HISENSE Vgradna pečica - Piroliza BI65346PDBGWIFI

Koda izdelka: 742525
Predvidena dostava na dom: od 1 do 7 delovnih dni
€ 649.91
€ 807.01
Prejšnja najboljša cena v zadnjih 30 dneh: € 807.01
Izdelki po akcijskih cenah (izberite eno)

Ob nakupu tega izdelka si lahko zagotovite zgornje izdelke po akcijski ceni

Količina: 1
Način dostave Predvidena dostava na dom: od 1 do 7 delovnih dni
Dostava na dom
Predvideno 20.05.2024
Brezplačno

Opis


Upravljanje: IconLed polno senzorsko upravljanje
Vrsta izdelka: Vgradna pečica - Piroliza
Mere (Š×V×G): 59,5 × 59,5 × 56,4 cm

Linija: Advanced Line
Energijski razred: A+
Barva izdelka: Črna
Barva ročaja: Barva temno sivega česanega nerjavnega jekla
Material čelne plošče: Steklo
Material notranjosti vrat: Visoko kvalitetni EcoClean emajl

Učinkovitost

Vrsta pečice: Večsistemska pečica BigSpace - 77 l SuperSize, največja uporabna površina pečenja
Uporabni volumen pečice: 77 l
Maksimalna temperatura pečice: 300 °C
Površina največjega pekača: 1.360 cm²
Ravna steklena površina vrat: Odstranljivo notranje steklo vrat
Even Bake: Even Bake
Pro Grill: Pro Grill

Upravljanje

Wi-Fi upravljanje: Integrirano
Upravljanje: IconLed polno senzorsko upravljanje

Načini ogrevanja

Načini ogrevanja: Konvencionalno, Konvencionalno z ventilatorjem, Veliko infra grelo, Okroglo grelo in ventilator, Infra grelo in ventilator, Spodnje grelo, okroglo grelo in ventilator, Defrost Mode, Fast Preheat, Warm Plate, Eko funkcija, Frozen Bake Mode, Pizza, Sabbath Mode, Zgornje grelo, okroglo grelo in ventilator, Malo infra grelo in okroglo grelo, TurboBake, LightBake, Malo infra grelo, spodnje grelo in ventilator, Air Fry Plus, Pogrevanje hrane, Veliko infra grelo in spodnje grelo, Steam Clean
Večkoračno pečenje: Večkoračno pečenje
Air Fry Plus: Air Fry Plus
Frozen Bake Mode: Frozen Bake Mode
Pizza: Funkcija pizza

Značilnosti

Tečaj vrat: SoftOpen in GentleClose tečaj vrat
Sabbath Mode: Sabbath Mode
Super Size: Super Size
ExtraSteam: Steam Add
Avtomatski programi: Avtomatski programi
Gratin: Gratin
Hkratno pečenje na več nivojih: Hkratno pečenje na več nivojih
Osvetlitev pečice: Zgoraj in na strani

Oprema

Globok emajliran pekač: 1 globok emajliran pekač
Plitek emajliran pekač: 1 plitek emajliran pekač
Mrežasti Airfry: Mrežasti Airfry
Mrežna rešetka: Mrežna rešetka
Meat Probe: Meat Probe
Enonivojska pirolitična izvlečna vodila s popolnim izvlekom: Enonivojska pirolitična izvlečna vodila s popolnim izvlekom

Varnost

Hladilni ventilator: Dinamično ohlajevanje pečice plus - DC+
Temperatura pečniških vrat: Štirikratna steklena pečniška vrata z enojno refleksijo (UltraCoolDoorQuadro)

Enostavno čiščenje

Piroliza: Pirolitično čiščenje
Steam Clean: Steam Clean
Ekstra vzdržljiv emajl: Ekstra vzdržljiv emajl

Tehnični podatki

Poraba energije večsistemska/konvencionalna: 0,71 kWh (večsistemska), 1,03 kWh (konvencionalna)
Moč grila: 2.300 W
Priključna moč: 3,5 kW
Mere (Š×V×G): 59,5 × 59,5 × 56,4 cm
Mere embaliranega izdelka (Š×V×G): 62 × 66 × 67,5 cm
Mere vgradne odprtine (ŠxVxG) (min-max): 56-56,4 × 59-60 × 55 cm
Neto teža: 35 kg
Bruto teža: 37 kg
Poraba v stanju mirovanja: 1 W
Priključna moč: 3.500 W
Šifra: 742525
EAN koda: 3838782707766
Tehnologija enakomerne pek Even Bake: Zahvaljujoč obliki Even Bake so jedi odlično pripravljene. Zaobljena oblika, ki posnema tradicionalne peči na drva, zagotavlja prosto kroženje vročega zraka in enakomerno segrevanje hrane. Jedi so hrustljave na zunaj, v notranjosti pa sočne.
Teleskopska vodila za pirolitično čiščenje: Popolnoma raztegljiva teleskopska vodila zagotavljajo varno uporabo pečice ter držijo težo pekača in jedi tudi, ko so popolnoma izvlečena. Med pirolitičnim čiščenjem lahko teleskopska vodila ostanejo v pečici skupaj s pekačem, saj so tudi pekači primerni za pirolitično čiščenje. Udobna uporaba pečice brez čiščenja
ConnectLife: Ta vgradna pečica Hisense omogoča spremljanje in nadzor na daljavo prek aplikacije ConnectLife. Na daljavo lahko vključite predgretje, spremljate potek priprave jedi, izberete recepte in jih pošljete pečici ter sledite opozorilom. Na aplikaciji je na voljo obsežna zbirka receptov, ki so prilagojeni za uporabo v tej pečici.
Samodejni programi: Vse, kar morate izbrati, je le kombinacija sestavin, pečica pa bo poskrbela za vse ostalo. Glede na težo in vrsto jedi, bo izbrala pravo temperaturo, vklopila ustrezne grelnike in izračunala čas pečenja. Brez pritoževanja in z najboljšim možnim rezultatom. Izberite lahko med 22 samodejnimi programi in si oddahnite. Kuhajte kot začetnik, s samodejnimi programi pa pripravite jedi kot pravi kuharski mojster.
Veliko prostora: Ta pečica s prostornino 77 litrov je zasnovana tako, da lahko v njej jedi pripravljate na več ravneh istočasno.
Sonda za meso: Naj bo hrana vedno pripravljena točno tako, kot želite. S sondo za meso lahko nadzirate notranjo temperaturo mesa, tako da bo ta vedno ravno pravšnja. Ko bo dosežena nastavljena temperatura, se bo pečica izklopila, meso pa pripravljeno ravno po vašem okusu.
Za zamrznjena živila: Ta funkcija je odlična za pripravo v trgovini kupljenih zamrznjenih živil in drugih vnaprej pripravljenih jedi, kot so rogljički, lazanje, ocvrt krompirček, piščančji medaljončki ter druge vnaprej pečene zamrznjene jedi in zelenjava. Vaša večerja bo pripravljena hitro, brez predhodnega segrevanja.
Gratiniranje: Če želite, da je vaša hrana lepo zapečena in hrustljava, imamo rešitev za vas. Izberite program za gratiniranje in zgornji grelec bo poskrbel za izjemno visoko temperaturo blizu površine vaše hrane. Do popolne skorjice, vas zdaj loči le en dotik.
Način Pizza: Zdaj lahko v domači pici uživate kadar koli. Najvišja temperatura 300 stopinj in odlična porazdelitev toplote omogočata, da je pica pečena v zelo kratkem času in je okusna kot v italijanski restavraciji.
Predgretje: Funkcija za predhodno gretje pečice, vam omogoča, da prihranite čas. Svetlobni in zvočni signal vas obvestita, kdaj je temperatura ravno pravšnja za vašo najljubšo jed.
Mehko zapiranje vrat: Vrata pečice, lahko brez truda zaprete skoraj brez zvoka. Da se vrata popolnoma zaprejo brez zvoka, je potreben le nežen dotik.
Čiščenje s paro: Pozabite na čiščenje umazane pečice vsakih nekaj mesecev. Ko končate z uporabo, postavite pekač napolnjen z vodo v že ogreto pečico in izberite možnost Steam Clean. V naslednjih 30 minutah, bo para razgradila maščobo in umazanijo. Ko se pečica ohladi, jo lahko preprosto obrišete.
Meat Mode: Program Meat Mode, omogoča popolno peko mesa z vseh strani, da se meso na zunanji strani hrustljavo zapeče. Uporabite majhno količino olja, masla ali maščobe. Ta način priprave ohrani sočnost mesa in izboljša okus, zato je odlična izbira za dele mesa, kot so rostbif, goveji file, hrbtni kosi in drugo.
Cool door: Vrata pečice so povsem hladna na dotik, zato so varna tudi za malčke, ki tekajo naokoli. Zaradi napredne zasnove s posebno zasteklitvijo, toplota ostane v pečici, zato je ta varna za vas, vaše otroke in hišne ljubljenčke.
Sistem hlajenja: Zmogljiv hladilni sistem ohranja nižjo temperaturo na zunanji strani pečice kot v notranjosti, zato je varna za vas in vaše kuhinjske omarice. Pri nekaterih modelih napredni hladilni sistem uravnava zunanjo temperaturo tudi po izklopu pečice, zato ventilator deluje, dokler se temperatura ne zniža na 60 °C.
Večfazno kuhanje: Saj veste, da je pri številnih receptih treba v zadnjem trenutku spremeniti temperaturo, pa vam to običajno uide? Ta pečica Hisense vam pomaga z večfaznim kuhanjem. Preden pritisnete gumb za zagon, lahko zdaj vnaprej nastavite spremembo temperature in grelnikov. Ko bo čas, bo pečica samodejno spremenila nastavitve in vas pustila prostih rok, dokler ne bo čas za pojedino.
Pirolitično samočiščenje: Z minimalnim naporom odstranite trdovratno maščobo iz pečice, tako da preprosto aktivirate funkcijo pirolitičnega samočiščenja. Pečica se segreje do 500 °C, pri tem sežge maščobo in umazanijo, za seboj pa pusti le nekaj ostankov pepela, ki ga lahko obrišete z vlažno krpo, ko se pečica popolnoma ohladi. Med postopkom se pečica samodejno zaklene, zato je čiščenje popolnoma varno.
Steam Add: Dodajte paro pri peki. V pladenj preprosto nalijte vodo in izberite funkcijo para, za bolj hrustljav in rahel kruh. Ali že vonjate okus sveže pečenega kruha?

Navodila za vgradnjo
Vgradna skica
Energijska nalepka
Informacijski list
EAN: 3838782707766
Vse fotografije artiklov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Podobni izdelki

Ocene

Ocene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocean)
Ogledujete si: HISENSE Vgradna pečica - Piroliza BI65346PDBGWIFI

Dodaj oceno

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Za oddajo ocene je potrebna