Plinski grelci in električni grelci v eMundi

08.12.16. #Članki
Grelci

V Sloveniji se zna zgoditi, da vreme iznenada postane izredno muhasto in spremenljivo, zato nas lahko celo poleti doleti nenadno znižanje temperatur, ob katerem bomo ob dodatni plasti oblačil potrebovali še napravo, ki nas bo dodatno ogrela. V spletni trgovini eMundia vam je na voljo prenekateri plinski grelec, grelec na olje ali električni grelec, ki bo poskrbel, da vas v trenutkih nenadnih ohladitev ne bo zeblo. Izberite si svoj plinski grelec, električni grelec ali grelec na olje, naša ponudba je nadvse pestra.


V spletni trgovini e-Mundia.si vam na izbiro ponujamo več vrst grelcev:

 

OLJNI GRELCI BREZ DIMNIKA

oljni grelci brez dimnika

OLJNI GRELCI Z DIMNIKOM

oljni grelci z dimnikom

PLINSKI GRELCI

plinski grelci

ELEKTRIČNI GRELCI

električni grelci

Plinski, električni grelci ali takšni na olje?

V spletni trgovini eMundia spoštujemo in cenimo naše stranke, zato smo vam pripravili bogato izbiro vseh izdelkov za dom. Med to izbiro so seveda tudi grelci – električni grelci, plinski grelci, celo takšni, ki za ogrevanje prostora kot energent uporabljajo olje.

Redke so naprave za ogrevanje, ki so v svojem delovanju in izdelavi tako kakovostni kot prav tisti, ki vam jih ponujamo v spletni trgovini eMundia. Večino jih namreč proizvaja podjetje Omega Air, ki se ponaša s kar nekaj certifikati, ki z gotovostjo dokazujejo njihovo odličnost. Različni grelniki v naši ponudbi so primerni za ogrevanje različnih prostorov glede na energent, dimenzijo in možnost prezračevanja. Z našimi napravami vam nikoli ne bo treba v prostoru zmrzovati zaradi neprimernega grelca, niti vam ne bo potrebno majhnega prostora pregrevati.

Plinski grelci so daleč najcenejši

Kot že rečeno, lahko v eMundii zadovoljimo prav vsako vašo potrebo glede ogrevanja, vendar vsak grelec, seveda, ni za vse. Vsi imajo lastnosti, ki bodo določenim kupcem ustrezale, spet drugim pa ne bodo in se za nakup takšnega izdelka ne bodo odločili.

Pomemben kriterij, na katerega smo dandanes pri nakupu še posebej pozorni, je seveda cena izdelka.grelci To je prva stvar, ki jo pri izdelku opazimo in, če je cena v našem cenovnem rangu, šele začnemo pregledovati druge lastnosti.

Plinski grelci so načeloma na voljo po višjih cenah kot električni, vendar je električni grelec v svojem delovanju dražji kot plinski, saj je plin cenejši kot električna energija. Na drugem mestu po stroških ogrevanja je grelec na olje. Električni grelci ponujajo višje izkoristke energenta kot plinski in tisti na olje, zato so primernejši za ogrevanje majhnih prostorov. Izmed vseh treh najcenejši in iz tega razloga tudi najpogosteje uporabljen pa je plinski grelec.

Tudi, če ste dodobra pretehtali te kriterije in ste se že odločili, da bodo vaš dom ogrevali električni grelci ali kakršne koli druge naprave, lahko še vseeno nekaj storite, da stroške ogrevanja zbijete za kak evro:

Oblecite se: Namesto, da dvigujete termostat in s tem dodatno obremenjujete grelec, si v primeru, da vam je hladno, enostavno nadenite še eno plast oblačil ali pa se ovijte v toplo odejo. Pomaga tudi skodelica tople pijače, pa naj bo to čaj, kakav, kava ali kaj drugega po vaši izbiri.

Ne ogrevajte ponoči: ogrevanje, ko spite ali, ko vas sploh ni doma, vam bo po nepotrebnem povzročalo dodatne stroške, četudi si vaš dom ogrevajo sicer najcenejši plinski grelci. Takrat vaš plinski grelec ali električni grelec raje izključite in se ponoči zavijte v dve odeji, v primeru, da ste zdoma, pa ga prižgite šele, ko se vrnete.

Poskrbite za izolacijo: Če vaš dom ni primerno toplotno izoliran, bo vaš električni grelec, plinski grelec ali grelec na olje za ogrevanje prostora porabil mnogo več energenta kot sicer. Investicija v dobro izolacijo je enkraten strošek, medtem ko boste posledice slabe izolacije plačevali vsak mesec znova. Prva opcija se vam tako mnogo bolj izplača – izolirajte vaš dom in si tako znižajte stroške ogrevanja.

Vaš električni grelec odplačajte na obroke

V eMundii za vas ne bomo poskrbeli le z izjemno pestro izbiro izdelkov, temveč tudi z mnogimi različnimi načini, kako boste lahko kupljeni artikel odplačali. Dobro namreč razumemo, da so dandanes finančne razmere ljudi žal takšne, da si vsakdo ne more privoščiti, da bi za izdelek že takoj ob nakupu plačal njegovo polno ceno. Ker vseeno ne želimo, da bi nas ob ohladitvah zeblo, vam poleg plačila nakupa z gotovino ob prevzemu artikla, plačila z nakazilom na bančni račun podjetja in poleg plačila nakupa po povzetju ponujamo tudi možnost, da izdelek plačate s plačilno ali kreditno kartico in, da plačevanje raztegnete na do 24 obrokov. S Hitrim kreditom lahko vaš novi izdelek odplačate celo v 36 obrokih.

Zdaj, ko smo vam predstavili vse razloge, zakaj se nakup pri nas resnično izplača, vam prav nič ne preprečuje, da si ne bi še sami zagotovili grelca, ki bo zagotovo poskrbel, da vas v hladnih dneh in nočeh ne bo preveč zeblo. Naši grelci so najbolj kakovostni na tržišču, našo ponudbo pa seveda odlikuje tudi nizka cena in možnost, da si izberete takšen izdelek, ki bo kar najbolje zagotovil vse vaše potrebe.