SAMSUNG Hladilnik Bespoke RB38C7B5C22/EF

Koda izdelka: RB38C7B5C22/EF-164774
Predvidena dostava na dom: od 1 do 7 delovnih dni
€ 869.90
€ 1,038.99
Prejšnja najboljša cena v zadnjih 30 dneh: € 1,038.99
Dodatne storitve

Aparat mora biti pripravljen za prevzem na prostem (pred vhodom v hišo ali blok). V nasprotnem primeru aparata ne bodo prevzeli. Prosim, da se držite varnostnih ukrepov in zagotovite varno delo poštnih delavcev.

Količina: 1
Način dostave Predvidena dostava na dom: od 1 do 7 delovnih dni
Dostava na dom
Predvideno 07.05.2024

Opis


Fleksibilno združevanje in spreminjanje modulov
Bespoke – Modul/Kombinacija po meri
Prilagodite in združujte hladilnike, da se bodo ujemali z vašim življenjskim slogom. Uporabljate ga lahko kot enojni modul z dvojnimi vrati, s prostornino 340 l. Če želite več prostora, lahko brezhibno združite več modulov, vključno z modelom z enojnimi vrati v dveh različnih velikostih* ali še enim modelom z dvojnimi vrati.**

Pametni prihranki energije prihranijo do 15 % energije
SmartThings AI Energy način
Zmanjšajte porabo energije do 15 %* z AI Energy načinom.** Če izberete način po meri in vaš ocenjeni račun za elektriko presega prednastavljeni znesek, se samodejno vklopi AI Energy način.*** Ta optimizira hitrost kompresorja in cikle odmrzovanja glede na vzorec uporabe in okolje.


Učinkovita uporaba energije. Pametni prihranki
SmartThings Energy
Z nadzorom nad porabo energije zmanjšajte svoj ogljični odtis in prihranite denar. SmartThings Energy* zagotavlja nasvete za učinkovitejšo rabo energije. V realnem času tudi spremlja, koliko energije porabijo aparati**, in jo primerja s predhodnim mesecem. Če kaže, da boste presegli mesečno zastavljeno porabo energije, vas opozori.
* Na voljo na napravah Android in iOS. Potrebna sta brezžična Wi-Fi povezava in Samsung račun.** SmartThings Energy trenutno deluje s približno 40 Samsung gospodinjskimi aparati, ki podpirajo SmartThings. Med njimi so hladilniki, pralni in sušilni stroji, pomivalni stroji, klimatske naprave, čistilniki zraka, sesalniki za prah, pečice, nape, kuhalne plošče, mikrovalovne pečice, televizorji (od junija 2022) in merilniki porabe energije.

Pametno vzdrževanje. Enostavno vzdrževanje
SmartThings Home Care
Zagotovite si lažje vzdrževanje hladilnika. SmartThings Home Care* zagotavlja spremljanje in opozorila v realnem času. Preverjate lahko njegovo stanje, med drugim tudi stanje vodnega filtra. Samodejno vas tudi obvesti, če je treba določene dele zamenjati ali če zazna težave, in predlaga rešitev.
* Na voljo na napravah Android in iOS. Potrebna sta brezžična Wi-Fi povezava in Samsung račun


Pametno kuhanje. Okusna hrana
SmartThings Cooking
S hrano ravnajte, jo pripravljajte in kupujte učinkoviteje. S SmartThings Cooking* lahko pripravite seznam živil v hladilniku in sledite roku njihove uporabnosti, zato lahko vedno in povsod preverite zalogo. Priporoča tudi uporabniku prilagojene recepte na podlagi vaših želja in sestavin, ki jih ima.
* Na voljo na napravah Android in iOS. Potrebna sta brezžična Wi-Fi povezava in Samsung račun

Svežina živil, ki traja dlje
Hlajenje z vseh strani
Ustrezno ohlajanje vseh živil. Hlajenje z vseh strani ohladi hladilnik enakomerno od kota do kota. Hladen zrak piha iz strateško razporejenih šob in ohranja stalno temperaturo. Tako so živila shranjena pri optimalni temperaturi in ostanejo sveža dlje časa.

Zadržuje hlad za trajno svežino
Hlajenje s kovino
Vzdržuje optimalno temperaturo v notranjosti hladilnika, zato živila ostanejo sveža tudi ob pogostem odpiranju in zapiranju vrat. Kovinska hladilna plošča, kovinska polica in ploski kovinski kanal ohranjajo hlad iz zraka in pomagajo obnoviti izgubo toplote. Poleg tega imajo vrhunski videz in se enostavno očistijo z brisanjem.

Svežina živil, ki traja dlje brez ledu
Brez ledu – No Frost tehnologija
Ne izgubljajte časa in energije z odtajanjem hladilnika. No Frost tehnologija izboljša kroženje zraka, ohranja stalno temperaturo in preprečuje nabiranje ledu. Poleg tega živila ohladi veliko hitreje. kar manj obremenjuje hladilni sistem in podaljšuje njegovo življenjsko dobo.

Prvotno svežino ohrani dvakrat dlje
Optimal Fresh +
Uživajte v neverjetno prilagodljivem shranjevanju. Optimal Fresh+ lahko uporabite kot en predal ali pa ga razdelite na dve območji z različno temperaturo. Leva stran je hladnejša ter ohranja svežino mesa in rib dvakrat dlje.* Desna stran pa je odlična za ohranjanje svežine sadja in zelenjave.
* Preizkušeno s strani podjetja Intertek na modelih RL38T775CSR in RB34K6252SS, na podlagi analize APC (števila klic) vzorcev živil po shranjevanju v testnih enotah. Velja, ko je nastavljen način MAX. Rezultati so odvisni od stopnje svežine pred shranjevanjem, okoliščin uporabe in številnih drugih dejavnikov.

Optimalna vlažnost za dolgotrajno svežino
Humidity Fresh +
Dlje časa ohranite prvotno teksturo in okus pokvarljivih živil. Vlažnost v predalu Humidity Fresh+ lahko nastavite z vrtenjem upravljalnega gumba. Ustvari idealno okolje za shranjevanje različnega sadja in zelenjave, da ostane sveža in sočna.

Hitro hlajenje in zamrzovanje na zahtevo
Power Cool + Power Freeze
Izkoristite zmogljivost hitrega hlajenja. Ob dotiku gumba začne funkcija Power Cool pihati zelo ohlajen zrak v hladilnik in tako hitro ohladi nova živila ali priljubljeno pijačo. Medtem Power Freeze funkcija poskrbi za hiter dotok mrzlega zraka v zamrzovalnik. To je priročno zlasti pri zamrzovanju ali strjevanju zamrznjenih živil in za pripravo ledu.

Več prostora v vratih hladilnika
Velik predal v vratih
V vratih lahko shranite do 1,5 l velike steklenice in tako prihranite prostor na policah. Širši in globlji predal v vratih zagotavlja varno shranjevanje velikih steklenic, tetrapakov in druge embalaže. Omogoča preprosto dosegljivost ohlajenih pijač in najljubših napitkov.
Hladilnik se odpre za polnih 90°, tudi če je nameščen ob steni*
Poravnana vrata
Postavite hladilnik, kamor želite. Naj vam stene ne bodo v napoto. Njegova oblika s poravnanimi vrati omogoča odpiranje vrat hladilnika do 90°, ne da bi se rob zataknil ob steno.* Zato ga lahko namestite na najbolj priročno mesto, vrata pa se bodo odprla do konca in se poravnala s steno ob strani.
* Hladilnik se odpre pri polnih 90°, če je nameščen 7 mm stran od stene.

Učinkovit kompresor z dolgo življenjsko dobo
Kompresor z digitalnim inverterjem in 20-letno garancijo
Izkoristite odlično energijsko učinkovitost, tišje in dolgotrajno delovanje. Kompresor z digitalnim inverterjem samodejno uravnava stopnje hitrosti glede na potrebe po hlajenju. Zato je tih, učinkovito izrablja energijo in dolgo deluje, za kar jamči 20-letna garancija* na okvare kompresorja.
* 20-letna garancija velja samo za kompresor.

Harmonično elegantna oblika
Brezhibna in elegantna oblika
Dodajte svojemu domu še več elegance. Zaradi prijetne moderne oblike s standardno globino 600 mm se hladilnik povsem poravna z vašimi omaricami. Ima čudovita ravna vrata in ploščo Clean Back. Minimalistična notranjost vključuje skriti zaslon, ravno polico za vino ter košare in posode za živila v sivem odtenku.*
* Dodatna možnost. Na voljo samo pri nekaterih modelih.

Trpežna in zaščitna hrbtna stran, ki je preprosta za čiščenje
Clean Back
Preprosto čiščenje hrbtne strani vašega hladilnika. Clean Back je popolnoma gladek varnostni pokrov za bistvene tuljave in kable. Ni samo lep, ampak je tudi izjemno trpežen in preprost za čiščenje. Preprečuje nabiranje umazanije okrog sestavnih delov in jih varuje pred udarci.

Tehnični podatki:

  • Vrsta hladilnika : Prostostoječi
  • Barva hladilnika : Črna
  • Energetski razred : C
  • Višina : več kot 190 cm
  • Prostornina hladilnika : 231 l do 290 l
  • Prostornina zmrzovalnika : 101 l do 170 l
  • Položaj zamrzovalnika : spodaj
  • Ledomat ali dozirnik za vodo : Brez
  • Letna poraba energije : 169 kWh/year
  • Glasnost : 35 dBA
  • Dimenzije (Š x V x G) : 59,5 x 203 x 65,8 cm
  • Zmogljivost zamrzovanja : 35 dBA
  • Digitalni inverterski motor : DA
  • Samodejno odtajevanje : DA
  • Dodatne informacije : No Frost, Power Cool, Power Freeze
Garancija v mesecih : 24
EAN: 8806095078281
Vse fotografije artiklov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Podobni izdelki

Ocene

Ocene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocean)
Ogledujete si: SAMSUNG Hladilnik Bespoke RB38C7B5C22/EF

Dodaj oceno

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Za oddajo ocene je potrebna