Radiatorji Korado za zanesljivo in ugodno ogrevanje

05.08.20.
Radiatorji Korado

Danes na tržišču obstaja mnogo načinov za ogrevanje, a radiatorji so in ostajajo pomemben element večine domov. V trgovini eMundia vam ponujamo pestro izbiro ogreval, med absolutne zmagovalce v kakovosti in ceni pa spadajo radiatorji Korado. Bogata ponudba raznolikih izdelkov zagotavlja, da bo med radiatorji Korado vsakdo lahko našel kaj zase.

radiator korado

Korado je češko podjetje, ki se je v zadnjih letih uspešno prebilo v sam vrh evropskih proizvajalcev radiatorjev, in tam tudi ostalo. Tehnološko dovršeni, cenovno dostopni in izjemno vzdržljivi izdelki so odlična izbira za vsakega (tudi zahtevnega) kupca, ki si želi kakovost po nizki ceni. Različni modeli radiatorjev in pozicije priklopa (levi, desni ali sredinski) vam omogočajo, da si radiator izberete glede na svoje želje in potrebe, ne, da morate prostor prilagajati izdelku, kot se to žal še vedno pogosto dogaja.

Morda ob poplavi načinov ogrevanja razmišljate, ali se vam danes ogrevanje doma s pomočjo radiatorjev sploh še izplača. Odgovor je neizpodbitno da! Kljub vsej novi tehnologiji, ki nam je danes na voljo, imajo radiatorji Korado in drugi tri pomembne prednosti, ki jih delajo boljše od vseh ostalih načinov ogrevanja:

Enostavno vzdrževanje. V določenih primerih bo za vzdrževanje optimalnega delovanja radiatorja sicer potreben obisk profesionalnega serviserja, a v splošnem radiatorji glede vzdrževanja niso zahtevni. Večina jih ne vsebuje manjših notranjih komponent, ki bi potrebovale redne preglede ali menjave. Določeni Koradovi radiatorji se ponašajo s kar desetletno garancijo, tako da ste lahko tudi v primeru, da boste potrebovali pomoč strokovnjaka, popolnoma brez skrbi.

Zanesljivost. Radiatorji Korado so izjemno vzdržljivi, izdelani so iz trpežnih materialov, tako da lahko prenesejo dosti uporabe, preden se bo na njih poznala kakršnakoli škoda. Imajo zelo malo premičnih delov, zato lahko zdržijo leta in leta tudi brez kakršnihkoli mehanskih okvar.

Toplotna prevodnost. Tako kot vsi radiatorji, so tudi radiatorji Korado izdelani iz materialov, ki zadržujejo toploto tudi, ko je ogrevanje že izklopljeno, in jo nato počasi sproščajo v prostor. To pomeni, da boste lahko prej izklopili ogrevanje, pa bo radiator še vedno oddajal toploto. To vam lahko konec meseca prinese kar precejšnje prihranke, saj boste tako za ogrevanje svojega doma porabili manj energije.

Radiatorji Korado so poleg klasične oblike na voljo tudi v kopalniški različici, ki vam poleg ogrevanja prostora omogoča tudi sušenje in gretje tekstila. Predstavljajte si, da se po tuširanju zavijete v mehko, toplo brisačo, ali da je obleka, ki ste jo zjutraj oprali, tudi brez sušilnega stroja in na moker dan še isti dan suha in pripravljena na večerno zabavo – vse to vam omogočajo radiatorji podjetja Korado.

Radiatorji Korado so torej odlična izbira za ogrevanje doma. Obstajajo pa preprosti koraki, s katerimi lahko še povečate njihovo učinkovitost. Eden najpomembnejših korakov je redno čiščenje, saj prah, ki se nabere na radiatorju, naredi plast izolacije, ki nekoliko poslabša sposobnost oddajanja toplote. Drugi pomemben nasvet pa je, da predmetov ne postavljate pred oziroma na radiator – izjema so že omenjeni kopalniški radiatorji, ki so namenjeni sušenju brisač in podobnega. Tako kot prah tudi vse ostalo, kar blokira oddajanje toplote, poslabša učinkovitost ogrevanja.

Nakup izdelkov, kakršni so radiatorji Korado, vam v trgovini eMundia omogoča zbiranje točk. Točke ob nakupih naših izdelkov pridobivate sorazmerno z vrednostjo nakupa. Za vsak zapravljen evro vam bomo v trgovini eMundia poklonili eno točko. Te točke boste lahko izkoristili za prihodnje nakupe pri nas.

Še ena odlična lastnost nakupovanja v eMundii pa je možnost obročnega odplačevanja, ki vam ga ponujamo pri nekaterih izdelkih. Določeni Koradovi radiatorji so v trgovini eMundia na voljo na tri, drugi pa celo na šest obrokov, tako da njihov nakup ne bo naenkrat prehudo posegel v vašo denarnico.

Radiatorji Korado so odlična odločitev za vse, ki želite varno, varčno in zanesljivo ogrevati svoj dom. Če vas zanimajo še drugi izdelki za dom, pa le odklikajte v spletno trgovino eMundia in si oglejte našo preostalo ponudbo kakovostnih in cenovno ugodnih artiklov. Obljubimo vam, da ne boste ostali praznih rok.