Rowenta

Rowenta

Rowenta, uveljavljena nemška znamka, ustanovljena leta 1909, že več kot stoletje navdušuje s svojimi visokokakovostnimi gospodinjskimi aparati. Specializirani so za razvoj izdelkov, ki izstopajo po tehnološki zmogljivosti, vrhunskemu oblikovanju in uporabniški prijaznosti, kar jih uvršča med priljubljene izbire zahtevnih potrošnikov po vsem svetu. Njihov asortiman obsega raznolike izdelke, vključno s sesalniki, likalniki in radiatorji, ki so oblikovani z mislijo na izboljšanje vsakodnevnega počutja uporabnikov.

Podjetje je znano po svoji zavezanosti trajnostnemu razvoju, ki se kaže v njihovem več kot desetletnem prizadevanju za razvoj ekološko inteligentnih izdelkov. V sodelovanju s Svetovnim skladom za naravo (WWF) Rowenta poudarja pomen okolju prijaznega oblikovanja, s čimer se zavzema za zmanjševanje negativnega okoljskega vpliva. Ena od ključnih zavez podjetja je podaljšanje življenjske dobe izdelkov in zagotavljanje razpoložljivosti rezervnih delov do 15 let, kar pripomore k večji popravljivosti in trajnosti izdelkov.

Rowenta je del skupine SEB, globalnega predstavnika na področju malih gospodinjskih aparatov, ki je prisoten v skoraj 150 državah. Skupina SEB vsako leto predstavi več kot 250 novih izdelkov, kar priča o nenehni predanosti inovacijam in izboljšavam. Ta pristop k inovacijam je ključen za njegov uspeh in položaj na trgu, kjer se neprestano prilagaja potrebam in pričakovanjem sodobnih potrošnikov.

Najbolj iskane kategorije: