Samsung pralni stroj Add Wash - dodajte perilo kadar koli

11.13.20.
Samsung pralni stroj

Novejša generacija tehnološko in estetsko dovršenih pralnih strojev Samsung nudi pravo inovacijo na področju profesionalnega in udobnega pranja perila za gospodinjstva. Tehnologija nudi številne prednosti z uporabo različnih funkcij, med drugim tudi Add Wash funkcije za dodajanje perila po začetku ciklusa pranja.

Vrata Add Wash za dodajanje perila v stroj med pranjem

Inovativna funkcija Add Wash vam omogoča, da s pritiskom na gumb enostavno odprete vrata in v pralni stroj dodate pozabljeno perilo, tudi po začetku cikla pranja. To funkcijo lahko uporabite tudi, če med pranjem želite dodati mehčalec, ali pa želite ročno oprano perilo le mehansko ožeti ali sprati.

Tehnologija Eco Bubble za učinkovito pranje pri nižjih temperaturah

Funkcijo Eco Bubble lahko uporabite takrat, kadar potrebujete učinkovito pranje perila, ki ga lahko čistite le pri nižjih temperaturah. Tehnologija poskrbi za to, da se detergent pretvori v manjše mehurčke, ki hitro prodrejo skozi tkanino, s čimer učinkovito odstranijo umazanijo in na drugi strani varujejo tkanine pred poškodbami visokih temperatur.

Tehnologija Bubble Soak za intenzivno odstranjevanje madežev

Če želite učinkovito odstraniti različne trdovratne in nadležne madeže, pritisnite na gumb za aktiviranje tehnologije Bubble Soak. Perilo se bo temeljito namakalo in razmočilo v mehurčkih, kar bo zrahljalo madeže in jih potegnilo iz tkanine.

Hygiene Steam program za higiensko čisto perilo

Aktiviranje programa pranja Hygiene Steam omogoča globinsko in higienično čiščenje perila s paro, ki jo pralni stroj spušča iz dna bobna. Vroča para odstrani umazanijo, alergene in patogene bakterije iz vsakega kosa perila, saj se dviga navzgor in kroži po bobnu.

Laundry Recipe priporoča optimalne programe za pranje

Če niste povsem prepričani, kateri pralni program izbrati za določeno vrsto tkanine oziroma perila, tedaj lahko za nasvet »povprašate« Laundry Recipe osebnega strokovnjaka za pranje. Pralni stroj vam bo priporočil optimalni pralni program, sicer pa nudi veliko različnih pred nastavljenih programov pranja, med katerimi lahko izbirate.

Funkciji Speed Spray in QuickDrive prepolovita čas pranja

QuickDrive tehnologija zagotavlja dinamično premikanje perila z dvojno silo v bobnu, zato skrajšuje čas pranja do 50%, a ne na račun učinkovitega in nežnega čiščenja perila. Z uporabo Speed Spray funkcije pa se skrajša čas splakovanja in pospeši hitrost ožemanja. Uporabite lahko tudi program Super Speed, ki opere perilo do 5 kg le v 39 minutah.

Eco Drum Clean za bakteriološko čistočo notranjosti pralnega stroja

Funkcija Eco Drum Clean s silo trenja močnega vodnega curka in hitre centrifuge očisti notranjost pralnega stroja brez agresivnih kemikalij in odstrani bakterije, ki povzročajo neprijeten vonj. Umazanijo odstrani tudi iz tesnil na vratih stroja.

VRT Plus tehnologija zmanjšuje hrup za 40% in vibracije med pranjem

Pralni stroji Samsung delujejo tiho tudi pri visokih obratih, ne glede na količino perila v bobnu, saj inovativna VRT Plus tehnologija s pomočjo senzorjev in obročev krogličnih ležajev ohranja uravnoteženost težjih bremen v bobnu in posledično zmanjšuje vibriranje med pranjem in hrup za 40% v primerjavi z običajnimi tehnologijami.

Manj vodnega kamna s patentiranim keramičnim grelnikom

Patentirana zasnova keramičnega grelnika je prevlečena s posebno snovjo proti sprijemanju, zato se na keramični grelnik nalaga mnogo manj vodnega kamna. Keramičnemu grelniku se zaradi učinkovitejše toplotne prevodnosti podaljšuje življenjska doba.

Trpežno delovanje z digitalnim inverter motorjem

V pralni stroj blagovne znamke Samsung je vgrajen motor z digitalnim inverterjem oziroma frekvenčnim pretvornikom, ki porablja manj energije kot univerzalni motorji in nudi dolgotrajno učinkovitost. Trpežni in močni magneti pa poskrbijo za tišje in močnejše delovanje.

Pametno upravljanje pralnega stroja preko mobilne aplikacije

Preko mobilne aplikacije na pametnem telefonu lahko enostavno upravljate s funkcijami pralnega stroja in nadzorujete delovanje od kjerkoli in kadarkoli. Uporabite lahko tudi funkcijo Smart Check, ki vam omogoča, da napake odpravite kar preko aplikacije, saj avtomatičen nadzorni sistem zazna in diagnosticira napake.