LIONELO otroški avtosedež BASTIAAN RWF 0-36 kg ( I-SIZE ) - siv

Koda izdelka: 5903771705127
Na zalogi
€ 209.90
Količina: 1
Način dostave Na zalogi
Osebni prevzem v Ajdovščini (Na zalogi še: 2 kos)
Predvideno 25.06.2024
Brezplačno
Dostava na dom
Predvideno 25.06.2024

Opis

Otroški avtomobilski sedež Lionelo Bastiaan RWF i-Size 
Otroški avtomobilski sedež Lionelo Bastiaan RWF i-Size je vrtljiv sedež, ki se skladno ujema z najnovejšim standardom R129 (i-Size). Njegova varnost je potrjena z neodvisnimi trki, ki so izvedeni pod veliko strožjimi pogoji, kot jih zahteva sam i-Size standard. S širokim območjem višine - od 40 do 150 cm - je vsestranska izbira, ki vam bo služila vrsto let. Poleg tega sedež omogoča enostavno in intuitivno namestitev, zahvaljujoč sistemu ISOFIX in pasu Top Tether. Funkcija 360°EasyTurn bo nedvomno cenjena s strani vsakega starša!

Varnost potrjena v trkih!
Otroški avtomobilski sedež Lionelo Bastiaan RWF i-Size je bil podvržen trkom, izvedenim v nizozorskem centru TASS International, pod enakovrednimi pogoji, ki jih uporablja znani nemški raziskovalni inštitut, znan po podeljevanju zvezdic za oceno varnosti avtomobilskih sedežev. Ti pogoji so veliko strožji od zahtev, ki jih določa najnovejši i-Size standard. To je zato, ker se simulacija frontalnega trka izvede pri hitrosti 64 km/h, kar je višje od sedanje standardne hitrosti (50 km/h). Naši naročeni testi potrjujejo, da otroški avtomobilski sedež Lionelo Bastiaan RWF i-Size nudi 23 % več zaščite za otrokovo glavo - pri 28 % večji hitrosti - kot to zahtevajo sedanji standardi. S tem postane Lionelo Bastiaan RWF i-Size sopomenka za varnost in zanesljivost.

Posebne rešitve za večjo varnost
Varnost vašega otroka je prioriteta med vsako vožnjo v avtomobilu, tudi med najkrajšo. Zato se otroški avtomobilski sedež Lionelo Bastiaan RWF i-Size pritrjuje z uporabo sistema ISOFIX in pasu Top Tether - kar omogoča ne le enostavno in hitro namestitev, temveč predvsem pravilno. Kot so pokazale raziskave, pravilna namestitev otroškega avtomobilskega sedeža neposredno vpliva na njegovo varnostno raven - zato sistem ISOFIX uporabnika obvešča, da je avtomobilski sedež pravilno nameščen - na nosilcih za namestitev se nato prikaže zelena barva. Pri slabi namestitvi ostane rdeča.


Specialisti se prav tako strinjajo, da je postavitev sedeža v RWF (obrnjeno nazaj) položaj veliko varnejša. Pomembno je, da otrok lahko v našem sedežu potuje na ta način, dokler ne doseže višine 105 cm. Priporočamo spreminjanje nastavitve šele po preseženi navedeni višini (vožnja v naprej obrnjenem položaju je mogoča od 100 do 150 cm).

Pri oblikovanju avtomobilskega sedeža Bastiaan RWF i-Size smo uporabili tudi številne posebne varnostne sisteme, kot je naslonjalo za glavo, izdelano s tehnologijo Tri-Guard. Sestavljeno je iz kombinacije 3 različnih slojev materialov, kot so EPS polistiren in spominska pena, ki je znana po izjemni prožnosti, zato je odlična pri absorpciji vsake napetosti. Hkrati se naslonjalo za glavo ovija okoli otrokove glave, zagotavljajoč varnost te najbolj poškodovane predele telesa. Poleg tega uporaba napredne bočne zaščite ščiti otroka med nepredvidenimi prometnimi incidenti.

Za udobje otroka in udobje starša
Sedaj, ko ste prepričani, da je vaš otrok v našem avtomobilskem sedežu varen, velja omeniti še drugi ključni element popolnega avtomobilskega sedeža - udobje. Otroški avtomobilski sedež Lionelo Bastiaan RWF i-Size ponuja do štiri stopnje nastavitve nagiba naslonjala, tako v vožnji naprej kot v vožnji nazaj. Zahvaljujoč okvirju proti rotaciji ima otrok v položaju obrnjenega nazaj več prostora za noge.

Sedež ima sistem zaščitnih blazinic za ramenske pasove in centralno zaponko, tako da pasovi ne stiskajo otroka. Hkrati je za dodatno udobje prevlečeno sedenje avtomobilskega sedeža s peno EPE.

Vsak starš bo cenil enostavnost uporabe, ki jo zagotavlja, med drugim, priročna funkcija 360°EasyTurn, s pomočjo katere je pripenjanje otroka v sedež in vzemanje iz avtomobila enostavno in priročno. Poleg tega zgoraj omenjeni pas Top Tether, ki je nameščen na okvir proti rotaciji, ne moti vrtenja sedeža - še ena prednost, ki olajša vsakodnevno uporabo. To pa še ni vse - v blazinicah, 5-točkovnem varnostnem pasu in v naslonjalu za glavo so skriti posebni magneti, da pas ne ovira med namestitvijo in lahko otroka enostavno namestite v avto. Poleg tega centralni mehanizem za nastavitev notranjih pasov omogoča enostavno zategovanje pasov s preprostim dotikom roke.

Raste skupaj z vašim otrokom
Otroški avtomobilski sedež Lionelo Bastiaan RWF i-Size vam bo služil od rojstva do višine 150 cm vašega otroka. Izdelek raste skupaj z dojenčkom, se prilagaja njegovi velikosti in zahtevam, kar ga naredi za model 4 v 1 - do štirih višinskih območij je združenih v enem sedežu.
Poleg tega je sedež namenjen najmanjšim otrokom, opremljen s vložki za zmanjšanje in sistemom za prezračevanje Dri-Seat, ki sedež izravna in zagotavlja otroku anatomsko pravilno držo. Poleg tega optimalen naklon sedeža v nastavitvi RWF zagotavlja udobje in pravilno lego telesa med celotno vožnjo.

V sedežu je višinska nastavitev naslonjala za glavo integrirana z višinsko nastavitvijo pasov, tako da lahko sedež prilagodite rastočemu dojenčku v enem gibljivem premiku. Širok sedež zagotavlja starejšim otrokom udobje med vožnjo. Praktični predal za shranjevanje pa vam omogoča skrivanje notranjih varnostnih pasov, ne da bi jih morali odstraniti.

Tehnične specifikacije:

 • Območje teže: 0-36 kg
 • Območje rasti: 40 - 150 cm
 • Standardi: ECE R129
 • Metoda namestitve: Isofix + Top Tether in / ali avtomobilski varnostni pasovi
 • Smer namestitve: Obrnjeno naprej in obrnjeno nazaj
 • Material:
  • Konstrukcija: polipropilen (PP) + EPS
  • Naslonjalo za glavo: EPS + spominska pena
  • Oblazinjenje: 100% poliester
 • Skladno z I-Size

Dodatne informacije:

 • Vložek za prirejanje velikosti
 • Teža avtomobilskega varnostnega sedeža: 12 kg
 • Funkcije: Vrtljiv, nastavitev nagiba, nastavitev naslonjala za glavo

Primerno za:

 • Starost od 0 - 12. let

Garancija: 2 leti

Barva: Siva
Garancija: 2 leti
EAN: 5903771705127
Priporočena starost: od 0 do 12. let
Nosilnost: od 0 do 36 kg
Isofix: Da
Vse fotografije artiklov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Podobni izdelki

Ocene

Ocene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocean)
Ogledujete si: LIONELO otroški avtosedež BASTIAAN RWF 0-36 kg ( I-SIZE ) - siv

Dodaj oceno

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Za oddajo ocene je potrebna