INTEX Napihljiva postelja Twin Pillow Rest Raised 64122NP

Koda izdelka: INTEX-923162
Razprodano
€ 52.96
Količina: 1
Način dostave Razprodano

Opis

Napihljiva postelja Intex Twin Pillow je ena izmed Intexovih najboljših napihjivih postelj! Zelo udobna, stabilna in čvrsta ter narejena iz trpežnega materiala ... Idealna zračna postelja za dom ali na dopustu. Privoščite sebi ali svojim gostom dober spanec z zračno posteljo Intex Pillow Rest Raised.

Napihljiva postelja Twin pillow je vsestransko uporabna. Lahko jo uporabljate v zaprtih prostorih, na primer, če želite prenočiti z nekom ali gostom ponuditi prostor za spanje. Ali pa jo vzemite s seboj, ko kampirate in jo uporabljajte na prostem. Notranja zgradba napihljive postelje, sestavljena iz tisoč vlaken, zagotavlja popolno podporo telesu. Vgrajen vzglavnik zagotavlja dodatno udobje pri spanju. Zračna postelja Twin pillow vam zagotavlja dober spanec, kjer koli se uležete. V približno dveh minutah se jo lahko napolne, prav tako hitro pa se jo izprazne in zloži ter pospravi.

Tehnični podatki:

  • Velikost napihljive postelje: 99 x 191 cm
  • Višina: 42 cm
  • Teža: 4,80 kg
  • Integrirana električna tlačilka.
  • Priložena je praktčna vreča za prenašanje.

OPOZORILO: Izdelek lahko uporablja le odrasla oseba. Pred uporabo izdelka odstranite vso embalažo, plastične vrečke in ostale dodatke (kot so etikete, pentlje, sponke, itd.) ter jih ustrezno zavrzite. (izdelek ni igrača). Prosimo, da obdržite ta navodila za kasnejšo uporabo.

Globina (mm): 160
Višina (mm): 330
Širina (mm): 360
EAN: 6941057417615
Vse fotografije artiklov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Podobni izdelki

Ocene

Ocene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocean)
Ogledujete si: INTEX Napihljiva postelja Twin Pillow Rest Raised 64122NP

Dodaj oceno

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Za oddajo ocene je potrebna