Kako deluje Samsung Windfree?

03.14.24. #Članki
Kako deluje Samsung Windfree?

Ali ste vedeli, da tradicionalne klimatske naprave delujejo tako, da neposredno pihajo hladen zrak v prostor, kar pogosto povzroča prepih in nelagodje?

Predstavljamo vam vrhunsko inovacijo v svetu klimatskih napravSamsung WindFree™, ki prinaša revolucijo v vaše domače okolje z zagotavljanjem izjemnega udobja, energetske učinkovitosti in inteligentnega delovanja.

Ta napredna klimatska naprava je zasnovana tako, da izpolnjuje vse vaše potrebe po hlajenju, ne da bi pri tem ustvarjala neprijetne sunke hladnega zraka, ki so pogosto vir nelagodja v tradicionalno klimatiziranih prostorih.

Kako Deluje Edinstvena Samsung WindFree™ tehnologija?


Samsung WindFree™ Comfort to težavo odpravlja s svojo patentirano WindFree™ tehnologijo. Zrak se enakomerno in tiho razprši skozi 21.000 mikroskopskih odprtin, kar ustvarja prijetno atmosfero brez motečega prepiha. Ta tehnologija omogoča, da se hladen zrak nežno in učinkovito širi po prostoru, zagotavljajoč optimalno udobje brez neposrednega stika s hladnim zračnim tokom. Ustvarja občutek "brezvetrja", ki zagotavlja udobje brez običajnega prepiha, ki ga povzročajo standardne klimatske naprave.

Prednosti Samsung WindFree tehnologije

Pametno in prilagojeno delovanje

Samsung WindFree™ Comfort predstavlja nov korak v inteligentnem upravljanju domačega okolja. S funkcijo AI Auto Comfort naprava analizira vaše navade in pogoje v prostoru, nato pa samodejno prilagodi nastavitve za optimalno udobje. Poleg tega lahko z aplikacijo SmartThings spremljate in upravljate temperaturo od koderkoli, kar vam daje popoln nadzor nad domačim okoljem.

Vrhunska energetska učinkovitost

V dobi zelenega življenjskega sloga in povečane ozaveščenosti o pomenu varčevanja z energijo, Samsung WindFree™ Comfort izstopa z visoko energetsko učinkovitostjo. Zahvaljujoč kompresorju z digitalnim inverterjem, naprava ne samo, da hladi hitreje, ampak tudi zmanjšuje porabo energije in deluje skoraj neslišno. To pomeni, da boste uživali v prijetno hladnem prostoru brez skrbi o visokih računih za elektriko.

Raznolikost modelov za vsak dom

Ne glede na velikost ali obliko vašega prostora, Samsung WindFree™ Comfort ponuja široko paleto modelov, ki se prilagajajo različnim potrebam. Vsak model je zasnovan z mislijo na maksimalno prilagodljivost, zagotavljajoč, da boste našli popolno rešitev za svoj dom.

Senzor za zaznavanje gibanja za pametno hlajenje

Samsung WindFree™ Comfort je opremljen s senzorjem za zaznavanje gibanja, ki inteligentno prilagaja delovanje klimatske naprave glede na prisotnost ljudi v prostoru. To ne samo izboljša udobje, ampak tudi pripomore k dodatnemu varčevanju z energijo, saj naprava preklopi na varčevalni način, ko v prostoru ni aktivnosti.

Tri-Care filter za čist in zdrav zrak

Da bi zagotovili, da je zrak, ki ga dihate, čist in zdrav, Samsung WindFree™ klimatske naprave uporabljajo Tri-Care filter. Ta filter ima tri plasti, med katerimi je izjemno gost filter, ki ujame večje delce prahu, vlakna in živalske dlake. Poleg tega je opremljen s filtrom z zeolitnim vrhnjim slojem, ki zmanjšuje prisotnost virusov, bakterij in alergenov v zraku. Ta večplastna filtracija omogoča, da je zrak v vašem domu ne samo hladnejši, ampak tudi čistejši in zdravju prijaznejši.

Kaj je filter z zeolit vrhnjim slojem?

Filter z zeolitnim slojem je vrsta filtra, ki se uporablja v klimatskih napravah in drugih sistemih za čiščenje zraka, za izboljšanje kakovosti zraka z zmanjševanjem prisotnosti škodljivih snovi, kot so virusi, bakterije in alergeni. Zeoliti so naravni ali sintetični aluminosilikatni minerali z zelo porozno strukturo, ki lahko učinkovito adsorbirajo in zadržujejo različne vrste molekul.

Delovanje filtra z zeolitnim slojem temelji na sposobnosti zeolitov, da na svoji površini ujamejo in nevtralizirajo mikrobe in alergene. Zeoliti lahko zaradi svoje mikroporozne strukture delujejo kot molekularna sita, ki selektivno adsorbirajo določene snovi. To ne samo da izboljša kakovost zraka, ampak tudi pomaga zmanjšati možnost zdravstvenih težav, povezanih z dihalnimi potmi.

Poleg tega so zeoliti znani po svoji sposobnosti, da odstranjujejo neprijetne vonjave in regulirajo vlažnost, kar dodatno prispeva k boljšemu in zdravemu bivalnemu okolju. Filter z zeolitnim slojem tako predstavlja pomemben korak naprej v tehnologiji čiščenja zraka, kar omogoča uporabnikom, da uživajo v čistejšem, svežem in zdravem zraku.

Kako pravilno očistimo filtre v klimatski napravi si lahko več preberete v članku kako očistiti klimatsko napravo.

Vabimo vas, da si celotno ponudbo klimatskih naprav ogledate v naši spletni trgovini eMundia ali pa pokličete naše strokovnjake in z veseljem vam bomo pomagali izbrati napravo, ki bo ustrezala prav vam: