NETATMO home coach NHC-EC

Blagovna znamka: Netatmo

Šifra izdelka: NHC-EC

 • Na zalogi
 • Razdeljena cena

Dobava: Na zalogi Izdelek ja na zalogi v centralnem sklkadišu.Odpremljen bo v naslednjih delovnih dneh.

99,98 € (cena z 22% DDV)

81,74 € (cena z 22% DDV)

Vaš prihranek: 18,24 € (18%)

ali
3x 27,65 € Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v Splošnih pogojih
6x 13,95 € Prikazan je informativni izračun cene za plačilo preko LeanPay obročnega plačila in ne vsebuje dodatnih stroškov dostave. Več o plačilu z LeanPay si lahko preberete v Splošnih pogojih
Nagradne točke Z nakupom tega izdelka boste pridobili 81 točk (0,54 €).

Opis

Netatmo Trener za zdrav dom spreminja naš pogled na kvaliteto okolja v katerem bivamo. Številne raziskave so pokazale, da je zrak znotraj naših domov večkrat precej bolj onesnažen kot zunaj.

Slaba kvaliteta zraka povzroča glavobole, otežuje koncentracijo, onemogoča spanje otrok in pospeši težave pri astmatikih. Netatmo Trener prek vgrajene umetne inteligence neprestano spremlja kvaliteto zraka, vlago, temperaturo in nivo hrupa v prostorih.

Opozori nas na neprimerne vrednosti in svetuje, kako jih izboljšati. V vsakem trenutku lahko s hitrim pogledom v brezplačno aplikacijo na telefonu preverimo kakšno je stanje okolja znotraj našega doma. Podatke lahko spremljamo na neomejenem številu iOS in Android naprav, ter na računalnikih (PC / Mac).

V sistem lahko umestimo večje število Trenerjev in prek njihj spremljamo okolje v vseh željenih prostorih. Netatmo Trener za zdrav dom je končno na voljo!

Glavne prednosti Netatmo Trenerja za zdrav dom:
 • Vgrajena umetne inteligence spreminja naš pogled na kvaliteto okolja v katerem bivamo.
 • Pametno spremljanje domačih okoljskih pogojev neposredno na pametnem telefonu.
 • Vgrajeni senzorji kvalitete zraka (CO2), vlage, temperature in nivoja hrupa v prostorih.
 • Samodejno opozorjanje na neprimerne vrednosti in nasveti kako jih izboljšati.
 • Izjemno preprosta namestitev in povezava na splet prek obstoječega domačega WiFi omrežja.
 • Brezplačna mobilna aplikacija za iOS in Android naprave ter spletna aplikacija za PC/Mac.
 • Vzporedno spremljanje meritev iz večih Trenerjev, ki jih namestimo v vseh željenih sobah našega doma.
 • Elegantno ovalno ohišje v atraktivni rose gold barvi.
 • Podpora za Apple HomeKit in glasovno upravljanje prek virtualne asistentke Siri.

Netatmo Trener ima vgrajene štiri senzorje s katerimi neprestano meri kvalitete zraka, vlago, temperaturo in nivo hrupa. Vsaka od teh vrednosti močno vpliva na naše počutje in kvaliteto bivanja. Poleg samodejnih intervalov meritev, se ob pritisku na vrh Trenerja izvede meritev okoljskih pogojev na zahtevo.

Slabo prezračene sobe imajo za posledico neprimerno kvaliteto zraka v prostorih, kar zelo slabo vpliva na naše počutje in zmanjšuje koncentracijo. Netatmo trener nas opozori, ko je potrebno sobe prezračiti. Onesnaženost zraka v prostorih se meri prek koncentracije CO2(ogljikov dioksid).

Vlaga vpliva na več dejavnikov našega življenja. Previsoka vlažnost ima za posledico nastajanje nevarnih plesni, nizka vlažnost je kriva za suho kožo. Nivo vlage igra tudi odločilno vlogo pri težavah z astmo in alergijami. Netatmo Trener nam bo pomagal najti optimalno ravnovesje vlage.

Neprimerna temperatura je kriva za slabo počutje in nemir naših otrok. Še posebej so na nihanja temperature občutljivi dojenčki, saj ne znaju sami uravnavati telesne temperature. Netatmo Trener nam v vsakem trenutku svetuje kakšna je optimalna temperatura za njihovo dobro počutje.

Težave v spanju večkrat povzroča hrup iz okolice, ki se ga v spanju ne zavedamo. Netatmo Trener nam z napredno analizo zaznanega hrupa pomaga izločiti motilce, ki motijo spanec.

Dodatne informacije

Blagovna znamka Netatmo
Garancija 2 leti

Ocene

Napisali boste oceno za: NETATMO home coach NHC-EC

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena

Zraven NETATMO home coach NHC-EC priporočamo tudi: