HISENSE Robotski sesalnik RVCLS144AB

Koda izdelka: 740207
Predvidena dostava na dom: od 1 do 7 delovnih dni
€ 589.89
Količina: 1
Način dostave Predvidena dostava na dom: od 1 do 7 delovnih dni
Dostava na dom
Predvideno 31.10.2024

Opis


Max. podpritisk: 4 kPa
Pogon: BLDC motor
Navigacijski sistem: Laser, Kartiranje
Upravljanje: Aplikacija
Čas delovanja baterije: 150 min
Rezervoar za vodo: Rezervoar za vodo

Smart: Smart
Vrsta sesalnika: Za suho čiščenje
Tip sesalnika: S posodo za prah
Vrsta akumulatorja: Li-Ion

Učinkovitost

Kapaciteta baterije: 5.200 mAh
Sesalna moč: 55 W
Max. podpritisk: 4 kPa
Volumen posode za prah: 0,5 l
Čas delovanja baterije: 150 min

Posebne lastnosti

Višina premagovanja ovir: 2,2 cm
Vrste čiščenja: Avtomatsko
Shranjevanje: Leže
Brezžično delovanje: Brezžično delovanje

Upravljanje

Pogon: BLDC motor
Navidezna blokada: Da
Upravljanje: Aplikacija
Indikator napolnjenosti: Posode
Mehak zagon motorja: Mehak zagon motorja
Kontrolna lučka polnjenja: Kontrolna lučka polnjenja
Polnjenje baterije izdelka: Na aparatu
Indikator napolnj. baterije: Indikator napolnj. baterije
Navigacijski sistem: Laser, Kartiranje

Oprema

Število stranskih krtač: 2
Pribor za čiščenje: Pribor za čiščenje
Vzdrževalni komplet: Vzdrževalni komplet
Rezervoar za vodo: Rezervoar za vodo
Rezervoar čiste vode: 220 ml
Število HEPA filtrov (robotski sesalnik): Da - 1
Kolesa: Gumirana
Število koles: 3
Vrsta filtra za prah: HEPA filter

Varnost

Zaščita ohišja (Active Bumper): Zaščita ohišja (Active Bumper)

Tehnična specifikacija

Barva: Črna
Nivo hrupa: 70 dB
Nazivna napetost: 14,4 V
Mere (Š×V×G): 35 × 9,7 × 35 cm
Mere embaliranega izdelka (Š×V×G): 38,5 × 47,4 × 48 cm
Neto teža: 9 kg
Bruto teža: 14,3 kg
Priključna moč: 765 W
Šifra: 740207
EAN koda: 3838782606601
Rezervoar za vodo z e-nadzorom: Elektronski rezervoar za vodo lahko natančno nadzoruje pretok vode, da prepreči poškodbe preprog ali lesenih tal. Z elektronsko črpalko se lahko funkcija brisanja samodejno vklopi, ko je krpa za brisanje sestavljena. Hitrost kapljanja vode lahko nadzirate preko aplikacije. Izogibajte se uporabi funkcije za brisanje pri čiščenju preprog, vendar vam za izboljšanje učinkovitosti čiščenja predlagamo, da pred začetkom čiščenja krpo iz mikrovlaken za večkratno uporabo namočite.
SmartPOWER motor: Izjemno zmogljiv brezkrtačni motor SmartPOWER s 4000 Pa zagotavlja odlično izkušnjo čiščenja v vašem domu. Ponuja vam 3 stopnje sesalne moči, med katerimi lahko izbirate.
Inteligentna polnilna postaja: To ni le polnilna postaja, temveč tudi inteligentni koš za smeti. Po natančnem čiščenju samodejno izprazni robotski koš za smeti. Z 2,5-litrsko vrečko za prah boste lahko teden za tednom čistili hišo, ne da bi praznili koš za prah v robotu. 2 ventilatorja ločujeta prah iz zračnega toka in zagotavljata stalno sesalno moč, kar zagotavlja učinkovito praznjenje robotskega koša za prah. 2,5-litrsko vrečko za prah je enostavno izvleči in zamenjati.
Dvostopenjsko inteligentno čiščenje: V prvem koraku bo 360-stopinjsko lasersko oko skeniralo tloris, da bi razumelo postavitev pohištva in nato zarisalo notranjost vaše hiše. V drugem koraku bo robot preslikal prostor in s tem načrtoval pot, preden začne čistiti. Na ta način bo izračunal najučinkovitejšo pot čiščenja. Pričakujte, da bo najprej očistil robove, nato pa cik-cak brez vogalov posesal še ostali prostor.
Vibracijsko čiščenje: Čiščenje nadgradite z visokotlačnim brisanjem, ki simulira dejanske gibe drgnjenja. Razdeljena mehka krpa zagotavlja večjo učinkovitost pri brisanju tal. Krpa lahko drgne do 480-krat na minuto. Z elektronskim rezervoarjem za vodo s prostornino 220 ml temeljito in učinkovito očisti tla.
Samodejna vrnitev na polnilno postajo: Ni vam treba skrbeti za polnjenje vašega robota, ko je baterija prazna. Vsakič, ko robot konča čiščenje, se vrne na priklopno postajo, da se napolni in popolnoma pripravi na naslednje čiščenje!
Nadzor preko aplikacije: Omogočen vam je jasen pregled nad postopkom in potjo čiščenja. Na voljo je tudi natančen nadzor nad stopnjo sesanja in pretokom vode ter priročno glasovno upravljanje osnovnih funkcij robotskega čiščenja. Na daljavo lahko nastavite čiščenje, uredite zemljevid in robot bo brez vaše navzočnosti očistil vaš dom. Nastavite lahko tudi navidezni zid, tako da sesalnik nikoli ne vstopi na omejeno območje. Prav tako lahko nastavite tudi čas čiščenja in čiščenje po urniku ter spremljate življenjsko dobo sesalnih pripomočkov.
Zaznavanje preprog: Pri delu na parketu robot običajno uporablja manjšo sesalno moč, pri delu na preprogi, pa se sesalna moč poveča na kar 4000 Pa. To bo globinsko očistilo preprogo, vi pa se boste lahko popolnoma sprostili in preprosto zaupali svojemu prijatelju, da dobro opravi delo.
Komplet 30 senzorjev: Za optimalno čiščenje vašega doma se odlično uporabljajo senzorji proti trkom, proti padcem, za zaprte prostore in drugi. Popolnoma lahko zaupate 30 sklopom senzorjev, ki zagotavljajo, da lahko sesanje zaupate svojemu robotu. Vaš dom pozna celo bolje od vas.
Sesanje in brisanje: Uživali boste v različici 2 v 1 tega samodejnega domačega pomočnika. Ne samo sesanje, ampak tudi brisanje tal naenkrat vam bo prišlo prav. Elektronsko krmiljen rezervoar za vodo in tri hitrosti pretoka vode prispevajo k vaši odlični uporabniški izkušnji in bodo ustrezali vsem vašim potrebam.

Navodila za uporabo
EAN: 3838782606601
Vse fotografije artiklov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Promocija podaljšane garancije: Z nakupom izbranih naprav za čiščenje doma Hisense v obdobju od 1. 10. 2024 do 31. 1. 2025, lahko pridobite 5 let garancije (2 leti redne + 3 leta dodatne garancije), s spletno registracijo aparata na strani Hisense v roku 21 dni od nakupa izdelka. Več o akciji si preberite TU

Podobni izdelki

Ocene

Ocene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocean)
Ogledujete si: HISENSE Robotski sesalnik RVCLS144AB

Dodaj oceno

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Za oddajo ocene je potrebna