TOMMEE-TIPPEE ročna črpalka

Koda izdelka: TOMMEE-TIPPEE-1196675
Predvidena dostava na dom: do 10 delovnih dni
€ 46.51
Količina: 1
Način dostave Predvidena dostava na dom: do 10 delovnih dni
Dostava na dom
Predvideno 17.05.2024

Opis

Vemo, da dojenje ni vedno preprosto, zato je ročna prsna črpalka Tommee Tippee Made for Me posebej zasnovana, da vam olajša dojenje. Kompaktna zasnova je ergonomsko oblikovana, da se prilega mamini roki, zahvaljujoč ozkemu vratu in ukrivljenemu ročaju, ki zahteva manj moči za učinkovito črpanje, s čimer se zmanjšuje obremenitev roke. Enostavna za uporabo z eno roko, je popolna za zaposlene mamice, ki so vedno v gibanju ali skrbijo za otroka z drugo roko.

Idealna za občasno uporabo kjerkoli ali za iztiskanje iz ene dojke, medtem ko se otrok doji iz druge, ima blazinico z masažnimi lističi, ki pomagajo spodbujati pretok mleka. Ročna črpalka vsebuje stekleničko za novorojenčka Closer to Nature 150 ml z merilnimi označevalci, tako da lahko spremljate koliko mleka ste načrpali. Združljiva je tudi z vsemi velikostmi Tommee Tippee stekleničk za dojenčke Closer to Nature in Advanced Anti Colic.

Brez kablov in cevi je ta ročna črpalka Tommee Tippee popolna za na pot in dovolj kompaktna, da se lahko shrani v vašo ročno ali previjalno torbo. Je izjemno lahka in ima diskreten dizajn, ki omogoča tiho črpanje pri delu, v kavarni ali doma, medtem ko dojenček spi. Ima higiensko enodelno zasnovo, se enostavno sestavi in razstavi, kar tudi olajša čiščenje črpalke. Preprosto jo očistite bodisi v vroči milnici, pomivalnem stroju ali sterilizatorju. Inovativni vgrajeni zaprti sistem pomeni, da mleko konča le v steklenički. Izdelana iz popolnoma BPA in BPS materialov.

Globina (mm): 150
Višina (mm): 180
Širina (mm): 100
EAN: 5010415236975
Vse fotografije artiklov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Podobni izdelki

Ocene

Ocene

star-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outlinestar-outline
0/5 ( ocean)
Ogledujete si: TOMMEE-TIPPEE ročna črpalka

Dodaj oceno

edit-icon
starstarstarstarstar
5/5
lock
Za oddajo ocene je potrebna