Prezračevanje prostorov je izjemnega pomena. Pri prezračevanju vam lahko zelo pomaga rekuperacija. V spletni trgovini ter naših poslovalnicah so vam na voljo različni rekuperatorji za prezračevanje prostorov, tako centralni kot lokalni. Medtem ko so prvi namenjeni prezračevanju vsakega posameznega prostora posebej, je s centralnimi rekuperatorji mogoča rekuperacija v celotnem objektu.

Centralni prezračevalni sistemi ali rekuperacija imajo za razliko od lokalnih prezračevalnih sistemov tudi možnost nočnega hlajenja prostora poleti in predgrelec, ki pozimi odtaljuje kondenzat. Imajo tudi višji izkoristek toplotne energije kot lokalni sistemi za prezračevanje. Več podrobnosti o tem, zakaj je v vsakem domu potreben kvaliteten prezračevalni sistem, najdete TUKAJ.

Zakaj sploh potrebujemo dober prezračevalni sistem? Zlasti zato, ker ves čas potrebujemo sveži zrak, ki koristi našemu telesu, hkrati pa onemogoča nastajanje prekomerne vlage in plesni v prostorih, ki nam lahko škodujejo. Priporočamo torej, da izberete kvalitetne naprave, kot je rekuperacija in z njimi ustvarite prezračevalni sistem, ki bo vaše bivanje dvignil na nov nivo.

Padajoče

Izdelkov 1 do 36 od skupaj 38

  1. 1
  2. 2

Padajoče

Izdelkov 1 do 36 od skupaj 38

  1. 1
  2. 2
059 375 180
Filtriranje