HISENSE Sesalnik HVC6134W

Koda izdelka: 738224
Razprodano
€ 115.90
Količina: 1
Način dostave Razprodano

Opis


Komercialno ime: HI-MOVE IV
Vrsta izdelka: Sesalnik
Tip sesalnika: S posodo za prah
Brezžično delovanje: Brezžično delovanje

Oprema

Motorizirana turbo krtača: Motorizirana turbo krtača

Komercialno ime: HI-MOVE IV

Posebne lastnosti

Moč motorja: 110 W
Sesalna moč: 30 W
Tip sesalnika: S posodo za prah
Brezžično delovanje: Brezžično delovanje
Število celic-baterij: 6
Čas delovanja do: 35 min
Motorizirana turbo krtača: Motorizirana turbo krtača
Pretok zraka: 11 l/s
Prostornina posode za prah: 0,5 l
Dolžina cevi: 70 cm
Število filtrov: 1 pralni filter
Kontrolna lučka polnjenja: Kontrolna lučka polnjenja
Čas polnjenja akumulatorja: 4 h
Indikator napolnjenosti baterije: Indikator napolnjenosti baterije
2 v 1: 2 v 1

Upravljanje

Upravljanje: Na aparatu
Nastavitev moči: Z gumbom, 2 hitrosti

Oprema

LED osvetlitev: LED osvetlitev na krtači
Način shranjevanja: Stenski nosilec
Število koles: 4
Kolesa: Gumirana kolesa
Nastavek s ščetinami: Nastavek s ščetinami
Ozek nastavek: Ozek nastavek

Tehnična specifikacija

Vrsta sesalnika: Za suho čiščenje
Vrsta cevi: Standardna sesalna cev
Barva: Bela
Nivo hrupa: 78 dB
Nazivna napetost: 21,6 V
Moč motorja: 110 W
Mere (Š×V×G): 25 × 111,2 × 25,5 cm
Mere embaliranega izdelka (Š×V×G): 33,6 × 72,5 × 11,6 cm
Neto teža: 2,3 kg
Bruto teža: 4,3 kg
Priključna moč: 110 W
Šifra: 738224
EAN koda: 3838782492877
Vse je lažje z novo generacijo: Živeti in delati v čistem in svežem okolju je nujno, da živimo srečno in zdravo. Brezžični sesalniki Hisense so lahki in okretni. So odlična alternativa klasičnim sesalnikom. Brez električnega kabla ste brez omejitev. Sesalnik lahko iz pokončnega spremenite v ročnega in je tako idealen za hitro čiščenje, ko imate na voljo le par minut. Izberite svoj nov sesalnik med sesalniki iz linije Hi-Move IV, v kateri smo uspešno združili skrbno in lepo oblikovan izdelek z najnovejšo tehnologijo in lastnostmi za vedno perfektne rezultate.
Brez nepotrebnega ovijanja: Brezžični sesalniki so zelo priročni in enostavno vodljivi, saj za sabo ne vlečete električnega kabla, ki bi upočasnjeval sesanje. Posebej so primerni za težje dosegljive kote in prostore, kjer ni električnih vtičnic. Tako so tudi varnejši za uporabo, bolj prilagodljivi in enostavni za vodenje, kot tradicionalni modeli sesalnikov.
Baterija, ki traja dlje: Litij-ionska baterija predstavlja napredno baterijsko tehnologijo. Takšne baterije imajo več prednosti: zagotavljajo stabilno sesalno moč, tudi, ko so napol izpraznjene; vedno vam nudijo maksimalno moč; polnijo se izjemno hitro in imajo daljšo življenjsko dobo kot drugi tipi baterij. So lažje in manjše, možno jih je polniti, čas delovanja pa je moč precej natančno napovedati.
Jasen in pregleden LED prikazovalnik: Stanje napolnjenosti baterije je jasno zapisano na LED prikazovalniku, tako da ne bo nobenega presenečenja, ko baterije zmanjka. Ampak - ni problema, ker se tudi popolnoma prazna baterija napolni zelo hitro, v nekaj urah lahko nadaljujete s čiščenjem.
Motorizirana turbo krtača: Tehnološko dovršena turbo krtača s posebej široko krtačo zagotavlja odlično sesalno moč. Učinkovito pobira umazanijo in ostanke s trdih tal in nižjih preprog. Notranjo krtačo je enostavno odstraniti in jo je priporočeno redno čistiti. Mehke obrobe in robovi so prijazni do vaših lesenih tal in do pohištva.
Posebej lahek, prilagodljiv in z izjemno nizkim dosegom: V več kot eni točki, so Hisensovi pokončni sesalniki oblikovani tako, da so izjemno lahko vodljivi. Pri sesanju držite najtežji del sesalnika v vaših rokah in imate zato popolno kontrolo nad gibi. Zglob med sesalno cevjo in krtačo je super fleksibilen in skupaj z majhnimi kolesi omogoča učinkovito sesanje tudi pod zelo nizkim pohištvom.
Izjemna moč ciklona: Pri sesalnikih brez vrečk ni potrebno kupovati vrečk, prah in umazanija se zbirata v posodi za prah. Kar pomeni precej velik prihranek. S ciklonsko močjo zagotavljajo izjemno sesalno moč, ki je ne izgubljajo, ko se posoda za prah polni. Enostavno in brez umazanih rok lahko posodo za prah izpraznite direktno v koš.
Učinkovita filtracija s pralnim filtrom: Pralni filter je narejen iz vzdržljivih in nestrupenih materialov ter zagotavlja učinkovito sesanje in bolj zdravo okolje po sesanju. Iz zraka odstrani večino delcev, vključujoč cvetni prah in pršice. Čist filter prinaša dvojno korist - ohranja motor super učinkovit in čist zrak.
Hitro čiščenje filtra: Za doseženo najvišjo možno učinkovitost, mora biti sesalnik oz. filter sesalnika vedno čist. Super učinkovitost vam pomagamo doseči tudi s priročno funkcijo hitrega čiščenja filtra. Po vsaki uporabi zavrtite gumb na zadnjem delu posode za prah. S tem boste počistili umazanijo iz filtra, ta bo tako vedno čist in maksimalno učinkovit.
Pokončen ali mali ročni sesalnik: Uživajte v vseh prednostih pokončnega sesalnika, ki ga lahko v nekaj trenutkih spremenite v ročnega. S kombinacijo obeh dodanih nastavkov - male krtače in ozkega nastavka - na ročnem delu ali na dolgi sesalni cevi, boste kos vsem opravilom.
Bodite organizirani s pomočjo stenskega nosilca: Stenski nosilec lahko deluje kot polnilna postaja, pri sesalnikih z odstranljivo baterijo pa kot nosilna baza. Pomaga vam biti bolj organizirani in je odlično orodje za prihranitev prostora. Tudi standardna dodatka - mala krtača in ozek nastavek - lahko lepo pospravite na nosilec in boste vedno vedeli, kje ju najdete.

Navodila za uporabo
Kratka navodila za uporabo
_products/attachments/eco_product_sheet
EAN: 3838782492877
Vse fotografije artiklov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Podobni izdelki

Ocene

Ocene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocean)
Ogledujete si: HISENSE Sesalnik HVC6134W

Dodaj oceno

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Za oddajo ocene je potrebna