HOOVER pralni stroj H3WS610TAMCE/1-S

Koda izdelka: 31010642
Na zalogi
€ 453.00
Cena z 22 % DDV
Dodatne storitve

Aparat mora biti pripravljen za prevzem na prostem (pred vhodom v hišo ali blok). V nasprotnem primeru aparata ne bodo prevzeli. Prosim, da se držite varnostnih ukrepov in zagotovite varno delo poštnih delavcev.

Količina: 1
Način dostave Na zalogi
Osebni prevzem v Ajdovščini (Na zalogi še: 5 kos)
Predvideno 03.10.2023
Brezplačno
Dostava na dom
Predvideno 03.10.2023

Opis

Odkrijte nov pralni stroj Hoover iz linije H-WASH 300 PLUS H3WS610TAMCE/1-S z zmogljivostjo pranja 10 kg in hitrostjo ožemanja do 1600 obratov/min. Pralni stroj se uvršča v energijski razred A, ponaša se z novim inverter motorjem, ki zagotavlja tišje delovanje, izjemno zmogljivost in daljšo življenjsko dobo in napredno tehnologijo Power Care System, ki omogoča boljše učinke pranja pri nižjih temperaturah. Kg detektor prilagodi količino vode količini perila v bobnu in zmanjša porabo energije ter čas pranja, posebna parna funkcija pa osveži perilo, odstrani neprijetne vonjave in olajša likanje. Poleg klasičnega načina upravljanja ima stroj na voljo upravljanje preko aplikacije Hoover Wizard. Hoover ponuja možnost podaljšanja jamstva na skupno 5 let, z registracijo v 14 dneh od nakupa. Registrirajte svoj aparat na spletni strani: TU

INVERTER MOTOR
Inverter motor zagotavlja nepremagljivo tiho delovanje in minimalne vibracije v vseh fazah pranja z najboljšo porabo energije.

PROGRAMI PRANJA
Ta Hooverjeva linija ponuja najbolj popolno izbiro pralnih programov, ki dolgo ščitijo vlakna tkanin in učinkovito operejo perilo.

POWER CARE SYSTEM
Power Care sistem ustvari visoko koncentrirano mešanico vode in detergenta, jo med pranjem pod visokim pritiskom razprši po bobnu, kjer prodira v vlakna in tako dosega boljše rezultate pranja pri nižjih temperaturah.

POPOLNA NEGA

KG detektor
Tekom prvih minut izvajanja programa inteligentni senzor stehta perilo in prilagodi trajanje programa, količino vode in porabo električne energije.
Pri določenih ciklih pranja se aktivira parna funkcija, ki deluje tako, da gladi gube na mokrih oblačilih in posledično skrajša čas likanja. Parna funkcija obnovi in osveži vlakna ter odstranjuje neprijetne vonjave.
Občutite svobodo pranja s programom ALL IN ONE, ki omogoča skupno pranje različnih vrst tkanin v samo 59 minutah, tudi pri polni polnitvi.

HIGIENIČNI PROGRAM
Poseben higienični program Allergy Care, ki dalj časa ohranja temperaturo 60 °C in podaljša izpiranje na koncu cikla, je namenjen odstranjevanju alergenov in bakterij iz perila. Je idealen program za temeljito čiščenje osebnih in otroških oblačil, ki zagotavlja najboljšo higieno in nego za vašo družino.

NAJVIŠJA UČINKOVITOST V RAZREDU A
Skladno z novo energijsko nalepko ta pralni stroj razreda A zmanjšuje porabo do 51 % v primerjavi z razredom G, varčuje z energijo in varuje okolje.

DOLGOTRAJNO DELOVANJE
S programiranim vzdrževanjem brez truda ohranite stanje in delovanje vašega pralnega stroja za dalj časa. Aplikacija vam bo poslala obvestila o čiščenju filtra, ciklu odstranjevanja vodnega kamna in zagotovila korak po koraku vodeno podporo za ohranjanje najboljšega delovanja. Poleg tega lahko vedno preverite Vodnik za napake in podporo za stranke kako rešiti morebitne težave.

NIČ VEČ ZABARVANIH IN SKRČENIH OBLAČIL
Aplikacija Hoover Wizard bo izboljšala vašo celotno izkušnjo pranja glede zmogljivosti, učinkovitosti, higiene in nege vašega perila. Prav tako boste lahko dostopali do seznama dodatnih posebnih programov in izbrali tistega, ki popolnoma ustreza vašim potrebam, prejeli predloge o najboljših nastavitvah za uporabo in dobili uporabne nasvete o detergentu.

HOOVER ONE TOUCH
Povezovalni sistem One Touch s tehnologijo NFC* nadzoruje stanje vašega pralnega stroja in tako zagotavlja največjo učinkovitost in najboljše rezultate vsak dan. Na svoj pametni telefon naložite aplikacijo Wizzard, telefon približajte stroju in poiščite predloge za najustreznejše programe pranja glede na vaše potrebe. *Interakcijo z aparatom omogočajo samo pametni telefoni Android, opremljeni z združljivo tehnologijo NFC.

UPORABNA POMOČ ZA POPOLNE REZULTATE
Izberite program, ki ustreza vašim potrebam, in z vodenim pranjem dosegajte popolne rezultate pranja. Sledite korakom v aplikaciji hOn, vnesite podatke o vrsti tkanin, barvi, stopnji umazanosti in vrsti madežev in stroj vam predlagal idealen program za vaše perilo.

Glavne karakteristike:

 • Zmogljivost pranja: 10 kg
 • Hitrost ožemanja: 1600 obr./min.
 • Inverter motor
 • Power Care sistem
 • Parna funkcija
 • Kg detektor
 • Zamik vklopa 0-24h
 • Število programov: 15 + 1
 • Osnovne funkcije: All in one
 • NFC povezljivost
 • 16 programov
 • Barva: bela, kromirana vrata

Tehnični podatki:

 • Energijski razred: A
 • Energijski razred ožemanja: B
 • Glasnost delovanja: do 80 dB
 • Poraba energije/100 ciklov: 51 kWh
 • Poraba vode/cikel: 51 l
 • Neto teža: 65 kg
 • Bruto teža: 67 kg
 • Mere (VxŠxG): 850 x 600 x 580 mm

Garancija: 24 mesecev, možnost podaljšanja jamstva na skupno 5 let z registracijo na spletni strani: TU

Energetski razred: A
Glasnost delovanja: 80 dB(A)
Zmogljivost pranja: 10 kg
Barva: Bela
Garancija: 2 leti garancije + 3 dodatna leta jamstva
Kapaciteta kg: Do 10 kg
Energijski razred: A
Razred učinkovitosti pranja: A
Vrsta motorja: Inverter
EAN: 8059019007632
Kategorija: Gospodinjski aparati
Vse fotografije artiklov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Podobni izdelki

Ocene

Ocene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocean)
Ogledujete si: HOOVER pralni stroj H3WS610TAMCE/1-S

Dodaj oceno

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Za oddajo ocene je potrebna