Voda za prhanje segreta v polovičnem času - Ariston bojlerji

09.11.20.
Ariston bojlerji

Sodobni električni grelniki vode so enostavni za namestitev, saj nudijo odlično alternativo tradicionalnim sistemom, ki delujejo na osnovi valjev. Električni bojlerji blagovne znamke Ariston pa vas bodo navdušili z učinkovitostjo segrevanja vode, zunanjo kontrolo temperature, termostatom za večjo varnost, energetsko učinkovitostjo in pametno tehnologijo.

Če potrebujete samo povezavo z električnim tokokrogom, dovodom hladne vode in nekaterimi varnostnimi napravami, lahko Ariston grelnike vode uporabljate samostojno ali pa jih priključite na obstoječe sisteme. Pri tem se hitra zmogljivost ogrevanja vode in popolna varnost prepletata z optimizacijo porabe vode. Ogrevanje vode lahko upravljate na daljavo s pomočjo mobilne aplikacije. Tako boste imeli udobje pod nadzorom in hkrati boste optimizirali porabo.

Priljubljeni modeli Ariston grelnikov vode

V spletni trgovini eMundia lahko izbirate med različnimi modeli Ariston bojlerjev, ki porabljajo do 20 odstotkov manj energije kot tradicionalni grelniki vode. Model Lydos, ki ga odlikuje visokotehnološki dizajn in kakovostni materiali, je na voljo v različnih kapacitetah prostornin. Vse različice vključujejo revolucionarno patentirano tehnologijo WaterPlus, ki omogoča, da koristite za do 16 odstotkov toplejšo vodo.

Model Velis Evo Plus pa je zasnovan tako, da v najkrajšem možnem času ogreje idealno količino vode za prvo prhanje, nato pa si zapomni navade uporabnika in tako optimizira uporabo. Za modele Andris v različnih prostorninah pa so značilni najboljši energetski razredi in inovativni dizajni.

Pod pultni bojler in bojler z mehansko regulacijo

Poleg nad pultnih in visečih električnih bojlerjev lahko izbirate med različicami pod pultnih grelnikov vode blagovne znamke Ariston. Le-ti so izjemno lahki in majhni, zato ne zasedejo veliko prostora in so enostavno za montažo. S pomočjo zunanjega nadzora lahko nastavljate želeno temperaturo, nudijo pa tudi mehansko regulacijo temperature in regulacijo s termostatom.

Čeprav blagovna znamka Ariston stremi k razvoju pametne tehnologije z upravljanjem delovanja grelnikov vode na daljavo, so na voljo tudi klasični bojlerji, ki nudijo enostavno, priročno in zanesljivo preverjanje in mehansko reguliranje temperature s termostatom. Vsi modeli pa so v notranjosti prevlečeni s titanom, kar nudi odpornost proti koroziji in povečuje življenjsko dobo bojlerja.

Večja zmogljivost za več tople vode

Za večje hiše in nepremičnine, ki potrebujejo več tople vode, so bolj primerni električni grelniki vode s srednjo ploščadjo, ki nudijo večje zmogljivosti. Tako lahko v spletni trgovini eMundia najdete tudi ultra tanke enote, kot je Wi-Fi Velis Evo, ki koristi tehnologijo dvojnih rezervoarjev z neodvisnimi grelnimi elementi, kar zagotavlja več tople vode. To je idealno za kopalnice in kuhinje, ki imajo večje potrebe po sanitarni vodi.

Zelo hitro segrevanje vode

Nekateri modeli Ariston električnih grelnikov vode, kot je na primer model Pro1 Eco, imajo vgrajeno T-max funkcijo, ki omogoča hitrejšo pripravo tople vode. Tako je voda za prvo prhanje segreta že v polovičnem času. Pri tem se na LED zaslonu izpiše tudi razpoložljivost vode za prvo prhanje. Dodatno toploto vode pa omogoča WaterPlus tehnologija. Ti modeli imajo vgrajen tudi vmesnik, ki daje povratne informacije o ogrevanju, CoreTECHO funkcija pa ves čas nadzoruje porabo vode in uravnava njeno temperaturo.

Garancija za nakup grelnika vode

V spletni trgovini eMundia boste za vsak model Ariston električnega grelnika vode našli vse potrebne informacije in tehnične specifikacije, za dodatna vprašanja pa smo vam na voljo na telefonski števili 059 375 180. Ob naročilu grelnika vode iz naše ponudbe vam nudimo dvoletno garancijo na elektroniko, ventile, termostat in grelec bojlerja, ter petletno garancijo na izdelek, v primeru, če pride do poškodbe oziroma okvare rezervoarja grelnika vode.