih. Kadarkoli preverite vlažnost v prostoru z enim samim pogledom. Če niste zadovoljni, nastavite razvlaževanje v območju med 30 in 80 %. Idealno je, če je vlažnost v vašem domu med 30 in 50 %.
Način za sušenje oblačil: Včasih je sušenje oblačil na prostem nemogoče. Razvlažilnik zraka, nastavljen na način sušenja oblačil, vam bo pomagal hitro posušiti oblačila, saj bo hitro absorbiral vlago, ki jih obdaja. Tako lahko brez uporabe sušilnega stroja poskrbite za občutljiva vlakna oblačil in prihranite energijo.
Sistem za neprekinjeno odvajanje vode: Razvlažilnik zraka Hisense omogoča priključitev cevi na drenažno odprtino. To odpravlja težave s praznjenjem rezervoarja za vodo, saj bo zbrana voda neprekinjeno odtekala skozi cev v umivalnik, odtok ali celo v cvetlični lonec ali na vrt.
Vam in okolju prijazna tehnologija: Posebna srebrna formula na lamelah izboljša antibakterijsko delovanje in delovanje proti plesni. Filter, ki ga je mogoče oprati, zmanjšuje količino prahu, vonjav in delcev. Razvlažilniki zraka Hisense so energetsko učinkoviti in uporabljajo okolju prijazno hladilno sredstvo R290 z nizko vsebnostjo ogljika.
Pametna Wi-Fi tehnologija: S pametnim Wi-Fi upravljanjem lahko napravo preprosto upravljate kjerkoli in kadarkoli preko pametnega telefona ali tabličnega računalnika. Uporabite aplikacijo Connect Life in postanite del povezane družine Hisense!

Navodila za uporabo
EAN: 3838782765629
Vse fotografije artiklov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Podobni izdelki

Ocene

Ocene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocean)
Ogledujete si: HISENSE Razvlažilnik zraka D16HW

Dodaj oceno

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Za oddajo ocene je potrebna