Potrebujete nov sesalnik?

12.13.18.
Sesalnik

Če je sesalnik vaš naslednji nakup, potem ste prišli na pravo spletno stran, saj imamo v podjetju Emundia izbor vrhunskih modelov priznanih proizvajalcev po najugodnejših cenah. Čiščenje je opravilo, ki ga bolj ali manj pogosto opravljamo prav vsi, naš dom pa bo bolj čist, če boste izbirali med sesalniki, ki so preprosti za uporabo z odlično zmogljivostjo, saj boste le takšnega zagotovo uporabljali večkrat, sesanje pa bo prijetnejše in hitrejše.

Če se malo pošalimo, lahko rečemo, da je to tudi odlična rekreacija, ki pa je poleg učinkovitosti tudi koristna. Še zlasti, če imate večji dom, več površine, lahko nadomesti kakšno telovadno uro. Ne glede na to, ali vam vaš stari sesalec povzroča težave, ali želite kljub njegovemu delovanju zamenjati zastareli model, vam lahko zagotovimo, da boste presenečeni nad razliko med zastarelimi, težkimi sesalniki in najnovejšimi modeli, ki sesanje spremenijo v prijetni del čiščenja vašega doma.

Pred samim nakupom poglejte svoje površine v stanovanju, kakšne talne obloge imate, je to les, keramične ploščice, linolej, umetni materiali, kolikšen del površin pokrivajo preproge, ali imate oblazinjeno pohištvo, ki prav tako potrebuje temeljito čiščenje s sesalniki. Prav tako je pomemben podatek kako veliki so prostori, ali imate morda stopnice, ki jih je potrebno sesati in zato potrebujete dolg kabel in model, ki ne bo pretežak za prenašanje? Je v vaši družini morda kdo alergičen na prah? V tem primeru je obvezen nakup sesalnika, ki ima hepa filter, še boljša varianta pa je sesalec z vodnim filtrom. Prednost le tega je tudi v tem, da za filtriranje uporablja vodo in s tem boste prihranili pri sami uporabi, saj ne bo potrebno kupovati vrečk. Če se odločite za nakup sesalca s hepa filtrom, pa bodite pozorni tudi na številko, saj višja številka pri oznaki pomeni boljše filtriranje. Pri nas so v ponudbi sesalniki vrhunskih blagovnih znamk, za suho ali mokro sesanje, električne metle in akumulatorski sesalci in zagotovo boste našli primeren model, ki ga lahko hitro in enostavno naročite kar iz domačega naslonjača. Če pa še niste povsem prepričani, kaj potrebujete, pa se oglasite v enem izmed naših prodajnih salonov in z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri. Odvisno od vaših potreb in želja bomo skupaj izbrali sesalec primerne velikosti ter prave moči sesanja.

Za suho sesanje je izrednega pomena, da se redno menjajo vrečke za sesanje, lahko pa se odločite tudi za nakup modela s posodo za prah, ki pa jo morate potem redno prazniti in čistiti. Zagotovo pri takšnih s posodo prihranite nekaj denarja, ker vam ni potrebno kupovati vrečk, je pa uporaba vrečk bolj enostavna, z manj dela, tudi ni neposrednega stika s prahom pri menjavi. Vodni sesalniki nam omogočajo, kot že ime samo pove tudi čiščenje z vodo. V posodi z vodo se nahaja tudi filter, ki poskrbi za to, da se prašni delci ne vrnejo nazaj v okolje, skoraj vsi imajo tudi hepa filter in tako v prostor pride le čist zrak, kar je še zlasti pomembno pri alergikih. Če želite kvalitetno čiščenje in čist zrak priporočamo, da po vsakem čiščenju odlijete umazano vodo, očistite posodo in pri ponovni uporabi uporabite svežo vodo. Ne puščajte umazane vode, saj bo tako vaš sesalec kmalu izgubil pravo moč čiščenja, tudi vodni kamen se lahko nabere v posodi in drugih mokrih delih sesalca. Vsak posamezen model ima tudi različne nastavke in pripomočke za sesanje, izbor je pester, odvisno kaj potrebujete za vaš dom. Na voljo so sesalniki, oziroma dodatki za sesanje oblazinjenega pohištva in preprog, za mokro sesanje keramičnih ploščic in drugih umetnih mas, za sesanje občutljivih površin, kot so lakiran parket ali druge lesene obloge.

Tudi parno sesanje je ena izmed opcij, saj para prodre v vsak kotiček prostora in ga temeljito očisti, s parnim sesalcem boste lahko celo likali ali krtačili oblačila, z njim pa bo vaš dom temeljito čist in brez bakterij, saj jih para učinkovito uniči, zato so primerni tudi za čiščenje kuhinjskih pultov in drugih delovnih površin v vašem domu ali pisarni, saj so primerni tudi za večje delovne prostore. Če niste prepričani, ali bi vam ustrezal takšen sesalnik, nas pokličite ali obiščite v naših prodajnih salonih in skupaj bomo ugotovili, kakšen sesalec je idealne za vaš dom. Izbirate lahko tudi med baterijskimi, oziroma akumulatorskimi modeli, ki jih pred uporabo napolnite in za delovanje ne potrebujejo električnega kabla. Še zlasti uporabne so akumulatorske metle, ki je vedno pripravljena na odstranitev smeti in umazanije na vaših tleh, vendar za večja čiščenja pohištva in večjih prostorov ni primerna. Je pa izredno priročna za kuhinjo in jedilnico, kjer se po navadi hitro naberejo razne drobtine in podobno, še zlasti pri pripravi hrane in seveda, če imate manjše otroke, ki vedno nekaj jedo.

Sesalniki vseh vrst, za različne domove in ostale prostore vrhunskih proizvajalcev so pri nas doma, bi lahko rekli. Pokličite nas ali pa se oglasite v naših poslovalnicah in sesanje bo postalo vaše novo najljubše opravilo!