LIONELO otroški avtosedež BRAAM 0-36 kg ( i-Size ) - črn

Koda izdelka: 5903771704922
Na zalogi
€ 249.90
Količina: 1
Način dostave Na zalogi
Osebni prevzem v Ajdovščini (Na zalogi še: 1 kos)
Predvideno 25.06.2024
Brezplačno
Dostava na dom
Predvideno 25.06.2024

Opis

Avtosedež Lionelo Braam I-size Black Carbon
Avtosedež Lionelo Braam i-Size izpolnjuje zahteve najstrožjega standarda varnosti i-Size, kar zagotavlja odlično zaščito vašega otroka od rojstva do 150 cm. Namestite ga lahko varno in enostavno z uporabo sistema ISOFIX in stabilizacijske noge. Posebni varnostni sistemi ščitijo vašega otroka med vožnjo, premišljene oblikovalske rešitve pa zagotavljajo udobno potovanje. Poleg tega naš sedež skrbi tudi za udobje starša - funkcija 360°EasyTurn bo zagotovo cenjena! Zahvaljujoč širokemu naboru možnosti nastavitve in možnosti namestitve sedeža obrnjeno naprej ali nazaj, lahko zagotovite, da bo ta model deloval v vsaki fazi življenja malega potnika.

Varnost je na prvem mestu
Avtosedež Lionelo Braam i-Size izpolnjuje najstrožje zahteve varnosti i-Size in zagotavlja optimalno zaščito. Ker so bočni trki, skupaj z frontalnimi trki, najpogostejši vzrok prometnih nesreč, smo naš model opremili s sistemom bočne zaščite in naslonjalom za glavo s tehnologijo Tri-Guard (kombinacija 3 različnih plasti materialov, vključno s polistirenom EPS in spominsko peno, ki se odlikuje po izjemni prožnosti). Lupina je izdelana iz PP plastike in HDPE, ki je ojačana s kovinskimi elementi, ki povečujejo strukturno celovitost sedeža. To omogoča sedežu, da absorbira preobremenitve in razprši sile trka, da bi čim bolj zaščitil otrokovo glavo, vrat in ramena.


Model je integriran s podlago s sistemom ISOFIX in stabilizacijsko nogo, skupaj z indikatorji za pravilno namestitev. Po priporočilih strokovnjakov priporočamo, da otroka prevažate obrnjeno nazaj čim dlje, in v sedežu Braam i-Size je namestitev RWF mogoča do približno 4 leta starosti (105 cm). Obrnjeno naprej je možno potovati od 76 cm do 150 cm.

Udobno potovanje v vseh starostih.
Avtosedež Lionelo Braam I-size Black Carbon raste skupaj z vašim otrokom. Služil vam bo od dneva rojstva vašega otroka do približno 12. leta starosti. Za udobje najmanjših otrok poskrbijo posebni vložki za zmanjšanje, ki napolnijo sedež in sploščijo položaj otroka, zagotavljajoč fiziološko pravilen položaj telesa. Zaradi pravilne prezračevanja in kroženja zraka smo vložke opremili z Dri Seat sistemom.

Z 5 udobnimi nagibnimi položaji, tako v obrnjenem kot obrnjenem naprej položaju, avtosedež Braam i-Size vašemu otroku na cesti zagotavlja neprimerljivo udobje, ali gre za opazovanje okolice skozi okno ali za dremež. Nagibno naslonjalo za hrbet omogoča tudi nastavitev optimalnih kotov nagiba za najmanjše potnike. Uporaba protirotacijskega okvirja zagotavlja več prostora za noge. Sistem zaščitnih in protizdrsni blazinic na ramenskih pasovih in na centralni zaponki ščiti nežno kožo dojenčka pred pretiranim pritiskom.

Za udobje nekoliko večjih otrok je sedež prevlečen z EPE peno. Sam dizajn sedeža je dovolj širok, da sprejme večje otroke, in 14-stopenjska višinska nastavitev naslonjala za glavo se prilagodi velikosti otroka.

Mislimo na udobje staršev
Vsak starš bo cenil enostavnost uporabe, ki jo omogoča, med drugim, priročna funkcija 360°EasyTurn. Ta funkcija olajša namestitev otroka v sedež in izvlečenje iz avtomobila, enostavno in udobno. Funkcija deluje gladko zaradi zasnove podlage s protirotacijskim okvirjem - sedež namreč ni v stiku s sedežem avtomobila. Vrtljivost sedeža tudi olajša pravilno pritrditev otroka s 5-točkovnimi varnostnimi pasovi. Višinska nastavitev naslonjala za glavo, ki je integrirana s prilagoditvijo višine ramenskih pasov, omogoča enostavno in natančno prilagajanje sedeža rastočemu otroku. Poleg tega mehanizem za prilagajanje notranjih pasov omogoča, da jih zategnete z enim samim potegom roke. Magnetni nosilci pasu olajšajo namestitev otroka v sedež in zapenjanje pasu. Vse to je zasnovano z namenom, da bi potovanje z avtomobilom bilo varno in prijetno za celotno družino.

Tehnične specifikacije:

 • Območje teže: 0-36 kg
 • Območje rasti: 40-150 cm
 • Standardi: ECE R129
 • Metoda namestitve: Avtomobilski pas, Isofix + stabilizacijska noga, Isofix + avtomobilski pas
 • Smer namestitve: Obrnjeno naprej in nazaj
 • Nastavitev naslonjala za hrbet: 5 stopenj
 • Nastavitev naslonjala za glavo: 14 stopenj
 • Skladno z I-Size

Dodatne informacije:

 • vložek za prirejanje velikosti
 • Teža avtomobilskega varnostnega sedeža: 13,6 kg
 • Funkcije: Vrtljivo, Nastavitev nagiba, Nastavitev naslonjala za glavo, 360° vrtljiv sistem

Primerno za:

 • Starost od 0 - 12. let

Garancija: 2 leti

Barva: črna
Garancija: 2 leti
EAN: 5903771704922
Priporočena starost: od rojstva do 12 let
Nosilnost: od 0 do 36 kg
Isofix: Da
Vse fotografije artiklov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Podobni izdelki

Ocene

Ocene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocean)
Ogledujete si: LIONELO otroški avtosedež BRAAM 0-36 kg ( i-Size ) - črn

Dodaj oceno

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Za oddajo ocene je potrebna