LISCIANI Letni časi in ura

Koda izdelka: LISCIANI-974650
Predvidena dostava na dom: od 2 do 7 delovnih dni
€ 15.81
Količina: 1
Način dostave Predvidena dostava na dom: od 2 do 7 delovnih dni
Dostava na dom
Predvideno 07.05.2024

Opis

Igra letni časi in ura je ustvarjena za predšolske otroke z namenom razumevanja koncepta časa. Vsebina nudi preproste aktivnosti, izvirne ilustracije in zanimive kratke pravljice s katerimi se malček skozi igro uči.

ŠTIRI SESTAVLJANKE: prikazujejo isto pokrajino v vseh štirih letnih časih. Malček spozna značilnosti posameznega letnega časa in opazuje kako se narava skozi vse leto spreminja. Spodbudimo ga, da razmišlja o razlikah med letnimi časi in mu postavljajmo različna vprašanja in uganke v zvezi s posameznim obdobjem. Tako bo sestavljanje še bolj zanimivo in poučno.

URA POLŽEK: s pomočjo zabavne ure se bo otrok tekom igre spoznaval s časom in sosledjem dnevnih aktivnosti. Malčki, ki še ne poznajo števil bodo opazovali sličice in se poigravali z vrtenjem kazalcev.

PIKAPOLONICA Z DNEVI: prikupna pikapolonica bo v družbi domačih živali otroku na zabaven način predstavila dneve v tednu. Na pikah ima zapisane verze, ki si jih bodo otroci z lahkoto zapomnili. Pike lahko odstranite in jih nato otrok vedno znova vstavlja nazaj.

ŽELVICA Z MESECI IN LETNIMI ČASI: s pomočjo želvice se bo otrok zabaval ob učenju in spoznavanju mesecev in letnih časov. Sprednja stran sestavljanke ponazarja mesece; 12 koščkov, za 12 mesecev. Na zadnji strani pa bodo štiri vile, predstavile vsaka svoj letni čas. Ob pripovedovanje zgodbice bo otrok spoznal glavne značilnosti in se po tem tudi naučil prepoznati posamezni letni čas.

Primerno za:

  • Starost od 3. leta dalje

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač



Globina (mm): 380
Višina (mm): 280
Širina (mm): 50
EAN: 8008324084968
Priporočena starost: od 3. leta dalje
Vse fotografije artiklov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Podobni izdelki

Ocene

Ocene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocean)
Ogledujete si: LISCIANI Letni časi in ura

Dodaj oceno

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Za oddajo ocene je potrebna